10 Virksomheder, Der Ansætter Til Freelance Voice-over-job

Freelance-professionelle bruger deres kompetencer selvstændigt til at finde job på projekt-til-projekt-basis. At arbejde som freelance voice-over-kunstner kræver både vokale evner og teknisk viden om lydoptagelsesprocesser. At vide, hvordan man finder job som freelance voice-over-kunstner er en vigtig del af denne karriere. I denne artikel forklarer vi forretningen med voice-over-arbejde, oplister virksomheder, der ansætter freelance voice-over-kunstnere og tilbyder tips til at hjælpe dig med at få succes på denne karrierevej.

Hvad er voice-over arbejde?

Voice-over-arbejde er en form for beskæftigelse, der bruger dine vokale evner til at optage lyd til forskellige formål på tværs af mange brancher. Voice over-professionelle taler ud fra et script for at udtrykke ideer, ved hjælp af lydoptagelsesenheder til at gemme, redigere og sende deres arbejde til kunder. Professionelle i denne branche omtales ofte som "voice-over-kunstnere", fordi deres arbejde involverer at bruge kreative vokale udtryk til at fortælle en historie, dele information eller fungere som en karakter.

Voice-over-arbejde er ofte freelance med virksomheder, der hyrer fagfolk til enkeltprojekter og kompenserer talent baseret på kompleksiteten af ​​optagelsen eller et fastsat gebyr. Virksomheder på tværs af flere brancher bruger voice-over-kunstnere til at færdiggøre optagelser til både interne og eksterne behov. For eksempel kan virksomheder ansætte voice-over-talent til at optage interne beskeder eller lydindhold til reklamekampagner. Voice-over-kunstnere kan også finde arbejde i underholdningsindustrien med at optage karakterstemmer til videospil, animationsfilm eller tv-shows og e-bøger.

Relateret: Sådan bliver du en voice-over-kunstner: 5 trin

Typer af voice-over arbejde

De fleste industrier bruger voice-over-arbejde i deres marketingindsats, medarbejderuddannelse, underholdningsproduktioner og andre projekter. Her er nogle af de vigtigste måder, hvorpå voice-over-kunstnere bruger deres talenter til at skabe lydoptagelser til forretnings- og underholdningsformål, herunder typer produkter eller situationer:

 • Videooptagelser: Voice-over-professionelle optager lyd baseret på et script, der matcher videobilleder.

 • E-bogfortællere: Voice-over-kunstnere er nødvendige for at fortælle lydbogsindhold for uafhængige forfattere og forlag.

 • Lydassistenter: Digitale programmer, der fungerer som lydassistentgrænseflader, bruger indspillede sætninger fra voice-over-kunstnere som prompter og svar til stemmekommandoer.

 • Telefonhilsener: En voice-over-kunstner kan optage forskellige telefonhilsner til virksomheder.

 • Animation: Voice over-kunstnere med en baggrund i skuespil kan tilføje deres stemmer til karakterer i animation for underholdning. Animation brugt til informationsformål bruger også stemmetalent til fortælling.

 • Videospil: Karakterstemmer og fortælling til videospil er andre kilder til arbejde for voice-over-talent.

 • E-læring: Digitale pædagogiske værktøjer har brug for voice-over-talent til forskellige optagelser relateret til undervisningsindhold for elever i alle aldre og fag.

 • Radioreklamer: Både traditionelle og online radiostationer afspiller reklamer som en del af deres programmeringsplaner. Voice-over-kunstnere bruger deres talenter til karakterstemmer, informativ fortælling og andre midler i radioreklamer.

Læs mere: 9 voice-over-job hjemmefra (med karrieretips)

10 virksomheder, der ansætter til freelance voice-over job

Virksomheder, der hyrer freelance voice-over-kunstnere, tillader typisk stemmetalenter at uploade en demo og oprette en profil, som potentielle kunder kan gennemse. Som voice-over-kunstner kan du liste de typer stemmearbejde, du er specialiseret i, såsom alder, køn og særlige kendetegn ved dine vokale præstationsevner.

