10 SEO-job Med Færdigheder, Løn Og Ansvar

10 SEO-job Med Færdigheder, Løn Og Ansvar

Værdien af ​​søgemaskineoptimering er vokset gennem årene, hvilket har skabt en bred vifte af SEO-karrierer. At lære at drive internettrafik til en virksomheds hjemmeside kan være en nøglefærdighed for moderne marketingmedarbejdere. At mestre SEO-færdigheder kan give dig højt værdsatte evner, der kan hjælpe dig med at få succes i en række forskellige karrierer. I denne artikel diskuterer vi nogle krav til at arbejde i en SEO-karriere og nogle SEO-karrierer, du kan forfølge.

Hvad er kravene til en karriere inden for SEO?

Efterhånden som søgemaskineoptimering eller SEO fortsætter med at vokse i fremtrædende plads, bliver den også mere konkurrencedygtig, så det er vigtigt at vide, hvad virksomheder sandsynligvis forventer af en SEO-professionel, når de ansætter. Vigtige krav for at udmærke sig i din SEO-karriere kan omfatte:

College grad

De fleste søgemaskineoptimeringsspecialister har opnået mindst en bachelorgrad. Fælles områder for SEO-professionelle omfatter marketing, social media management og public relations. At studere marketing, kommunikation eller digitale medier kan lære dig vigtige færdigheder, du kan anvende på din SEO-karriere, såsom:

  • Kritisk tænkning
  • Analyse
  • HTML
  • Skriftlig kommunikation

Specialisering

Selvom SEO er et mangfoldigt felt, der dækker mange typer medier, kan det gavne en SEO-professionel at have en specialisering i en bestemt type SEO-færdigheder. Mens mange af principperne for én type SEO gælder på tværs af medier, så du kan anvende dine færdigheder bredere, kan det at have specialisering i SEO inden for et felt som kodning, skrivning, grafisk design, sociale medier eller video gøre dig til en mere tiltalende kandidat .

Erfaring

Selvom entry-level stillinger måske ikke kræver nogen tidligere erfaring, kan virksomheder kræve professionel erfaring, når de ansætter til en åben SEO-stilling. Fordi optimering er et meget teknisk område, der kræver specifik viden, kan bredere markedsførings- eller annonceringsprincipper være nyttige, men de gælder ikke altid.

10 SEO-karrierer

Hvis du er interesseret i en karriere inden for SEO, så overvej et af disse valg:

1. Social media manager

National gennemsnitsløn: $45.096 om året

Primære opgaver: En social media manager varetager tilstedeværelsen på sociale medier for en eller flere virksomheder. Den sociale mediemanager opbygger en virksomheds sociale mediefølge ved at bruge konti til at fuldføre yderligere mål, som kan omfatte salg af produkter, øget brandbevidsthed eller at drive trafik til virksomhedens hjemmeside. Sociale medier arbejder ofte sammen med SEO i moderne marketingplaner, og indlejrede sociale medier-indlæg kan forbedre optimeringen af ​​virksomhedssider.

Relateret: Lær om at være Social Media Manager

2. SEO specialist

National gennemsnitsløn: $51.682 om året

Primære opgaver: En SEO-specialist vurderer en virksomheds tilstedeværelse på nettet for at identificere områder, der kan forbedre søgemaskineforbedring. En specialist må kun arbejde på en virksomheds hjemmesidekopi eller kan levere fuld service, der dækker blogindlæg og virksomhedens tilstedeværelse på sociale medier, videosider og andre digitale medier. En specialist kan arbejde for en klient alene eller som en del af et større SEO-team.

3. Digital marketingmedarbejder

National gennemsnitsløn: $56.676 om året

Primære opgaver: En digital marketingmedarbejder har specialiseret sig i at arbejde med en virksomheds online annoncerings- og marketinginitiativer. Dette kan omfatte sociale medier, virksomhedens hjemmeside og betalte annoncer på andre sider og søgemaskiner. Søgemaskineoptimering inden for digital marketingindsats kan forbedre investeringsafkastet ved at supplere betalte placeringer med naturlig trafikgenerering gennem optimeret indholdsskabelse.

4. Account manager

National gennemsnitsløn: $57.096 om året

Primære opgaver: En account manager er en professionel, der fungerer som kontaktpunkt mellem kunder og medarbejdere i en virksomhed. En SEO-kontoadministrator mødes normalt med en kunde for at diskutere deres behov og aktuelle optimeringsindsats og videresender derefter informationen til andre på personalet for at arbejde på en forbedret optimeringsindsats for kunden.

