10 Markedsføringsjob På Entry-level For At Sætte Gang I Din Karriere

10 Markedsføringsjob På Entry-level For At Sætte Gang I Din Karriere

Entry-level marketing medarbejdere hjælper med at udvikle strategier, der forbedrer en virksomheds salgsfremmende indsats. At få et job på begynderniveau kan hjælpe dig med at opbygge et specifikt færdighedssæt og få den nødvendige erfaring for at forfølge en langsigtet karriere inden for salg eller marketing. Mange af de ansvarsområder, du skal udføre i en indgangsrolle, oversættes godt til mellem- og højere stillinger. 

I denne artikel lister vi 10 marketingjobs på begynderniveau, du kan forfølge for at få gang i din karriere, med tips til at finde dem.

Læs mere: En guide til karrierer i marketing: krav, job og tips

Hvad er entry-level marketing job?

Entry-level marketing job er stillinger, du kan få med lidt eller ingen relateret erfaring i marketingbranchen. I mange tilfælde kræver arbejdsgivere en Associate Degree eller Bachelor's Degree i Marketing eller et beslægtet felt for entry-level jobs. Nogle virksomheder kan acceptere kandidater med erfaring inden for et lignende område, såsom salg, som erstatning for uddannelse. Opgaverne kan omfatte interaktion med kunder, assistering med marketingstrategier og indsamling og analyse af data relateret til svarprocenter og SEO.

Læs mere: 15 marketingjob, der betaler godt

10 entry-level marketing job

Her er 10 marketingroller på entry-level for at forfølge en marketing- eller salgskarriere. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures, klik på linket for hver løn nedenfor:

1. Kommunikationsspecialist

National gennemsnitsløn: $1.910 pr. måned

Primære opgaver: En kommunikationsspecialist hjælper med public relations, pressemeddelelser og marketingkampagner på sociale medier. Deres hovedfokus er at sikre offentligheden en positiv opfattelse af virksomhedens brand ved at skabe indhold og udgivelser vedrørende organisatoriske opdateringer. Kommunikationsspecialister kan også planlægge firmaarrangementer og planlægge offentlige optrædener for virksomhedsledere.

2. Medieassistent

National gennemsnitsløn: $13,60 i timen

Primære opgaver: En medieassistent hjælper med at behandle medie- og annoncekontrakter. De gennemgår og reviderer reklamekontrakter, strømliner faktureringsprocedurer, udfører research på annonceringsdata, der vedrører deres virksomhed, og udarbejder yderligere rapporter. Medieassistenter hjælper også mediekøberen med at planlægge annoncebudgetter og kampagner.

3. Marketingassistent

National gennemsnitsløn: $14,93 i timen

Primære opgaver: En marketingassistent overvåger udførelsen af ​​en organisations marketingkampagner. De hjælper med at brainstorme måder at forbedre resultaterne af nuværende og fremtidige kampagner på. De koordinerer med deres virksomheds brandambassadører for at identificere bedste praksis, der øger et produkts eksponering. De kan arbejde med ledere på vigtige marketingprojekter, hvis det er nødvendigt.

Læs mere: Lær om at være marketingassistent

4. Koordinator for sociale medier

National gennemsnitsløn: $15,96 i timen

Primære opgaver: En social media koordinator implementerer strategier for at øge virksomhedens engagement på sociale medier og blogging platforme. De hjælper med at generere indhold og samarbejder med indholdsskabere om, hvordan de tiltrækker opmærksomhed fra deres målgruppe. Koordinatorer sporer besøgende på webstedet, interagerer med følgere og beder om feedback på deres oplevelse med virksomhedens produkter og tjenester.

5. Kontokoordinator

National gennemsnitsløn: $42.552 om året

Primære opgaver: En kontokoordinator fungerer som kontaktperson for kundeserviceforespørgsler på en virksomheds marketing- og annoncekampagner. De pitcher ideer for at hjælpe med at fejlfinde klientproblemer og spore de opgaver, medarbejderne arbejder på for projekter, der er forbundet med hver kampagne. De arbejder sammen med en kontoadministrator for at vedligeholde budgettet for kampagner.

