10 Operationer Jobtitler At Forfølge

10 Operationer Jobtitler At Forfølge

Hvis du brænder for at lære, hvordan en organisation fungerer, og du nyder at arbejde med mennesker, kan en karriere inden for drift være en god mulighed for dig. For at arbejde i drift skal du have store problemløsningsevner, sans for detaljer og projektledelsesevner. Der er en bred vifte af operationsjob tilgængelige i forskellige virksomheder, som du kan forfølge i henhold til dine styrker og interesser.

I denne artikel vil vi undersøge, hvad operationsjob er, hvor man kan finde dem og almindelige operationsjobtitler, der skal betragtes som potentielle karrierer.

Hvad er driftsopgaver?

Driftsjob er stillinger, som medarbejdere kan forfølge, der fokuserer på at hjælpe en organisation til at køre problemfrit ved hjælp af interpersonelle, kommunikations- og projektledelsesevner. Medarbejdere, der arbejder i drift, lærer typisk at implementere forskellige forretningsstrategier for at hjælpe med at styrke virksomheden og maksimere dens overskud.

Disse medarbejdere samarbejder normalt med flere afdelinger for bedre at bestemme virksomhedens overordnede behov og mål. De arbejder også for at løse eventuelle problemer eller udfordringer, som disse afdelinger måtte gennemgå for at sikre, at medarbejderne er tilfredse med virksomheden og producerer kvalitetsarbejde.

Du kan finde driftsjob i en bred vifte af brancher, fra foodservice til fremstilling til uddannelse. Disse stillinger er typisk nødvendige i virksomheder, der har over 30 ansatte, da driftsroller hjælper organisationer med at fokusere på behovene og ledelsen af ​​deres mange medarbejdere.

Karriereveje for driftsroller

Den typiske karrierevej for operationsjob starter ved entry-level roller, hvilket involverer arbejde i lavere niveau koordinator eller analytiker positioner. Der kan du arbejde med og observere ledelsesteams for at fastlægge organisationens mål og behov.

Du vil også observere og identificere forskellige områder, hvor der kan foretages forbedringer. Efter et par år i en entry-level rolle kan du rykke op til lederstillinger, hvor du vil danne og implementere strategier for at forbedre organisationens overordnede funktioner.

De højeste niveauer af operationsjob er roller på lederniveau, hvor du vil samarbejde med medlemmer af ledelsesteamet for at overvåge forskellige afdelinger og bestemme organisatoriske mål i henhold til feedback fra ledelsesteamet og aktionærerne.

Kompetencer til driftsopgaver

Der kræves mange færdigheder for at udføre succesfuldt i en operationsrolle. Almindelige kvalifikationer operationer medarbejdere typisk har omfatter:

  • Opmærksomhed på detaljer for at overvåge og foretage forbedringer af afdelingernes effektivitet og produktivitet
  • Kommunikations- og interpersonelle færdigheder til effektivt at interagere og samarbejde med medarbejdere på øverste og lavere niveau
  • Projektledelsesevner til at uddelegere forskellige opgaver til medarbejderne i henhold til deres styrker, interesser og evner
  • Problemløsning og kritisk tænkning til at udvikle strategier, der hjælper med at overvinde afdelingsmæssige udfordringer og forbedre virksomhedens præstationsniveauer og overskud

Fælles driftsjob

Her er nogle almindelige operationer jobtitler, du kan udforske for at finde ud af, om deres pligter og ansvar stemmer overens med dine karriereinteresser:

1. Driftskoordinator

National gennemsnitsløn: $46.338 om året

Primære opgaver: En driftskoordinator hjælper med at styre den daglige drift af en virksomhed og udfører administrative opgaver. Andre ansvarsområder omfatter planlægning af firmaarrangementer, sporing og bestilling af kontorudstyr og forsyninger, assistering med projektledelsesprocesser og udarbejdelse af budgetter og økonomiske rapporter, som ledelsesteams kan gennemgå.

Relateret: Lær om at være driftskoordinator

2. Driftsanalytiker

National gennemsnitsløn: $67.318 om året

Primære opgaver: En driftsanalytiker gennemgår en virksomheds procedurer, politikker og organisatoriske processer for at lokalisere eventuelle forbedringsområder. De vil typisk oprette og implementere nye projekter for at hjælpe virksomheden med at fungere mere effektivt. Andre ansvarsområder er indsamling af virksomhedsdata gennem arbejdsgange, medarbejdersamtaler og rapporter, udarbejdelse af organisatoriske anbefalinger baseret på de seneste resultater og gennemgang af resultaterne af de nyligt implementerede procedurer.