Relateret: Lær om at være Account Manager

5. Tekstforfatter

National gennemsnitsløn: $57.395 om året

Primære pligter: En tekstforfatter skaber skriftligt indhold til en arbejdsgiver eller en klient, normalt i henhold til en arbejdsopgave eller skitse. Tekstforfattere arbejder ofte med søgemaskineoptimering, skriver artikler eller webstedsindhold, der overholder de ønskede SEO-retningslinjer eller til deres egen forståelse af bedste SEO-praksis. Kopi af høj kvalitet kan være vigtig for at fastholde læserne på en side, hvilket er en stor faktor i de fleste moderne søgealgoritmer og kunstig intelligens.

Relateret: Lær om at være tekstforfatter

6. Markedsføringskonsulent

National gennemsnitsløn: $58.519 om året

Primære opgaver: En marketingkonsulent giver vejledning til en virksomheds marketingafdeling for at hæve præstationsniveauet. En moderne marketingkonsulent har stor gavn af erfaring med at arbejde med optimering, da det at levere optimeringstjenester til en virksomhed, der tidligere har forsømt SEO, er en af ​​de mest effektive metoder til hurtigt at forbedre en virksomheds organiske markedsføringsydelse.

7. Marketingchef

National gennemsnitsløn: $66.230 om året

Primære opgaver: En marketingchef fører tilsyn med en virksomheds marketingoperationer eller arbejder med kunder om deres marketingbehov. En marketingchef kan oprette mål for en kampagne og udtænke en strategi for at nå disse mål, før han uddelegerer opgaver til marketingmedarbejdere. SEO spiller en vigtig rolle i de fleste moderne marketingkampagner på grund af dens evne til at øge mængden af ​​trafik, som en virksomheds webtilstedeværelse modtager uden at skulle betale for placering på søgemaskiner eller sociale netværk.

Relateret: Lær om at være marketingchef

8. Iværksætter

National gennemsnitsløn: $68.363 om året

Primære opgaver: En iværksætter starter en ny virksomhed og påtager sig både de økonomiske risici og fordele ved virksomheden. For nye virksomhedsejere kan søgemaskineoptimering være et nøgleelement i deres karriere. At skabe indhold til en virksomheds hjemmeside, der er korrekt optimeret, giver iværksætteren mulighed for at trække maksimal værdi ud af et marketing- og udviklingsbudget, hvilket er vigtigt i de tidlige stadier af en ny virksomhed, når driftsomkostningerne almindeligvis overstiger indkomsten, hvilket gør eventuelle besparelser vigtigere.

9. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $74.950 om året

Primære opgaver: En webudvikler laver hjemmesider til virksomheder. Webudvikleren kan også oprette kopi til de websteder, de udvikler, eller klienten kan levere kopi, der skal tilføjes til udviklerens kode. Oprettelse af et websted ved hjælp af SEO bedste praksis giver webstedet og dets sider mulighed for at rangere højere og kan øge værdien af ​​det ultimative design.

Relateret: Lær om at være webudvikler

10. SEO manager

National gennemsnitsløn: $79.495 om året

Primære opgaver: En SEO-manager er en lederstilling på mellemniveau eller seniorniveau i en SEO-virksomhed eller i en virksomheds marketingafdeling. SEO-chefen fører ofte tilsyn med et team af SEO-professionelle og giver vejledning til at holde teamet i gang med at arbejde hen imod en større SEO-strategi. SEO-chefen kan arbejde sammen med andre ledelser eller ledende medarbejdere for at fastlægge mål for optimeringsindsatsen. Når den er ansat af en SEO-leverandør, kan SEO-chefen mødes med nuværende og potentielle kunder for at diskutere optimeringsmuligheder med kunden.

Mark Skaarup
Mark Skaarup Værdien af søgemaskineoptimering er vokset gennem årene, hvilket har skabt en bred vifte af SEO-karrierer. At lære at drive internettrafik til en virksomheds hjemmeside kan være en nøglefærdighed for moderne marketingmedarbejdere. At mestre SEO-færdigheder kan give dig højt værdsatte evner, der kan hjælpe dig med at få succes i en række forskellige karrierer. I denne artikel diskuterer vi nogle krav til at arbejde i en SEO-karriere og nogle SEO-karrierer, du kan forfølge.