10 Regnskabsjob, Du Kan Få Uden En Uddannelse

10 Regnskabsjob, Du Kan Få Uden En Uddannelse

Regnskabsområdet omfatter både erfaringsbaserede og uddannelsesbaserede muligheder. Mange af disse job kræver kun minimal uddannelse, men nogle kan kræve færdiggørelsen af ​​et certificerings- eller træningsprogram først. At vide, hvilke revisorjob der har visse krav, kan hjælpe dig med at finde den stilling, der passer til dig. I denne artikel diskuterer vi de bedste regnskabsjobs, du kan få uden en uddannelse.

10 regnskabsjobs du kan få uden en uddannelse

Mens en person har brug for mindst en fireårig grad for at blive en professionel revisor eller statsautoriseret revisor (CPA), er der mange regnskabskarrierer, man kan forfølge uden disse legitimationsoplysninger. Disse roller involverer læring og brug af grundlæggende regnskabsprincipper på arbejdspladsen. At optjene relevante certifikater eller tage kurser i regnskabsfag kan give flere muligheder for avancement.

Her er 10 regnskabsjobs, der ikke kræver en uddannelse:

1. Regnskabsassistent

National gennemsnitsløn: $26.816 om året

Primære opgaver: En regnskabsassistent hjælper ledere og andet fagligt personale med regnskabsopgaver. Denne rolle kan indebære en kombination af at arbejde i et team og arbejde på egen hånd for at balancere økonomiske poster, virksomhedskøb, kreditorer og generel kontoradministration.

Krav** s:** Disse kan variere fra organisation til organisation, og nogle arbejdsgivere foretrækker mindst en associeret grad i regnskab. Uden en associeret grad kan demonstration af matematisk viden, opmærksomhed på detaljer og evne til at multitaske hjælpe en kandidat med at kommunikere deres relevante færdigheder til en potentiel arbejdsgiver.

Relateret: Lær om at være regnskabsassistent

2. Lønspecialist

National gennemsnitsløn: $33.445 om året

Primære opgaver: En lønspecialist sporer medarbejderbetaling og skatteoplysninger. De beregner og behandler tid, der er indgået i et lønstyringssystem, og foretager justeringer for lønmodtagernes orlov, afspadsering og andre særlige forhold. Lønspecialister kan føre tilsyn med sygeforsikring og pensionskonti og foretage ændringer eller rettelser til personalegoder.

Krav: Denne stilling kræver organisatoriske færdigheder og grundlæggende computerviden, så erfaring med regnearkssoftware og databasestyring er et plus.

Relateret: Lær om at være lønspecialist

3. Indsamlingsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $33.951 om året

Primære opgaver: En inkassorepræsentant giver kunderne besked om forfaldne saldi for at opnå betaling. Disse meddelelser kan leveres via mail, telefon eller personligt besøg. En inkassorepræsentant administrerer også betalingerne til kundekonti og udarbejder opgørelser til kreditstyringsselskaber, hvis kunden ikke reagerer på meddelelser. Under visse omstændigheder starter en inkassorepræsentant processen med at afbryde tjenesten eller tilbagetage ejendom, afhængigt af kundens kontotype og saldo.

Krav: Størstedelen af ​​indsamlingsrepræsentanter har kun en gymnasieeksamen eller GED. At være dygtig til interpersonel kommunikation og have evnen til at spore små detaljer er nyttige i denne rolle.

4. Bogholder

National gennemsnitsløn: $37.159 om året

Primære opgaver: En bogholder registrerer data til finansielle poster, beregner og verificerer forskellige typer finansielle data. Bogholdere kontrollerer også nøjagtigheden af ​​tal og data, der indberettes til dem, som omfatter ting som forretningstransaktioner og medarbejderudgifter.

Krav: I denne rolle er kendskab til regnskabs- og beregningssoftware nyttigt.

Relateret: Lær om at være bogholder

5. Skatteklargører

National gennemsnitsløn: $39.066 om året

Primære opgaver: En skatteformidler samler selvangivelser for enkeltpersoner eller små virksomheder. De anvender justeringer, fradrag og kreditter for at minimere de skatter, som deres kunder skylder, hvilket kræver, at de har kendskab til statslige og føderale skattelove. Efter at have indhentet de nødvendige finansielle poster og dokumenter fra deres kunder og udarbejdet deres selvangivelser, kontrollerer skatteformidlere dataene omhyggeligt for at eliminere potentielle fejl.

Krav: Gennemfør kurser for skatteforberedelse fra skoler eller virksomheder, der underviser i skatteforberedende programmer og procedurer. Internal Revenue Service (IRS) kræver også, at alle skatteformidlere får et Preparer Tax Identification Number (PTIN), før de begynder at arbejde.

