10 Sidejob For Advokater: Plus Løn Og Pligter

10 Sidejob For Advokater: Plus Løn Og Pligter

Et ekstra job kan give mulighed for at gøre noget, du nyder, samtidig med at du tjener ekstra indkomst. Som advokat vil du måske have et erhverv, der giver dig mulighed for at deltage i dine hobbyer eller låne din juridiske ekspertise til andre erhverv. Forståelse af ansvar for sidejob kan hjælpe dig med at bestemme, hvilken stilling der stemmer overens med dine interesser og karrieremål. I denne artikel undersøger vi fordelene ved at have et bijob som advokat og lister 10 eksempler på bijob, en advokat kan forfølge.

Hvad er fordelene ved at have et bijob som advokat?

Et sidejob er en ekstra rolle, du kan varetage i de timer, du ikke arbejder i din fuldtidsstilling. Som advokat kan du arbejde i stillinger, der kan kræve juridisk ekspertise, eller du kan også vælge en stilling, der ikke er relateret til din advokatkarriere.

Fordelene ved at have et sidejob som advokat omfatter:

  • Tjen ekstra penge: Et bijob giver en anden indtægtskilde sammen med den løn, du allerede tjener som advokat.
  • Udforsk andre interesser: Sammen med dit fuldtidsarbejde som advokat kan du have andre hobbyer, du gerne vil dyrke. At have et sidejob, der giver dig mulighed for at forfølge dine interesser, kan hjælpe med at gøre din fritid produktiv og styrke dine færdigheder på andre områder.
  • Nyd fleksible timer: Med et bijob har du muligvis mulighed for at vælge din egen arbejdsplan, som kan hjælpe dig med at styre din tid. For eksempel kan du arbejde på freelancebasis, der giver dig mulighed for at vælge, hvornår du er tilgængelig til at levere dine tjenester.
  • Forpligt dig til mindre: At have et sidejob kan kræve mindre engagement og uddannelse end det, du gennemførte for at blive advokat, hvilket kan gøre det lettere at forfølge.

Advokater besidder ofte færdigheder, der kan gælde for visse sidejob, såsom:

  • Skriftlig og mundtlig kommunikation
  • Kritisk tænkning
  • Organisation
  • Tidsadministration
  • Kendskab til jura og etik

10 sidejob for advokater

Hvis du er interesseret i at forfølge et bijob som advokat, så overvej følgende erhverv og deres arbejdsopgaver:

1. Sikkerhedsvagt

National gennemsnitsløn: $31.046 om året

Primære opgaver: Sikkerhedsvagter overvåger aktivitet inde i bygninger under arrangementer og beskytter ledsagere mod skader og sikkerhedsrisici. De arbejder ved indgangen til bygninger for at give adgang til besøgende, og de kan inspicere områder rutinemæssigt. De ser også sikkerhedskameraer og reagerer på nødsituationer. Advokater, der arbejder i straffesager, såsom anklagere og forsvarsadvokater, kan finde arbejde som deltidssikkerhedsvagter tiltrækkende, fordi de allerede har erfaring med at identificere mistænkelig adfærd og arbejde med retshåndhævende embedsmænd.

Relateret: Lær om at være sikkerhedsvagt

2. Blogger

National gennemsnitsløn: $35.666 om året

Primære opgaver: En blogger skriver og udgiver originale artikler til websteder. For at engagere læserne og opmuntre nye abonnenter undersøger bloggere trendemner at skrive om, med speciale i bestemte områder, såsom rejser, mode og skønhed. Bloggere kan samarbejde med brands for at promovere produkter i deres artikler, og de promoverer deres blogsider ved hjælp af sociale medier og e-mail marketing. Advokater kan blogge om populære juridiske emner, såsom højprofilerede retssager eller juridisk rådgivning til nyforlovede par på freelancebasis. De kan også bygge professionelle brands, der illustrerer deres juridiske ekspertise, så de appellerer til læserne.

3. Skatteklargører

National gennemsnitsløn: $36.491 om året

Primære opgaver: En skatteforbereder er en finansprofessionel, der udarbejder selvangivelser for enkeltpersoner og virksomheder. I overensstemmelse med statslige og føderale skattelove indsamler skatteformidlere oplysninger om en klients årlige indkomst og antallet af pårørende. De kan arbejde på freelancebasis omkring skattesæsonen. Advokater med speciale i skatteret kan give skatterådgivning til klienter og informere dem om dokumenter, som offentlige myndigheder kræver.

Relateret: Lær om at være skatteformidler

4. Fotograf

National gennemsnitsløn: $42.952 om året

Primære opgaver: En fotograf er en kreativ professionel, der udfører fotooptagelser for kunder. Kunder kan hyre fotografer til at tage billeder ved særlige lejligheder, såsom bryllupper eller dimissioner. De redigerer og leverer fotografier til kunder og behandler betalinger og designer kontrakter for deres tjenester. Advokater har ofte allerede viden til at oprette kontrakter, og de kan bruge deres viden om ophavsret og fair brug til at beskytte deres fotografiers intellektuelle ejendom.

5. Social media manager

National gennemsnitsløn: $44.837 om året

Primære opgaver: Sociale mediechefer skaber indhold for at engagere følgere på sociale medieplatforme. De sporer og analyserer metrics for brugerengagement og justerer indholdsplaner og design i overensstemmelse hermed. De kan arbejde for bureauer, hvor de administrerer indhold på sociale medier for flere kunder på samme tid, eller de kan arbejde som interne medarbejdere og administrere indhold for én organisation. På deltids- eller kontraktbasis kan advokater opbygge online-tilstedeværelser for organisationer ved at bruge deres skrivefærdigheder til at skabe billedtekster på sociale medier.

