10 Populære Astronomijob, Der Betaler Godt

10 Populære Astronomijob, Der Betaler Godt

Denne artikel er blevet godkendt af en Bonjoures Career Coach


Årtiers videnskabelig forskning har ført til nogle af de mest spændende opdagelser, som menneskeheden kender, inklusive dem, der er relateret til rumudforskning. Hvis du nyder de udfordringer, som matematik og naturvidenskab bringer, så vil du sandsynligvis trives i en astronomi-baseret karriere. I denne artikel diskuterer vi 10 populære astronomi-relaterede job, hvor meget de betaler, og hvilket ansvar de medfører.

Hvorfor arbejde inden for astronomi?

Astronomiområdet byder på unikke muligheder relateret til en række fascinerende emner, såsom elementerne i det dybe rum eller det altid tilstedeværende spørgsmål om udenjordisk liv. Fagfolk inden for astronomi har evnen til at udføre forskning og afprøve deres teorier. Når de er færdige med deres forskning, er det givende for mange at præsentere deres resultater for offentligheden. Desuden giver karrierer inden for astronomi en behagelig leveløn.

10 populære astronomijob

At have en videnskabsbaseret grad med vægt på astronomi vil give dig adskillige muligheder for spændende karrierer. Nogle astronomijob kræver, at du bruger størstedelen af ​​din tid i et laboratorium, mens andre giver dig frihed til at rejse og udforske forskellige miljøer. Hvad du vælger afhænger af dine personlige præferencer og ekspertise.

Her er 10 populære astronomijob, der betaler godt og giver en række forskellige arbejdsmiljøer:

1. Senior teknisk skribent

National gennemsnitsløn: $80.621 om året

Primære opgaver: En succesfuld karriere inden for teknisk skrivning er stærkt understøttet af viden på ekspertniveau inden for et bestemt emne. Fagfolk med en astronomiuddannelse kan vælge at arbejde som tekniske forfattere. Udover at skrive forskning og bevillingsforslag, samarbejder de med forskere om at skrive peer reviews og kritik, der vejleder forskning på området. Af denne grund er en af ​​de førende astronomikarriereveje teknisk skrivning, og dem med omfattende videnskabelig viden bliver ansat som forfattere på seniorniveau.

Relateret: Lær om at være en teknisk forfatter

2. Højskoleprofessor

National gennemsnitsløn: $83.997 om året

Primære opgaver: Dem med astronomigrader kan vælge at arbejde i et akademisk miljø, da de har akkreditiver til at undervise på universitetsniveau. Afhængigt af deres forskningsspeciale kan disse universitetsprofessorer undervise i en række klasser relateret til astronomi og fysik som biofysik, kosmologi, observationsastronomi og fysikuddannelsesforskning. De har ofte en ekstra rolle som formand for afdelingen. Udover undervisning arbejder de på at udvikle højeffektive forskningsprogrammer ved hjælp af universitetsressourcer og forskningsfaciliteter.

Relateret: 9 almindelige datavidenskabelige interviewspørgsmål

3. Planetariedirektør

National gennemsnitsløn: $85.489 om året

Primære opgaver: Naturligt fødte ledere med en astronomiuddannelse vil trives som direktører for planetarier eller planetariske museer. Museumsdirektører på dette område, også kendt som kuratorer, har en passion for videnskab og ofte stærke forbindelser med dem i rumfartssamfundet. Direktører har typisk fornemme videnskabelige karrierer, hvor de bruger deres omfattende viden om branchen og styrker som forskere til at guide museets mission. De fører tilsyn med og leder museumsudstillinger og kan arbejde sammen med andet personale for at sikre museets artefakter.

4. Meteorolog

National gennemsnitsløn: $85.589 om året

Primære opgaver: Astronomi jobs omfatter dem, som en meteorolog, der studerer Jordens atmosfære for at forudsige vejrforhold. De er ekspertuddannede i at bruge matematiske og fysiske formuleringer til at generere deres resultater. En meteorologs hovedopgaver omfatter optagelse, analyse og fortolkning af data fra globale vejrstationer, satellitter og andre instrumenter. De leverer resultaterne af deres resultater til offentlige myndigheder, private sektorer og tv-selskaber, som bruger oplysningerne til at træffe informerede beslutninger.