Relateret: Lær om at være skatteformidler

6. Regnskabsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $41.862 om året

Primære opgaver: En regnskabsassistent beregner og registrerer økonomiske oplysninger på vegne af en organisation eller arbejdsgiver. De overholder føderale, statslige og virksomhedsspecifikke politikker og regler for nøjagtigt at dokumentere ændringer og modifikationer af virksomhedskonti.

Krav: Mange regnskabsassistenter har gennemført nogle regnskabskurser, men personer uden en grad eller kurser kan stadig lære de nødvendige færdigheder gennem on-the-job træning med en vejleder.

Relateret: Lær om at være regnskabsassistent

7. Administrativ assistent

National gennemsnitsløn: $42.192 om året

Primære opgaver: En administrativ assistent udfører strategiske og organisatoriske kontoropgaver. Udover at planlægge aftaler og forberede dokumenter kan administrative assistenter udføre lønfunktioner, dirigere indgående telefonopkald og e-mails, sende regninger til kunder, administrere kontor- og rejsekalendere for flere medarbejdere og føre tilsyn med kontorudgiftskonti. En administrativ assistentrolle på et regnskabs-, skatte- eller ejendomskontor ville give indledende viden om disse brancher og give en medarbejder mulighed for at lære mere om dem, mens han er på arbejde. Erfaring som administrativ assistent giver en række kompetencer, der kan overføres til andre roller.

Krav: Ud over stærke organisatoriske og multitaskingfærdigheder er tilpasningsevne nøglen. Hver dag som administrativ assistent kan være lidt anderledes end den næste, så evnen til nemt at tilegne sig ny viden og skifte fra et projekt til et andet kan hjælpe med succes.

Relateret: Lær om at være administrativ assistent

8. Lønadministrator

National gennemsnitsløn: $45.017 om året

Primære opgaver: Lønadministratorer sporer og udsteder medarbejderbetalinger i en organisation. Lønadministratorer implementerer lønstigninger eller fradrag og udarbejder lønsedler. De kan hjælpe med forvaltningen af ​​personalegoder, men de arbejder også tæt sammen med enkeltpersoner og ledere på andre kontorer eller afdelinger.

Krav: Selvom det er muligt at få et job som lønadministrator uden en uddannelse, kan uddannelse og certificering inden for dette område øge sandsynligheden for at sikre en stilling, ligesom tidligere erfaring i en lignende rolle.

9. Låneassistent

National gennemsnitsløn: $45.018 om året

Primære opgaver: En låneassistent interviewer låneansøgere og gennemgår deres dokumenter som en del af lånegodkendelsesprocessen. Denne proces omfatter undersøgelse af en ansøgers baggrundsinformation, udfyldelse af referencetjek, udarbejdelse af dokumenter til ansøgere og gennemgang af indsendte papirer til færdiggørelse. Låneassistenter administrerer juridiske dokumenter og arbejder med låntagere, forsikringsgivere og sælgere.

Krav: Man kan komme i gang i denne rolle uden grad og med evner til organisation, kommunikation, multitasking og at følge procedurer.

10. Lånefunktionær

National gennemsnitsløn: $156.199 om året

Primære opgaver: Låneansvarlige hjælper låntagere med at erhverve kommercielle, fast ejendom eller kreditlån. Afhængigt af lånerådgiverens specialeområde, som kan være finans eller fast ejendom, analyserer de finansielle, kredit- og ejendomsoplysninger for at komme med anbefalinger til kunden og långiveren. Låneansvarlige arbejder i vid udstrækning med både deres kunder og med andre individer såsom forsikringsgivere og ejendomssælgere. De lærer at evaluere markedstendenser og give strategiske anbefalinger til deres kunder baseret på disse oplysninger.

Krav: Denne rolle kræver en stor finansiel viden, men låneansvarlige får ofte denne viden gennem uddannelsesprogrammer og de mange års erfaring, der følger. Et ønske om at forblive engageret i arbejdet, selv når det er svært, eller når markedsforholdene ikke er ideelle, hjælper med langsigtet succes som låneansvarlig.

Per Kjær
Per Kjær Regnskabsområdet omfatter både erfaringsbaserede og uddannelsesbaserede muligheder. Mange af disse job kræver kun minimal uddannelse, men nogle kan kræve færdiggørelsen af et certificerings- eller træningsprogram først. At vide, hvilke revisorjob der har visse krav, kan hjælpe dig med at finde den stilling, der passer til dig. I denne artikel diskuterer vi de bedste regnskabsjobs, du kan få uden en uddannelse.