10 Måder At Finde Navnet På En Ansættelseschef: Med Eksempler

Når du ønsker at tilføje et personligt præg til din jobansøgning, hjælper det virksomheder med at genkende dig som en detaljeorienteret person, hvis du henvender dig til ansættelseschefen ved navn. Det hjælper dig også med at danne en forbindelse med en virksomheds personaleafdeling. Uanset om det er til et følgebrev eller en e-mailet jobansøgning, er det vigtigt at lære, hvordan du finder ansættelseschefens navn for at forbedre dine chancer for at blive bemærket.

I denne artikel diskuterer vi rollen som en ansættelsesleder og lærer de bedste måder at finde personens navn på, når disse oplysninger mangler fra stillingsopslag.

Hvad er en ansættelseschef?

Ansættelsesledere arbejder sammen med rekrutterere for at finde de bedste kandidater til en ledig stilling. De starter typisk ansættelsesprocessen, når de har fastslået behovet for at udfylde en bestemt rolle. Mens der kan være andre fagfolk inden for personaleafdelingen, der hjælper gennem hele denne proces, træffer ansættelseschefen den endelige ansættelsesbeslutning og udvider jobtilbuddet.

Læs mere: Hvad laver en ansættelseschef?

Sådan finder du ansættelseschefen for en virksomhed

Følg disse trin for at lære navnet på den ansættelsesansvarlige, så du kan inkludere det i din jobansøgning:

  1. Søg på sociale medier.
  2. Nå ud til virksomhedens medarbejdere.
  3. Kontakt virksomheden direkte.
  4. Netværk med dine professionelle kontakter.
  5. Find en fagpublikation.
  6. Se jobopslaget igen.
  7. Brug e-mailadressen.
  8. Tjek rekrutteringsbureauets hjemmeside.
  9. Se andre jobsider.
  10. Nå ud til den øverste ledelse.

1. Søg på sociale medier

Personalepersonale inkluderer ofte deres jobtitel og firmanavn på populære sociale medieplatforme som Facebook. Start din søgning ved at indtaste virksomhedens navn og relevante søgeord som "ansættelseschef" eller "rekrutør" i søgefeltet øverst på skærmen. Når du har fundet ansættelseschefens profil, kan du overveje at sende dem en personlig besked før eller efter afsendelse af din ansøgning for at øge dine chancer for at blive ansat.

Eksempel: Hej, Beth! Jeg er Allison, en indholdsforfatter med en direkte baggrund i modeindustrien. Jeg har altid beundret den måde, hvorpå Heritage Fashion Hub fortsætter med at skabe nye trends for kvinder i store størrelser, så da jeg bemærkede, at du ledte efter en tekstforfatter til dit digitale team, ansøgte jeg med det samme. Jeg ville præsentere mig selv direkte, fordi jeg er overbevist om, at min karriereerfaring passer perfekt til kravene i din stillingsopslag.

2. Nå ud til virksomhedens medarbejdere

Hvis du søgte efter ansættelseschefen på sociale medier, men ikke kunne se et oplagt match, kan du vælge at forbinde dig med en anden i virksomheden, der arbejder i samme afdeling. Prøv at finde en personlig forbindelse til denne person, før du sender en besked for at øge dine chancer for et svar. I kan begge være medlemmer af en professionel industrigruppe eller alumner fra det samme universitet. Sørg for, at din besked er venlig og direkte refererer til jobstillingen. Ud over at lære ansættelseschefens navn, kan du endda få en introduktion.

Eksempel: Rart at møde dig, Jonathan! Jeg ville gerne nå ud, fordi du og jeg begge er medlemmer af American Marketing Association-gruppen her på Facebook. Jeg har bemærket, at du er et aktivt medlem af det digitale strategiteam hos Profitrade. Jeg har fulgt din virksomhed i årevis og bemærket, at der er en åbning for en marketingchef. Jeg har nogle specifikke spørgsmål om denne rolle. Ved du, hvem den bedste person er for mig at kontakte angående denne stilling?

3. Kontakt virksomheden direkte

Hvis du ikke har kigget på virksomhedens hjemmeside endnu, så gå online for at se, om der er yderligere oplysninger, der giver ansættelseschefens kontaktoplysninger. Nogle websteder har endda en medarbejderkartotek. Hvis de ikke har navnet på listen, kan det være en god og enkel løsning at kontakte virksomheden direkte. Overvej at ringe til hovedkontoret for at høre om jobstillingen og få ansættelseschefens navn. Sekretæren vil enten give dig oplysningerne eller henvise dig til den relevante afdeling.

Eksempel: Jeg søger rollen som softwareudvikler og vil være sikker på, at jeg sender min ansøgning til den rigtige person, der fører tilsyn med ansættelser i afdelingen. Vil du være i stand til at give mig navnet på ansættelseschefen eller henvise mig til menneskelige ressourcer?

