10 Sommerjob For Sygeplejerskerstuderende: Med Pligter Og Løn

10 Sommerjob For Sygeplejerskerstuderende: Med Pligter Og Løn

At forfølge en karriere som sygeplejerske kan være en konkurrencepræget proces, så mange sygeplejestuderende opbygger erfaring i løbet af sommeren, mens de går på sygeplejerskeskolen. Dette kan give studerende sygeplejersker mulighed for at fortsætte deres læring og udvikle deres færdigheder, mens de skaber vigtige brancheforbindelser, der kan hjælpe dem med at finde job, efter de er færdiguddannede. Hvis du i øjeblikket går på sygeplejerskeskolen eller overvejer en karriere som sygeplejerske, kan du måske finde et sommerjob, der kan være med til at forme din sygeplejekarriere.

I denne artikel overvejer vi, hvad et sommerjob for sygeplejerskestuderende kan indebære, og udforsker 10 sommerjob, der kan være ideelle for sygeplejerskestuderende.

Relateret: 5 nødvendige færdigheder til dit sygepleje-CV

Hvad er sommerjob for sygeplejerskerstuderende?

Sommerjob for sygeplejerskestuderende er stillinger, der kan give dem mulighed for at øve deres sygeplejefærdigheder og -teknikker, mens sygeplejeskolen ikke er i gang. De fleste af disse typer job finder sted i sundhedssektoren, da sygeplejersker oftest arbejder på hospitaler, lægekontorer og andre former for medicinske faciliteter. Sommerjob, der kan være gavnlige for sygeplejerskerstuderende, involverer typisk ansvar som at tage sig af patienter under opsyn af autoriserede fagfolk, bruge hospitalsudstyr og interagere med patienter og deres familier.

Relateret: Sådan får du succes i sygeplejeskolen

10 sommerjob for studerende sygeplejersker

Her er nogle af de mest almindelige job, som studerende sygeplejersker kan have i løbet af sommeren:

1. Kosthjælper

National gennemsnitsløn: $11,33 i timen

Primære opgaver: En kostassistent tilbereder mad på hospitaler, ældreplejecentre og andre former for sundhedsfaciliteter. Kosthjælpere kan lave mad og servere måltider til patienterne, mens de overholder deres diætrestriktioner, opretholde orden og renligheden af ​​køkkenet og spisepladserne og nogle gange hjælpe patienter med at spise, når de har brug for hjælp. Mange kosthjælpere uddanner også patienter om, hvad de kan gøre for at forbedre og vedligeholde deres ernæring på egen hånd.

Relateret: Lær om at være kosthjælper

2. Direkte plejehjælper

National gennemsnitsløn** :** $12,28 i timen

Primære opgaver** :** En direkte plejeassistent støtter patienter med medicinske tilstande, der påvirker deres daglige liv, såsom kognitiv svækkelse eller kronisk skade. Direkte plejeassistenter kan udføre ærinder som at shoppe og lave mad til deres patienter, hjælpe patienter med at etablere regelmæssige rutiner og yde følelsesmæssig støtte til patienter gennem hver dag. Direkte plejehjælpere arbejder ofte i medicinske faciliteter, men de kan nogle gange også besøge og pleje patienter i deres hjem.

3. Transportør

National gennemsnitsløn: $12,97 i timen

Primære opgaver: En transportør hjælper med at flytte patienter rundt på en medicinsk facilitet. Transportører kan bruge udstyr som bårer og kørestole til at flytte patienter sikkert, guide patienter til døren, når de bliver udskrevet fra hospitalet og bringe patienter til operationsstuen til kirurgiske indgreb. De fleste transportører arbejder på hospitaler, da der typisk er tale om store faciliteter med flere afdelinger, som patienterne ofte skal rejse imellem.

4. Plejer

National gennemsnitsløn** :** $13,08 i timen

Primære opgaver** :** En pårørende hjælper patienter, der har brug for hjælp i deres daglige liv. Pårørende kan overvåge en patients tilstand for at sikre, at de er stabile og komfortable, hjælpe patienter med at udføre daglige opgaver, såsom at bade og spise, og administrere medicin til patienter, når det er nødvendigt. En plejepersonale opretholder også typisk hyppig kommunikation med patienternes familier og andre medicinske fagfolk, så alle forbliver opdateret om hver patients tilstand og fremskridt.

