10 Karrierer I Handel

Hvis du elsker tal og har et analytisk sind, så overvej at forfølge en karriere inden for handel. Dette felt omfatter en bred vifte af karriereveje, som du kan vælge imellem. At kende dine muligheder kan hjælpe dig med at træffe en mere strategisk beslutning vedrørende din fremtidige karriere. I denne artikel definerer vi handel, forklarer de forskellige handelskarriereveje og -industrier og lister 10 handelskarrierer, der skal forfølges.

Hvad er handel?

Handel er udveksling af varer og tjenesteydelser mellem to parter. Mens en transaktion refererer til køb og salg af en vare, er handel alle transaktionerne for den pågældende vare i en økonomi. Det er værd at bemærke, at handel fokuserer på distribution frem for produktion.

I stor skala administrerer nationer deres handel for at forbedre deres borgeres liv og generelle velfærd. De gør dette ved at skaffe job og producere værdigenstande, der rummer en form for fordel.

Mange nationer har oprettet statslige agenturer til at fremme og administrere handel. Store organisationer regulerer også handel. Når handelen forvaltes korrekt, kan den øge en nations levestandard og forbedre dens generelle status i verden. Men hvis den ikke styres, kan handel også producere negative eksternaliteter. For eksempel kan store virksomheder få for meget magt og pålægge en nations borgere negative eksternaliteter til deres egen fordel.

Relateret: Hvad er e-handelsvirksomhed? Med definitioner og eksempler

Handelskarriereveje

Før du forfølger en karriere inden for handel, hjælper det at kende de forskellige karriereveje og industrier, der omfatter dette felt. At forstå disse brancher kan hjælpe dig med at bestemme, hvilken karriere du ønsker at forfølge. Her er nogle erhvervskarriereveje og brancher, du skal overveje:

Rådgivning

Personer inden for dette område yder ekspertrådgivning inden for en bestemt branche. Konsulenter bliver i det væsentlige betalt for at dele deres ekspertudtalelse eller anbefalinger. Uanset branche analyserer konsulenter en virksomhed, sporer dens præstation i forhold til dens mål og hjælper med at justere en virksomheds forretningsplaner efter behov. Inden for handelsdomænet kan du forfølge en karriere som økonomi- eller ledelseskonsulent.

Forsikring

Forsikringsbranchen omfatter virksomheder med risikostyringsstrategier, der involverer forsikringskontrakter. Med forsikring garanterer forsikringsselskabet betaling for en fremtidig hændelse. Mens forsikringsselskabet er det selskab, der sørger for forsikringen, er den forsikrede den person, der modtager dækningen. I forsikringsbranchen kan du forfølge forskellige karrierer, såsom en forsikringsagent, forsikringsansvarlig eller underwriter.

Økonomi

Økonomi koncentrerer sig om fremstilling, distribution og forbrug af en bred vifte af varer og tjenester. Det handler også om en økonomis adfærd eller en gruppes tilstand med hensyn til materiel velstand. I dette felt vil du udføre forskning og analysere en bred vifte af data for at lave markedsforudsigelser, skabe teorier og give anbefalinger til løsning af økonomiske problemer. Nogle karrieremuligheder inden for økonomi omfatter en statistiker, forsikringsgiver og driftsanalytiker.

Relateret: 18 topøkonomiske job

Ledelse

Ledelsen beskæftiger sig med koordinering og planlægning af en virksomheds forretningsprocesser. I en ledelsesrolle er det dit mål at sikre effektiv drift og vækst af den virksomhed, du arbejder for. Hvis du følger denne handelskarrierevej, kan du finde mange job relateret til menneskelige ressourcer, salg og driftsledelse.

Finansiere

At arbejde i økonomidomænet betyder, at du hjælper mennesker og virksomheder med at træffe strategiske økonomiske beslutninger. Du vil også hjælpe dem med økonomisk planlægning, styring af deres aktiver og pengestrømme, hjælpe dem med at rejse deres kapital og hjælpe dem med at drive deres overordnede forretningsdrift. Du kan finde mange finansielle karrierer i arbejdsstyrken, herunder dem, der er relateret til investeringsbankvirksomhed, risikostyring og corporate finance.

Relateret: Din guide til karrierer inden for finans

Karriere i handel

Når du forstår de handelskarriereveje, du kan forfølge, skal du bruge tid på at undersøge forskellige jobtitler, der falder ind under disse kategorier. Her er nogle potentielle karrierer inden for handel, du kan forfølge:

1. Administrativ assistent

National gennemsnitsløn: $42.317 om året

Primære opgaver: Administrative assistenter administrerer information inden for et kontormiljø. De tager telefonen, håndterer filer, sender og modtager korrespondance, planlægger møder, tager noter under møder og bestiller kontorartikler.

