10 Oversøiske Job, Der Ikke Kræver Nogen Erfaring

10 Oversøiske Job, Der Ikke Kræver Nogen Erfaring

At arbejde i udlandet er en fantastisk måde at udforske nye kulturer og samtidig få erhvervserfaring. Der er en række oversøiske job, du kan forfølge uden erfaring, som giver dig mulighed for at rejse til nye steder og forbedre din professionalisme. Ved at gennemgå de typer af oversøiske job, du kan søge uden erfaring, kan du indsnævre din jobsøgning og tage det næste skridt til at arbejde i udlandet.

I denne artikel definerer vi, hvad vi mener med oversøiske job, der ikke kræver nogen erfaring, og giver en liste over potentielle jobmuligheder med lønforventninger og jobansvar.

Relateret: 16 tips til at arbejde i udlandet

Hvad er oversøiske job, der ikke kræver nogen erfaring?

Oversøiske job, der ikke kræver nogen erfaring, refererer til ethvert job, som en person kan ansøge om uden at have en universitetsgrad, eller mens han i øjeblikket er tilmeldt en universitetsuddannelse. Nogle gange tillader oversøiske job ansøgere uden en gymnasial eksamen. Disse job kan kræve, at nye medarbejdere gennemfører jobtræning på stedet for at få succes i deres roller. Internationale virksomheder og programmer for at arbejde i udlandet giver typisk arbejdsmuligheder for amerikanere, der ønsker at rejse til udlandet, mens de får værdifuld erhvervserfaring.

Relateret: Sådan søger du et job i udlandet

10 oversøiske job, der ikke kræver nogen erfaring

Gennemgå disse typer job, du kan få i udlandet, som ikke kræver nogen forudgående erfaring med lønforventninger og jobdetaljer. Det er vigtigt at bemærke, at de anførte lønforventninger afspejler amerikanske lønestimater og kan afvige fra et andet lands gennemsnitlige lønforventninger for de samme erhverv.

1. Hotel morgenmadsbetjent

National gennemsnitsløn: $24.477 om året

Primære opgaver: Hotelmorgengængere arbejder for hoteller og resorts som en del af madserviceteamet. De opstiller buffetborde i hotellets spiseplads og laver ture fra køkkenet til spisestuen med morgenmadsbuffetartikler. Morgenmadsbetjente planlægger også buffetbakker med bagværk, frisklavede æg, frugt og andre populære morgenmadsretter, som hotellets gæster selv kan betjene. Under hele morgenmadsservicen overvåger morgenmadspersonalet buffetstationer, besvarer gæstespørgsmål og genopfylder buffetborde med frisk mad, før de løber tør.

Typisk skal morgenmadsbetjente have en gymnasieeksamen for at kvalificere sig, men dette kan variere afhængigt af arbejdsgiveren.

Relateret: 12 engelsktalende job i udlandet, som du kan udforske

2. Rejseleder

National gennemsnitsløn: $28.873 om året

Primære opgaver: Rejselederjob er en fantastisk måde for enkeltpersoner at rejse og arbejde i udlandet. Typisk bør de, der ønsker at forfølge rejselederstillinger i et andet land, søge muligheder gennem engelsktalende rejseselskaber. Når de først er der, skal potentielle rejseledere lære om det område, de planlægger at arbejde i, før de kan lede turgrupper.

3. Event planlægning praktikant

National gennemsnitsløn: $33.121 om året

Primære opgaver: Der er en række forskellige festivaler og kulturelle begivenheder, der finder sted i fremmede lande og turisme hotspots. Eventplanlægningsvirksomheder kan være nødt til at ansætte praktikanter eller frivillige til at hjælpe med kontorarbejde, markedsføringsinitiativer, eventbookinger og opsætnings- eller oprydningsarbejde. Der er typisk ikke krav til praktikanter i begivenhedsplanlægning, men nogle arbejdsgivere foretrækker måske kandidater med et gymnasium eller kandidater, der i øjeblikket er tilmeldt en bacheloruddannelse.

