10 Kinesiologi Associate Degree Job

10 Kinesiologi Associate Degree Job

At opgradere med en associeret grad i kinesiologi giver dig mulighed for at søge efter begynderjob inden for fitnesstræning og andre relaterede områder. Denne alsidige grad tager typisk en kortere periode end en bachelorgrad at fuldføre og kan føre til beskæftigelse kort efter endt uddannelse. Med så mange valgmuligheder er det vigtigt at afgøre, hvilken karriere inden for kinesiologi, der interesserer dig mest. I denne artikel diskuterer vi kinesiologi og karrieremuligheder i branchen.

Hvad er kinesiologi?

Kinesiologi er studiet af menneskelig bevægelse, ydeevne og motorisk funktion. Fagfolk inden for dette område hjælper folk med at forbedre deres krops funktionsevne og behandle enhver sygdom eller skade, der opstår som følge af bevægelse. For eksempel kan en kinesiolog arbejde med en atlet, der kommer sig efter en skade, for at hjælpe dem med at få deres normale bevægelsesområde. Kinesiologi har lignende praksis til andre discipliner, såsom anatomi, biologi og sociologi.

Du kan studere kinesiologi som kunstform eller som videnskab. Hvis du studerer kinesiologi som kunstform, kan du udforske fysisk aktivitet ud fra et socialt og kulturelt perspektiv, specifikt optaget af, hvordan fysisk aktivitet påvirker mentalt og fysisk velvære. Når den studeres som en videnskab, udforsker kinesiologi aspekter af fysisk menneskelig ydeevne, både analytisk og anatomisk.

10 job, du kan forfølge med en associeret grad i kinesiologi

Hvis du leder efter professionel beskæftigelse med en associeret grad i kinesiologi, er her nogle job, du kan forfølge efter endt uddannelse:

1. Træningsfysiolog

National gennemsnitsløn: $35.654 om året

Primære opgaver: Træningsfysiologer arbejder med mennesker, der oplever luftvejs-, kardiovaskulære og metaboliske problemer, som har brug for regelmæssig motion eller fysisk aktivitet for at bevare deres helbred. En klinisk træningsfysiologs ansvar omfatter at vurdere folks helbred og fitnessforhold. Efter at have gjort det, anbefaler de øvelser og overvåger deres patienters succes med at nå deres mål. En forståelse af klinisk fysiologi og nødvendig licens er også vigtig for denne rolle. Træningsfysiologer forfølger typisk bachelorgrader, så højere uddannelsesniveauer kan være nødvendige for at forfølge dette erhverv.

* *Læs mere: Lær om at være træningsfysiolog **

2. Fysioterapiassistent

National gennemsnitsløn : $35.814 om året

Primære opgaver: En fysioterapeut hjælper fysioterapeuter ved at organisere og rengøre behandlingsrum og transportere patienter gennem en plejefacilitet. De arbejder sammen med fysioterapeuter, der overvåger deres daglige opgaver, med mennesker, der kommer sig efter invaliderende tilstande eller skader. Deres mål er at reducere smerter, forbedre mobiliteten og enten begrænse eller forebygge permanent invaliditet. Fysioterapi er et af de mest almindeligt forfulgte erhverv for dem med en kinesiologigrad, og stillingen som fysioterapiassistent er tilgængelig for dem med en associeret grad.

Læs mere: Lær om at være fysioterapeutassistent

3. Atletiktræner

* *National gennemsnitsløn:** $44.481 om året

* *Primære opgaver:** En atletiktræner træner et hold eller en person i en bestemt sport. De underviser i de specifikke regler og krav til et spil, overvåger praksis og yder støtte under konkurrencer. Nogle trænere rekrutterer også spillere til at forbedre deres hold. Trænere kan arbejde med forskellige aldersgrupper og konkurrenceniveauer - fra småbørn til professionelle sportshold.

4. Massageterapeut

National gennemsnitsløn: $45.331 om året

Primære opgaver: Massageterapeuter identificerer og behandler muskel- og bløddelssmerter. De bruger massageterapi til at lindre stive eller ømme muskler, øge cirkulationen af ​​et berørt område og reducere stress. At opnå en associeret grad i kinesiologi er et nyttigt skridt mod at blive en massageterapeut, selvom de også typisk gennemfører massageterapiuddannelsesprogrammer, som inkluderer klasseværelsesarbejde, og får en licens.