Nogle platforme tilbyder freelancekunstnere muligheden for at indsende en demo for at komme i betragtning til arbejde, mens andre tillader brugere at uploade eksempelfiler, som potentielle kunder kan søge i. De fleste virksomheder, der ansætter freelance voice-over-kunstnere, kræver, at du ejer optageudstyr af høj kvalitet for at forberede lydspor til klientbrug.

Her er nogle af de vigtigste virksomheder, der ansætter til freelance voice-over job:

1. Filmløs

FIlmless hyrer freelance voice-over-kunstnere til at optage lyd til videoprojekter fra kunder lige fra storskala til nystartede kunder. De leder efter remote freelance-kunstnere med mindst 5 års dokumenteret erfaring inden for en bred vifte af voice-over-emner. Filmless beder freelancetalenter om at fuldføre projekter inden for 24 timer, redigere og mestre deres lydoptagelser og genoptage baseret på kundens ønsker.

Læs mere: Alt hvad du behøver at vide om freelancearbejde

2. Voices.com

Voices.com tilbyder voice-over-kunstnere muligheden for at komme i kontakt med kunder, der søger efter stemmetalent gennem enten gratis gæstekonti eller betalte medlemskaber. Voices.com matcher talent til kunder baseret på brugerprofiler. De tilbyder også en bred vifte af ressourcer til professionel rådgivning og vejledning om voiceover-virksomhed fra en række forskellige aspekter som skrivning og lydteknologi.

3. Stemme123

Voice123 fokuserer på voice-over-kunstneren ved at hjælpe stemmetalenter med at vokse deres kundedatabase gennem deres medlemsplan. Voice123 tilbyder voice-over-kunstnere med medlemskontrol over deres egne priser sammen med chancen for at øge søgeresultaterne og reducere antallet af konkurrenter, der konkurrerer om de samme voice-over-job.

4. Snap-optagelser

Snap Recordings har specialiseret sig i voice-over-optagelser til erhvervstelefonsystemer, herunder hilsner, hold-beskeder og callcenter-optagelser. Voice-over-kunstnere, der arbejder for Snap Recordings, opretter en profil, så kunderne kan søge efter den rigtige lyd, der opfylder deres behov. Snap Recordings letter processen med at få et klientscript til det valgte stemmetalent og håndterer også betalingsbehandling.

5. Envato

Envato Studios er en del af Envato-brandet, en markedsplads for kreative talenter. Envato Studios forbinder voice-over-kunstnere med kunder gennem deres kreative opslag. Voice-over-kunstnere skal først indsende en formular som lydudbyder. Envato vælger derefter freelance voice-over-kunstnere til at slutte sig til deres fællesskab af udbydere.

Relateret: Freelancer vs. uafhængig entreprenør: Hvad er forskellen?

6. Bunny Inc

Bunny Inc er moderselskabet til Bunny Studio, et voice-over talent-websted, hvor voice-over-kunstnere kan oprette en profil og poste eksempler, som kunderne kan finde og gennemgå. Bunny Studio Voice giver kunderne mulighed for at browse baseret på typen af ​​projekt, mens voice-over-kunstnere angiver deres pris og returtid for hvert projekt.

7. Voice Crafters

Voice Crafters accepterer freelance-anmodninger fra voice-over-kunstnere med mindst fem års erfaring med kommerciel optagelse. De leder efter stemmeskuespillere på fuld tid med et hjemmestudie, der kan gennemføre og indsende projekter inden for 48 timer efter at have accepteret et job.

8. Bodalgo

Bodalgo screener omhyggeligt indkommende voice-over-kunstnere for at rekruttere deres bedste valg baseret på erfaring og talent. Bodalgo, som er et verdensomspændende castingsite for freelance voice-over-talenter, begyndte som en platform for tyske stemmeskuespillere og voksede hurtigt til at tilbyde stemmearbejde på 80 sprog. Freelancejob hos Bodalgo spænder fra små erhvervskunder til projekter fra store virksomheder.