4. Netværk med dine professionelle kontakter

Mens du bygger din karriere, vil du møde mennesker, der kan forbinde dig med værdifulde kontakter i din branche. Afhængigt af din unikke situation kan du overveje at nå ud til personer med lignende baggrunde for at se, om de kan hjælpe. De kender muligvis ansættelseschefen personligt eller et andet teammedlem i den pågældende afdeling. Du kan overveje at ringe til dem eller kontakte dem via sociale medier. Send i dette tilfælde en venlig besked, der gentager din sidste interaktion med dem og forklarer dine karrieremål samt din interesse for den specifikke virksomhed og jobstilling.

Eksempel: Hej, Cindy! Hvordan har du haft det? Jeg nød virkelig at tale med dig ved banketten sidste efterår, og jeg er glad for, at vi kunne få pladser sammen. Jeg ønskede at kontakte mig, fordi jeg i øjeblikket søger et jobskifte og bemærkede, at du har en forbindelse med James Lee, økonomichefen for Redding Solutions. Jeg er ved at sammensætte min ansøgning til stillingen som computersystemanalytiker og ønskede at angive ansættelseschefens navn for at få et mere personligt præg, men jeg lagde mærke til, at det ikke er anført i jobbeskrivelsen. Vil du være villig til at spørge James om navnet på denne person, så jeg kan adressere mit følgebrev korrekt? Jeg ville virkelig sætte pris på det. Lad mig vide. Tak skal du have!

Relateret: 7 netværkstips til at få et job

5. Find en fagpublikation

En anden mulighed, som folk ofte overser, er fagpublikationer. Du behøver ikke nødvendigvis et abonnement for at få adgang til denne værdifulde information. Søg gennem branchespecifikke publikationer online for ikke kun at læse om de seneste trends forbundet med dit erhverv, men også lære navnene på vigtige medarbejdere i en virksomhed.

6. Besøg jobopslaget igen

Nogle gange, når du har begrænset tid, er vigtige detaljer som kontaktoplysninger nemme at se over. Derfor bør du give dig tid til at læse stillingsopslaget grundigt mere end én gang. Hvis du gør det, kan du føle dig mere sikker, når du rækker ud efter de manglende oplysninger, velvidende at du ikke har scannet detaljerne. Overvej også at få en ven eller et familiemedlem til at læse listen igennem for at få et nyt perspektiv.

Relateret: 10 måder at imponere en ansættelsesleder på under et interview

7. Brug e-mailadressen

Jobannoncer indeholder almindeligvis en e-mailadresse som en ressource til jobrelaterede spørgsmål og ansøgningsindsendelser. For at sikre, at du adresserer dit følgebrev og din e-mail korrekt, kan du overveje at sende en venlig e-mail-forespørgsel på forhånd og bede om ansættelseschefens navn.

Hvis du hellere vil fortsætte med at søge efter disse oplysninger, så prøv at analysere bogstaverne i e-mailadressen for at se, om du kan lære ansættelseschefens navn. Hvis der er et identificerbart navn, skal du søge efter dette navn online. Du kan blive overrasket over, hvor meget du kan opdage om denne person ved at bruge deres e-mailadresse, inklusive deres fulde navn og titel.

8. Tjek rekrutteringsbureauets hjemmeside

Rekrutteringsbureauer laver ofte jobopslag til virksomheder. Hvis dette er tilfældet for det job, du søger, skal du gå til bureauets hjemmeside og søge på de enkelte websider for at se, om du kan finde navnene på rekrutteringsmedarbejderne og deres biografier. Nogle gange viser deres beskrivelser navnene på specifikke virksomheder, de arbejder med, hvilket kan fortælle dig præcis, hvem du skal kontakte.

9. Gennemse andre jobsider

Jobannoncer vises typisk på flere jobsider, og derfor bør du kopiere og indsætte teksten fra stillingsopslaget i din foretrukne søgemaskine for at se, hvilke resultater der vises. Sæt anførselstegn rundt om teksten, før du trykker på søgeknappen for at målrette dit specifikke indhold. Du vil sandsynligvis finde det originale jobopslag på denne måde, som skal indeholde ansættelseschefens navn og e-mailadresse.

10. Nå ud til den øverste ledelse

Når du føler, at du har prøvet alt for at finde ansættelseschefens navn, er der endnu en ressource at overveje. En virksomheds ledere har en tendens til at være fantastiske netværkere og hilser ofte kommunikation fra folk uden for virksomheden velkommen. Du får muligvis en entusiastisk respons fra informationschefen (CIO) eller afdelingslederen i forbindelse med jobstillingen, da de typisk er involveret i at søge toptalenter.

Børge Frank
Børge Frank Når du ønsker at tilføje et personligt præg til din jobansøgning, hjælper det virksomheder med at genkende dig som en detaljeorienteret person, hvis du henvender dig til ansættelseschefen ved navn. Det hjælper dig også med at danne en forbindelse med en virksomheds personaleafdeling. Uanset om det er til et følgebrev eller en e-mailet jobansøgning, er det vigtigt at lære, hvordan du finder ansættelseschefens navn for at forbedre dine chancer for at blive bemærket.