5. Forsker

National gennemsnitsløn: $87.849 om året

Primære opgaver: Forskere er kritiske tænkere med tekniske færdigheder, der arbejder inden for en række forskellige astronomi-underområder. De arbejder i laboratorier og for agenturer for at udføre forskning designet til at opnå et vigtigt fælles mål. Naturen af ​​videnskabelig forskning byder på uafhængige og kollaborative miljøer. Når forskere er klar, præsenterer de deres resultater på videnskabelige møder og i fagfællebedømte artikler i branchepublikationer.

Relateret: Forsker følgebrev

6. Klimatolog

National gennemsnitsløn: $94.110 om året (Bureau of Labor Statistics)

Primære opgaver: Karrierer i klimatologi involverer fokus på langsigtede vejrmønstre i specifikke områder. Klimatologer er problemløsere, der undersøger de faktorer, der påvirker vejret i løbet af mange årtier, som ofte er baseret på en 30-årig cyklus. De kan findes ved at indsamle jordprøver, analysere data og præsentere deres forskning for samfundet. Klimatologer kan arbejde som vejrudsigtere eller udviklere af nye måleværktøjer.

7. Luftfartsingeniør

National gennemsnitsløn: $99.796 om året

Primære opgaver: Bag hvert rumskib og satellit er en luftfartsingeniør, der har designet dets struktur og betjeningsfunktioner. Ud over rumfartøjet designer disse ingeniører også selve rummissionen. Luftfartsingeniører har viden på ekspertniveau om flere nøglekomponenter i rumudforskning. De skal forstå, hvordan en rakets design og fremdrift vil interagere med Jordens tyngdekraft og kredsløb, såvel som miljøet i rummet.

8. Astronom

National gennemsnitsløn: $111.090 om året (Bureau of Labor Statistics)

Primære opgaver: Astronomer studerer universet og støtter deres forskning med matematik og fysik. Rækken af ​​specialer inden for astronomi omfatter radio (brug af radioteleskoper til at detektere himmelske radioemissioner), solenergi (undersøgelse af solen), stjerner (undersøgelse af solene i andre solsystemer), planetarisk (undersøgelse af solsystemets planeter og ekstra-solplaneter), galaktisk og ekstragalaktisk astronomi (undersøgelse af ekstremt fjerne objekter) og kosmologi (teoretisk astronomi ved hjælp af data ikke observationer).

Relateret: 10 fascinerende videnskabskarrierer

9. Astrofysiker

National gennemsnitsløn: $119.580 om året (Bureau of Labor Statistics)

Primære opgaver: En astrofysikers rolle kan omfatte en række opgaver relateret til analyse af objekter i rummet og skabelsen af ​​teorier om dem. Astrofysikere bruger deres omfattende viden om fysik og avancerede matematiske færdigheder til at teste deres teorier om astronomiske sammenhænge og forstå universets love. De skal udføre administrativt arbejde relateret til deres resultater. De skriver også tilskud til at finansiere deres projekter, skaber videnskabelige præsentationer og udgiver videnskabelige artikler til brancherelaterede publikationer.

10. Fysiker

National gennemsnitsløn: $125.280 om året (Bureau of Labor Statistics)

Primære opgaver: Fysikere er velafrundede videnskabsmænd, der besidder en naturlig nysgerrighed. De er ofte ansat af universiteter, der udfører videnskabelig forskning, selvom andre kan forfølge specialiserede områder som astrofysik og kvantemekanik. De arbejder ofte sammen med astronomer for at udføre forskning, der forklarer, hvordan forskellige former for energi og stof interagerer. De kan fokusere på et bestemt studieområde og forske i de love, der styrer tid og rum. Deres omfattende viden hjælper med at udvikle teknologiske fremskridt og specielle enheder.

Alice Buch
Alice Buch Denne artikel er blevet godkendt af en Indeed Career Coach