Læs mere: Lær om at være en kontokoordinator

6. PR-koordinator

National gennemsnitsløn: $44.572 om året

Primære opgaver: En PR-koordinator skriver og promoverer pressemeddelelser og planlægger muligheder for at tale med pressen. De overvåger publikums adfærd for at få et overblik over offentlighedens opfattelse af virksomheden. De udfører research og taler med ledere om forskellige måder at promovere deres brand og forbedre strategien for bedre resultater.

7. Marketingkoordinator

National gennemsnitsløn: $45.071 om året

Primære opgaver: En marketingkoordinator sporer salgspræstationerne for en virksomheds produkter og forbereder sig på at deltage i møder og branchemesser. Koordinatorer hjælper med at udføre marketingkampagner ved at lave salgsforudsigelser, fastlægge mål og opdatere tidslinjer for færdiggørelsen af ​​forskellige opgaver. De kommunikerer design- og indholdsspecifikationerne for printleverancer ud over at holde lagerbeholdning på forskellige ressourcer og indkøbsmaterialer.

Læs mere: Lær om at være marketingkoordinator

8. SEO specialist

National gennemsnitsløn: $53.352 om året

Primære opgaver: En SEO-specialist optimerer en virksomheds websider for at forbedre dens placering på søgemaskineresultatsider. Specialister opdager søgeord, der matcher en virksomheds brandbudskaber og afgør, om de er søgbare. De kan bruge deres copywriting-færdigheder til at skrive metabeskrivelser, titeltags og overskrifter for at booste søgeresultaterne.

9. Salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $58.720 om året

Primære opgaver: En salgsrepræsentant kommunikerer med kundeemner for at opmuntre dem til at købe et produkt eller en service. De ringer eller mødes med kundeemner for at informere dem om fordelene ved deres virksomheds produkter. Repræsentanter kan hjælpe med uddannelse af nye salgsrepræsentanter og holde oplæg om nye produkter.

Læs mere: Lær om at være salgsrepræsentant

10. Marketinganalytiker

National gennemsnitsløn: $64.003 om året

Primære opgaver: En marketinganalytiker udfører markedsundersøgelser af konkurrenter og forbrugeradfærd. De overvåger og forudsiger resultaterne af trends inden for marketing og salg og understreger nye kampagner, der tilbydes af virksomheder i deres branche. De kan koordinere med dataforskere og statistikere for at bevise ægtheden af ​​de data, de indsamlede.

Tips til at finde entry-level marketing job

Her er nogle tips til at hjælpe dig med at finde et job på entry-level marketing:

  • Opdag dine styrker. Skriv en liste over, hvad du kan lide at lave, og hvad du er god til, så du kan indsnævre dine muligheder for entry-level marketing-stillinger at søge. For eksempel, hvis du elsker at skrive og designe, så overvej at søge efter indholdsmarkedsføringsstillinger. En passion for forskning kan hjælpe dig med at indsamle data om en virksomheds konkurrenter i en marketinganalytikerrolle.

  • Fremstil og del arbejdsprøver. Ansøg om praktikpladser, der giver dig mulighed for at skabe marketingleverancer og dele dem på din portefølje og professionelle netværksprofil. Brug disse eksempler til at fremvise din marketingoplevelse for at indstille dig selv til en start-level position. Hvis du for eksempel har oprettet SEO-indhold, der drev læsere til et websted under dit praktikophold, skal du angive det i din portefølje.

  • Hold realistiske forventninger. Et entry-level job er begyndelsen på din karriere, og du skal opnå relevante kompetencer for at få et job, der matcher dine karriereønsker. Søg efter virksomheder, der tilbyder faglige udviklingsmuligheder for at udvikle dine færdigheder og karrieremuligheder.

Andreas Ludvigsen
Andreas Ludvigsen Entry-level marketing medarbejdere hjælper med at udvikle strategier, der forbedrer en virksomheds salgsfremmende indsats. At få et job på begynderniveau kan hjælpe dig med at opbygge et specifikt færdighedssæt og få den nødvendige erfaring for at forfølge en langsigtet karriere inden for salg eller marketing. Mange af de ansvarsområder, du skal udføre i en indgangsrolle, oversættes godt til mellem- og højere stillinger.