Relateret: Lær om at være administrativ assistent

2. Markedsforsker

National gennemsnitsløn: $56.000 om året

Primære opgaver: Markedsforskere ser på markedsforholdene for at bestemme det potentielle salg for et produkt eller en tjeneste. De indsamler også forbruger- og konkurrentdata og hjælper virksomheder med at forstå, hvilke produkter og tjenester forbrugerne ønsker, og hvilken pris de er villige til at betale for dem.

3. Forsikringsagent

National gennemsnitsløn: $57.294 om året

Primære opgaver: Forsikringsagenter sælger forsikringer til deres kunder. De leder efter salgsmuligheder for forsikringsplaner og administrerer deres kundeportefølje. Forsikringsagenter sporer også forsikringskrav og håndterer forsikringsfornyelser.

Relateret: Lær om at være forsikringsagent

4. Omkostningsbogholder

National gennemsnitsløn: $66.908 om året

Primære opgaver: Omkostningsrevisorer hjælper med at reducere en virksomheds økonomiske spild ved at øge dens overskud. De identificerer omkostningerne ved at fremstille eller levere en service, ser på virksomhedens relaterede udgifter, vurderer rentabiliteten og opretter et virksomhedsbudget. Omkostningsbogholdere bruger også omkostningsregnskabssystemer til at udføre deres opgaver.

Relateret: Lær om at være omkostningsrevisor

5. Budgetanalytiker

National gennemsnitsløn: $80.851 om året

Primære opgaver: Budgetanalytikere hjælper organisationer med at planlægge og holde styr på deres økonomi. De opretter budgetrapporter og overvåger en organisations forbrugsvaner. Budgetanalytikere ser også på budgetforslag for at bestemme, hvordan man bedst kan allokere midler.

6. Investeringsbankmand

National gennemsnitsløn: $88.955 om året

Primære opgaver: Investeringsbankfolk leverer en række finansielle tjenester til virksomheder og regeringer. Ved at bruge deres investeringsekspertise hjælper de kunder med deres økonomiske mål. Investeringsbankfolk hjælper også deres kunder med at rejse penge, hjælper dem med fusioner og opkøb og hjælper dem med investeringsmuligheder.

7. Investeringsanalytiker

National gennemsnitsløn: $91.533 om året

Primære opgaver: Investeringsanalytikere indsamler information, udfører research og vurderer aktiver. For eksempel kan de analysere aktier og obligationer og virksomhedsregnskaber for at hjælpe dem med at komme med informerede anbefalinger om en virksomheds økonomiske retning.

8. Realkreditmægler

National gennemsnitsløn: $96.504 om året

Primære opgaver: Realkreditmæglere sammenligner realkreditinstitutter og mægler realkreditlån på vegne af enkeltpersoner og virksomheder. De bestemmer den økonomiske stilling for en potentiel mægler, undersøger markedet for at finde et passende produkt til deres klient og hjælper deres klient med forhåndsgodkendelsesprocessen for et realkreditlån.

Relateret: Lær om at være realkreditmægler

9. Statistiker

National gennemsnitsløn: $98.121 om året

Primære opgaver: Statistikere bruger statistiske metoder og modeller til at løse problemer i den virkelige verden. De indsamler og analyserer data, leder efter trends i et datasæt, kommunikerer deres resultater til interessenter, rådgiver virksomheder og organisationer og hjælper dem med at træffe strategiske beslutninger.

Relateret: Lær om at være statistiker

10. Økonom

National gennemsnitsløn: $114.462 om året

Primære opgaver: Økonomer studerer samfund og årsagen bag deres beslutninger. De ser også på forholdet mellem et samfunds ressourcer og produktionen af ​​disse ressourcer. Økonomer forsker i økonomiske spørgsmål, indsamler og analyserer data, præsenterer deres resultater og forudsiger markedstendenser.

Isabel Skou
Isabel Skou Hvis du elsker tal og har et analytisk sind, så overvej at forfølge en karriere inden for handel. Dette felt omfatter en bred vifte af karriereveje, som du kan vælge imellem. At kende dine muligheder kan hjælpe dig med at træffe en mere strategisk beslutning vedrørende din fremtidige karriere. I denne artikel definerer vi handel, forklarer de forskellige handelskarriereveje og -industrier og lister 10 handelskarrierer, der skal forfølges.