Relateret: Lær om at være driftsanalytiker

3. Driftsleder

National gennemsnitsløn: $70.037 om året

Primære opgaver: Driftsvejledere er ansvarlige for en bestemt afdeling eller sektion af en organisation. De sikrer, at deres afdelinger fungerer effektivt, forbliver produktive og afleverer værdifuldt arbejde.

Andre opgaver omfatter opbygning af strategier for at forbedre virksomhedens økonomiske status, planlægning af budgetter for hver afdeling, evaluering og feedback på deres medarbejderes præstationer og udformning af mål, politikker og procedurer for deres afdelingsteams.

4. Driftsleder

National gennemsnitsløn: $73.018 om året

Primære opgaver: Driftsledere overvåger en virksomheds produktivitet og effektivitetsniveauer. Deres hovedopgaver omfatter at overvåge og administrere budgetter og økonomi, håndtere arbejdsgange og personalebehov, styre lager- og forsyningskædestyring og opbygge politikker, som hele virksomheden skal følge.

Relateret: Lær om at være driftsleder

5. Projektleder

National gennemsnitsløn: $85.900 om året

Primære opgaver: Projektledere overvåger og leder forskellige projekter i en organisation. De vil overvåge deres teammedlemmers fremskridt for at sikre, at de overstiger kundens og virksomhedens mål. Deres hovedansvar omfatter at gennemgå hver opgave for at sikre, at den lever op til kundens standarder, uddelegere opgaver til de nødvendige teammedlemmer og rapportere projektresultater til kunder og ledelsesteams.

Relateret: Lær om at være projektleder

6. Programleder

National gennemsnitsløn: $86.231 om året

Primære opgaver: Programledere overvåger fremdriften af ​​flere forskellige projekter for at sikre, at de opfylder en virksomheds mål og behov. De samarbejder med projektledere for at bestemme fremskridtene for individuelle projekter for at sikre, at de korrekt følger organisationens strategiske retning, som de har udstukket.

Andre opgaver omfatter organisering af programmer, der stemmer overens med virksomhedens mål og vision, udarbejdelse af finansieringsforslag til forskellige programmer og styring af langsigtede mål for deres programs succes.

Relateret: Lær om at være programleder

7. Driftsingeniør

National gennemsnitsløn: $98.015 om året

Primære opgaver: Driftsingeniører evaluerer virksomhedens præstationsrapporter og dens organisationssystemer for at skabe rapporter og strategier til at forbedre arbejdsgangen. Deres hovedansvar omfatter at gennemgå operationelle tendenser for at forbedre medarbejdernes effektivitet, finde måder at spare omkostninger på og implementere politikker for at holde medarbejderne sikre på arbejdspladsen.

8. Driftsdirektør

National gennemsnitsløn: $100.210 om året

Primære opgaver: Driftsdirektører bistår seniorteammedlemmerne med at skabe langsigtede forretningsstrategier. De vil også arbejde tæt sammen med ledelsesmedlemmer om planlægningsmål for at forbedre medarbejdernes præstationer. Andre jobopgaver omfatter evaluering af personalepræstationer, at finde måder at motivere medarbejdere til at afgive kvalitetsopgaver og implementere strategier for at forbedre aktivvæksten.

Relateret: Lær om at være driftsdirektør

9. Driftschef

National gennemsnitsløn: $118.565 om året

Primære opgaver: En administrerende direktør rapporterer direkte til den administrerende direktør for at sikre, at virksomheden fungerer effektivt og følger de nødvendige økonomiske procedurer. Deres hovedansvar omfatter brainstorming af måder, hvorpå marketing- og salgsteamene kan fastholde kunder, opbygning af mål for at øge virksomhedens omsætning og identificering af softwaresystemer og værktøjer, der forbedrer virksomhedens effektivitetsniveauer.

Relateret: Lær om at være COO (Chief Operating Officer)

10. Vicepræsident for driften

National gennemsnitsløn: $154.354 om året

Primære opgaver: Vicepræsidenter for operationer er ansvarlige for en virksomheds overordnede organisationsstruktur. Deres hovedansvar omfatter at skabe og udvikle virksomhedens værdier og vision, ansætte og føre tilsyn med afdelingschefer, håndtere eventuelle tvister eller uenigheder mellem alle medarbejdere og præsentere virksomhedens målinger og præstationsdata for bestyrelsen.

Jonas Mørch
Jonas Mørch Hvis du brænder for at lære, hvordan en organisation fungerer, og du nyder at arbejde med mennesker, kan en karriere inden for drift være en god mulighed for dig. For at arbejde i drift skal du have store problemløsningsevner, sans for detaljer og projektledelsesevner. Der er en bred vifte af operationsjob tilgængelige i forskellige virksomheder, som du kan forfølge i henhold til dine styrker og interesser.