4. Landskabsarbejder

National gennemsnitsløn: $33.979 om året

Primære opgaver: Landskabsarbejdere arbejder for anlægsgartnervirksomheder eller som en del af et anlægsgartnerteam for private ejendomme. De beskærer træer og buske, klipper havebede, slår græsplæner, graver huller og hjælper med at lægge stier og lave reparationer efter behov. For at arbejde som landskabsarbejder har kandidater typisk en gymnasial eksamen.

5. Hotelhusholderske

National gennemsnitsløn: $34.594 om året

Primære opgaver: Hotelhusholdere har et ansvar for at udføre rengøringsaktiviteter som at støvsuge og vaske gulve, skifte sengetøj, rense toiletter og støve overflader. De kan også hjælpe gæsterne ved at tage roomservicebakker tilbage til køkkenet efter måltider. Når man arbejder som hotelhusholderske i udlandet, kan enkeltpersoner have mulighed for at arbejde for krydstogtskibe, hoteller i større turistbyer eller mindre kroer i fjerntliggende områder. Nogle hotelhusholdere har gymnasieeksamener, men det er ikke et krav.

Relateret: Guide til husholdningsfærdigheder (med tips og eksempler)

6. Server

National gennemsnitsløn: $35.037 om året

Primære opgaver: For dem, der ønsker at arbejde i udlandet uden at have behov for erfaring, kan de arbejde som server for en restaurant. I udlandet kan hoteller og uafhængige restaurantvirksomheder hyre engelsktalende servere for at appellere til engelsktalende turister. Servere hilser på restaurantgæster, tager imod madbestillinger og bringer gæster deres madbestillinger fra køkkenet. De fylder også drinks op og besvarer spørgsmål om menupunkter. Afhængigt af arbejdsgiverens præferencer har servere muligvis brug for et gymnasium.

7. Hotel receptionist

National gennemsnitsløn: $35.100 om året

Primære opgaver: Hotellets receptionsfunktionærer hjælper gæster med at tjekke ind og ud af deres værelser. De giver dem også værelsesnøgler og fortæller dem om hotellets faciliteter. Hotelkæder med lokationer i udlandet kan hyre engelsktalende kontorassistenter til at kommunikere effektivt med engelsktalende gæster. Receptionsassistenter på hotellet behøver normalt kun et gymnasium for at kvalificere sig til deres roller.

8. Barnepige

National gennemsnitsløn: $42.486 om året

Primære opgaver: Barnepigestillinger i forskellige lande giver enkeltpersoner mulighed for at rejse og opleve en anden kultur, samtidig med at de hjælper forældre med at tage sig af deres børn. For dem, der ønsker at forfølge barnepigejob i udlandet, bør de kigge efter muligheder gennem internationale barnepigetjenester og andre troværdige kilder.

Relateret: Sådan bliver du barnepige i 7 trin

9. Gårdmand

National gennemsnitsløn: $47.174 om året

Primære opgaver: Gårdmænd hjælper med en række landbrugsjobs for at støtte landmænd på daglig basis. Landmænd i udlandet kan tilbyde arbejdsmuligheder til dem, der ønsker at arbejde i udlandet med lidt eller ingen erfaring. Typiske arbejdsopgaver for gårdmænd omfatter fodring af husdyr, sprøjtning af pesticider, spredning af gødning eller drift af landbrugsudstyr til at plante og høste afgrøder.

10. Cafeassistent

National gennemsnitsløn: $58.456 om året

Primære opgaver: Cafeassistenter understøtter caféernes daglige aktiviteter ved at rense overflader, tage imod kaffebestillinger, tilberede bagværk og overvåge kundetransaktioner. Cafekæder i turisthotspots kan tilbyde arbejde i udlandet muligheder for private, der ønsker at rejse og arbejde på samme tid.

Magda Laustsen
Magda Laustsen At arbejde i udlandet er en fantastisk måde at udforske nye kulturer og samtidig få erhvervserfaring. Der er en række oversøiske job, du kan forfølge uden erfaring, som giver dig mulighed for at rejse til nye steder og forbedre din professionalisme. Ved at gennemgå de typer af oversøiske job, du kan søge uden erfaring, kan du indsnævre din jobsøgning og tage det næste skridt til at arbejde i udlandet.