Relateret: Lær om at være Social Media Manager

6. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $47.645 om året

Primære opgaver: En grafisk designer designer grafik til dokumenter, sociale medier eller billboards. Grafiske designere bruger kunstneriske softwareværktøjer til at skabe symboler og kombinere farver. De præsenterer deres arbejde for deres kunder og foretager ændringer, når det er nødvendigt. Som grafiske designere på deltid kan advokater bruge deres kreativitet til at skabe grafik til klienter eller til personligt brug, da de ofte har omfattende viden om juridiske emner, der vedrører udgivelse af kunstværker, såsom intellektuel ejendom.

Relateret: Lær om at være grafisk designer

7. Foredragsholder

National gennemsnitsløn: $51.013 om året

Primære opgaver: En underviser er et fakultetsmedlem, der arbejder på uddannelsesinstitutioner, såsom gymnasier eller universiteter. Undervisere underviser og evaluerer den akademiske præstation af bachelor- og kandidatstuderende. De designer lektionsplaner, tildeler opgaver og mødes med elever for at løse spørgsmål og bekymringer. Som et sidejob kan advokater undervise i jurakurser for aspirerende jurister.

8. Underviser

National gennemsnitsløn: $54.655 om året

Primære opgaver: En vejleder leder individuelle eller gruppeundervisningssessioner med elever om forskellige emner, såsom matematik eller engelsk. Vejledere vurderer elevernes akademiske præstationer og giver anbefalinger til, hvordan de kan forbedre sig. De kan møde studerende i akademiske omgivelser, eller de kan levere tjenester online. Som et bijob kan advokater vejlede studerende i jura eller statskundskab, for eksempel ved at overføre deres juridiske ekspertise fra deres fuldtidsfag.

Relateret: Lær om at være underviser

9. Teknisk skribent

National gennemsnitsløn: $58.112 om året

Primære opgaver: En teknisk skribent er en professionel, der skriver dokumenter, såsom instruktionsmanualer og vejledninger. For at gøre dokumenter læsbare for publikum udfører tekniske skribenter forskning om et emne og forenkler teknisk sprog, så ikke-eksperter kan forstå vanskelige begreber. De kan specialisere sig i videnskabs- og teknologiindustrien såvel som mange andre områder. Som tekniske skribenter på deltid kan advokater skrive dokumenter, der forklarer medarbejder- og virksomhedsrettigheder i dokumenter som f.eks. organisationshåndbøger.

Relateret: Lær om at være en teknisk forfatter

10. Konsulent

National gennemsnitsløn: $71.660 om året

Primære opgaver: En konsulent er en professionel, der hjælper organisationer med at forbedre deres drift. Konsulenter vurderer organisationer med uvildige perspektiver og giver anbefalinger til, hvordan virksomheder kan løse problemer og forbedre deres kommunikationsprocesser. De kan også have ekspertise inden for specifikke områder, såsom sundhedspleje eller teknologi. Advokater kan fungere som juridiske konsulenter, hvor de kan tilbyde organisatoriske ledere indsigt i, hvordan de beskytter deres medarbejderes rettigheder og implementerer nye virksomhedspolitikker for at overholde nye regler.

Relateret: Lær om at være konsulent

Tips til at forfølge et bijob som advokat

Her er nogle tips, der kan hjælpe advokater med effektivt at søge efter sidejob:

Administrer din tidsplan

Før du søger til dit ideelle sidejob, skal du overveje, hvordan jobansvaret kan påvirke din tidsplan. Overvej den tid, det tager at udføre dine opgaver som advokat, og bestem, hvor meget ledig tid du har. Når du starter dit andet job, så prøv at organisere din arbejdsbyrde, så du kan fuldføre opgaverne for hver rolle.

Gennemgå etiske retningslinjer

Sørg for, at der er lidt overlap mellem dit job som advokat og dit bijob. Prøv at afgøre, om dit andet job kan udgøre interessekonflikter med din advokatkarriere.

Find en balance mellem arbejde og privatliv

Med et bijob kan du arbejde længere end udelukkende at arbejde som advokat, så det kan være en hjælp at planlægge tid til fritidsaktiviteter, som kan hjælpe dig med at hvile, når det er nødvendigt.

Identificer dine karrieremål

At vide, hvad du vil opnå, kan hjælpe dig med at beslutte, hvad du gerne vil have, at dit sidejob skal være. For eksempel, hvis dit mål er at uddanne studerende i, hvordan de skal studere og bestå LSAT-eksamenen, kan du nyde at være universitetslektor eller vejleder. At tænke på din karrierevej kan også hjælpe dig med at forberede dig på at tage de nødvendige skridt for at nå dine mål, hvilket kan indebære indkøb af udstyr eller styrkelse af dine færdigheder.

Thor Haugaard
Thor Haugaard Et ekstra job kan give mulighed for at gøre noget, du nyder, samtidig med at du tjener ekstra indkomst. Som advokat vil du måske have et erhverv, der giver dig mulighed for at deltage i dine hobbyer eller låne din juridiske ekspertise til andre erhverv. Forståelse af ansvar for sidejob kan hjælpe dig med at bestemme, hvilken stilling der stemmer overens med dine interesser og karrieremål. I denne artikel undersøger vi fordelene ved at have et bijob som advokat og lister 10 eksempler på bijob, en advokat kan forfølge.