9. Stemmeriget

Voice Realm forbinder erfarne voice-over-talenter med branchefolk. De letter alle pengetransaktioner, herunder fastsættelse og opkrævning af gebyrer. The Voice Realm caster voice-over-kunstnere fra hele verden. De udvælger talenter til kunder baseret på audition og lydkvalitet og voice-over kunstneres evne til at følge anvisningerne.

10. Mandy

Mandy er en britisk-baseret talentudbyder, der tilbyder remote freelance voice-over arbejde på flere sprog. Mandy tilbyder gratis webhosting til stemmeskuespillere, der tilmelder sig som voice-over-talent på deres hjemmeside. Selvom de fleste job er fra den britiske underholdningsindustri, leverer Mandy varierede oversigter over projekter fra animation til kommercielt arbejde.

Tips til at finde freelance voice-over arbejde

Her er nogle ideer til at hjælpe dig med at finde freelance voice over job:

 • Tag undervisning. Uanset om du lige er begyndt en karriere i voice-over-branchen, eller du har arbejdet i branchen i årevis, kan efteruddannelse hjælpe dig med at finpudse dine færdigheder og udvikle nye teknikker. Du kan også tilføje ny teknisk viden, efterhånden som lydoptagelsesmetoder og udstyr ændres.

 • Lav en demo af høj kvalitet. Da en demo ofte er den første mulighed, du har for at dele dine vokaltalenter med potentielle kunder, er det et vigtigt skridt for at tjene freelancearbejde at optage et eksempel på dit voice-over-arbejde med exceptionelt lydudstyr.

 • Kend dine styrker. Da voice-over-branchen bruger stemmetalent til en række forskellige formål, er det mere sandsynligt, at du finder de bedste job til dine vokale evner ved at specialisere dig i de områder, der passer til dine tonale kvaliteter, modersmål og erfaring. For eksempel kan du have en høj stemme, der gør det lettere for dig at læse til yngre roller, eller du kan have en dyb autoritativ stemme, der er bedre egnet til fortælling.

 • Forbered det rigtige udstyr. En hjemmeoptagelsesopsætning er afgørende for at arbejde som freelance voice-over-kunstner. Du skal bruge en mikrofon og lydsoftware til at optage, redigere og mestre dine numre. Professionelle voice-over-ressourcer deler ofte detaljer om det mest effektive udstyr til stemmetalent.

 • Øv til auditions. Selv mellem jobs er det vigtigt at finpudse dit vokalhåndværk. Øv dig i at læse prøvemanuskripter for at forberede dig til næste audition. Lav en vokal opvarmningsrutine for at begynde hver træning. Dette sikrer, at dit vokalinstrument forbliver i god stand og hjælper med at forberede dig mentalt som læser.

 • Spørg nuværende kunder om mere arbejde. Når du er færdig med et succesfuldt job, så lad kunderne vide, at du er tilgængelig for yderligere voice over-behov, de måtte have. Fokuser på deres behov ved at investere tid i at undersøge deres virksomhed. Du bemærker muligvis en video online, der mangler fortælling og tilbyder at skrive og optage et kort lydmanuskript.

 • Tilmeld dig audition-advarsler. Mange af de virksomheder, der hoster voice-over-klientprofiler, tilbyder også tjenester, der advarer dig om kommende auditions. Disse tjenester kan inkludere et gebyr, men sender dig typisk meddelelser før den generelle befolkning på deres websted.

Bemærk venligst, at ingen af ​​virksomhederne nævnt i denne artikel er tilknyttet Bonjoures.

Preben Haagensen
Preben Haagensen Freelance-professionelle bruger deres kompetencer selvstændigt til at finde job på projekt-til-projekt-basis. At arbejde som freelance voice-over-kunstner kræver både vokale evner og teknisk viden om lydoptagelsesprocesser. At vide, hvordan man finder job som freelance voice-over-kunstner er en vigtig del af denne karriere. I denne artikel forklarer vi forretningen med voice-over-arbejde, oplister virksomheder, der ansætter freelance voice-over-kunstnere og tilbyder tips til at hjælpe dig med at få succes på denne karrierevej.