Læs mere: Lær om at være massageterapeut

5. Idrætslærer

National gennemsnitsløn: $46.969 om året

Primære opgaver: Idrætslærere arbejder med børn i alle aldre for at nå fitnessmål og opretholde ordentlige sundhedsstandarder. For eksempel kan de lære eleverne forskellige spil eller øvelser – hvad enten de er individuelt eller i grupper – for at hjælpe eleverne med at holde sig fysisk i form. En associeret grad i kinesiologi er en god start på at blive idrætslærer, men de fleste stillinger kræver også videreuddannelse og en licens til at arbejde med studerende.

6. Atletisk træner

National gennemsnitsløn: $49.280 om året

Primære opgaver: En atletisk træner bruger deres viden om anatomi og menneskelig bevægelse til at rådgive atleter om de bedste teknikker til at optimere deres evner. De uddanner klienter om måder at forebygge skader på, såsom korrekte strækteknikker og udvikler genoptræningsplaner, når der opstår skader. De anvender også videnskabelige og sociale teknikker til at hjælpe atleters fysiske, mentale og følelsesmæssige tilstande med at optimere deres træning. Mange atletiske trænere forfølger en bachelor- eller mastergrad og gennemfører klinisk træning, før de bliver fuldtidstrænere, selvom en associeret grad er en god start.

Læs mere: Lær om at være atletisk træner

7. Fitnessinstruktør

National gennemsnitsløn: $56.312 om året

Primære opgaver: En fitnessinstruktør udvikler træningsprogrammer, der forbedrer deltagernes styrke, udholdenhed, fleksibilitet og bevægelighed. En fitnesstræner hjælper med at sætte fitnessmål og forbereder et program for at nå dem. De arbejder for det meste i fitnesscentre eller fitnesscentre, hvor de interagerer individuelt eller i gruppesammenhænge med deltagere for at hjælpe med at bevare deres fysiske sundhed.

8. Forsker

National gennemsnitsløn: $83.243 om året

Primære opgaver: En kinesiologiforsker udfører uafhængig og betalt forskning i avancerede aspekter af kinesiologi eller idrætsvidenskab. Nogle af deres primære opgaver inkluderer at studere biomekanikken i menneskelig bevægelse og den effekt, træning har på sundhed og ydeevne. En kandidatgrad eller doktorgrad er en fordel for håbefulde kandidater, der ønsker at være konkurrencedygtige på arbejdsmarkedet eller specialisere sig inden for et specifikt forskningsområde.

9. Lægeassistent

National gennemsnitsløn: $105.017 om året

Primære opgaver: En lægeassistent (PA) arbejder sammen med læger og deres patienter for at diagnosticere fysiske problemer, anbefale behandlinger og hjælpe personer med sygdomme eller skader, der truer deres bevægelse. Lægeassistenter kan også yde forebyggende pleje gennem rådgivning til raske personer. En associeret grad i kinesiologi er en god start på at forfølge dette erhverv, men PA'er kræver typisk en kandidatgrad for at praktisere.

Læs mere: Lær om at være lægeassistent

10. Sportspsykolog

National gennemsnitsløn: $105.081 om året

Primære pligter: En idrætspsykolog sikrer atleter opretholde et positivt mentalt helbred. De mødes med atleter, identificerer og evaluerer særlige stressfaktorer og hjælper patienter med at overvinde de stressfaktorer, der er forbundet med deres sport. En sportspsykolog kræver typisk en doktorgrad for at praktisere, selvom en associeret grad i kinesiologi er en god pædagogisk start mod at forfølge denne karriere.

Sonja Christiansen
Sonja Christiansen At opgradere med en associeret grad i kinesiologi giver dig mulighed for at søge efter begynderjob inden for fitnesstræning og andre relaterede områder. Denne alsidige grad tager typisk en kortere periode end en bachelorgrad at fuldføre og kan føre til beskæftigelse kort efter endt uddannelse. Med så mange valgmuligheder er det vigtigt at afgøre, hvilken karriere inden for kinesiologi, der interesserer dig mest. I denne artikel diskuterer vi kinesiologi og karrieremuligheder i branchen.