Relateret: Lær om at være en omsorgsperson

5. Ordentlig

National gennemsnitsløn** :** $13,16 i timen

Primære opgaver: En ordenshjælper er en ledsager, der hjælper læger på en sundhedsfacilitet. Ordregivere kan have flere opgaver, såsom besvarelse af opkaldssignaler fra forskellige afdelinger, desinficering af hospitalsrum efter hver brug og eskortering af patienter til forskellige områder på et hospital. En ordfører kan også tage sig af udstyret på et hospital ved at rense det og sikre, at hvert instrument eller maskine fungerer korrekt, før en læge eller anden medicinsk professionel bruger det.

6. Sanitetstekniker

National gennemsnitsløn : $14,08 i timen

Primære opgaver: En sanitetstekniker overvåger renligheden af ​​et sundhedscenter og sikrer, at alle områder er desinficeret og klar til brug. Sanitetsteknikere kan rengøre laboratorier, efter at teknikere har gennemført testning, rense madrasser og senge og bortskaffe potentielt farlige materialer, såsom medicinsk affald. En sanitetstekniker er typisk også ansvarlig for rengøring af de offentlige områder, såsom gangarealer, lobbyer og venteområder.

7. Apotektekniker

National gennemsnitsløn** :** $15,45 i timen

Primære opgaver** :** En apotekstekniker uddeler medicin til patienter, der kommer til et apotek for at udfylde deres recepter. Apoteksteknikere kan overvåge apoteksområdet for at sikre, at det forbliver desinficeret, blande forbindelser og opløsninger til medicin, der skal forberedes, og besvare eventuelle spørgsmål, som patienter har om deres medicin. En apotekstekniker kan også nogle gange føre tilsyn med ansatte på lavere niveau, mens de måler og pakker medicin.

Relateret: Lær om at være apotekstekniker

8. Sygeplejerske

National gennemsnitsløn** :** $15,92 i timen

Primære opgaver** :** En sygeplejerske hjælper patienter med begrænset mobilitet i deres eget hjem eller på en medicinsk institution. Sygeplejersker kan tjekke patienters vitale tegn for at sikre, at de er stabile, holde styr på eventuelle ændringer i medicinske diagrammer og hjælpe patienter med daglige aktiviteter som at gå i bad, spise og træne. En sygeplejerske arbejder normalt tæt sammen med en registreret sygeplejerske, som vejleder dem og vejleder dem gennem deres arbejdsopgaver.

Relateret: Lær om at være sygeplejerske

9. Overvågningstekniker

National gennemsnitsløn** :** $16,70 i timen

Primære opgaver** :** En monitortekniker er opmærksom på pulsmålere, der er knyttet til patienter på intensivafdelingen. Monitorteknikere kan overvåge pulsmålerne på en intensivafdeling for at identificere uregelmæssigheder i patienters hjerteslag, holde styr på eventuelle usædvanlige mønstre, som de bemærker, og underrette en sygeplejerske eller læge, når de finder en usædvanlig puls. Da monitorteknikere primært arbejder med hjertepatienter, kan dette være et ideelt sommerjob for sygeplejestuderende, som måske ønsker at specialisere sig i kardiologi.

10. Akutmedicinsk tekniker

National gennemsnitsløn $18,88 i timen

Primære opgaver** :** En akutmedicinsk tekniker reagerer på akutte medicinske situationer. Akutmedicinske teknikere kan rejse i ambulancer til scenerne for nødsituationer, hurtigt evaluere patienternes tilstand for at bestemme, hvilken medicinsk behandling de har brug for og transportere patienter til forskellige medicinske faciliteter, såsom hospitaler eller kirurgiske centre. En akutmedicinsk tekniker kan også lave rapporter til læger, retshåndhævere og andre fagfolk, der måske har brug for at vide om nødsituationen.

Jimmy Hougaard
Jimmy Hougaard At forfølge en karriere som sygeplejerske kan være en konkurrencepræget proces, så mange sygeplejestuderende opbygger erfaring i løbet af sommeren, mens de går på sygeplejerskeskolen. Dette kan give studerende sygeplejersker mulighed for at fortsætte deres læring og udvikle deres færdigheder, mens de skaber vigtige brancheforbindelser, der kan hjælpe dem med at finde job, efter de er færdiguddannede. Hvis du i øjeblikket går på sygeplejerskeskolen eller overvejer en karriere som sygeplejerske, kan du måske finde et sommerjob, der kan være med til at forme din sygeplejekarriere.