10 Karrierer, Der Involverer Arbejde Med Børn

10 Karrierer, Der Involverer Arbejde Med Børn

Hundredvis af mennesker rundt om i verden søger job, der giver dem mulighed for at bruge det meste af deres tid på at interagere med eller passe børn. Jobs, der involverer arbejde med børn, kan være engagerende, underholdende og givende. Hvis du brænder for at påvirke og pleje børn, kan du nyde at gøre din interesse til en langsigtet karriere. I denne artikel vil vi se på fordelene ved at arbejde med børn og 10 karrierer, der involverer interaktion med børn.

Hvad er fordelene ved at arbejde med børn?

Der er flere vigtige fordele ved at arbejde med børn, herunder:

 • Høj arbejdsglæde: Mange mennesker, der arbejder med børn, rapporterer om høje niveauer af arbejdsglæde og arbejdsglæde. At interagere med børn kan være interessant, spændende og udfordrende. Hvis du nyder at tilbringe tid med børn, vil du sandsynligvis nyde en karriere, der giver dig mulighed for at gøre det på fuld tid.

 • Stor efterspørgsel efter medarbejdere: Der er hundredvis af ledige job, der involverer arbejde med børn. Efterhånden som hver generation bliver ældre, bliver der født flere børn, som skal passes. Efterspørgslen efter dygtige, engagerede medarbejdere, der er interesserede i at arbejde med børn, vil forblive konstant i de kommende år.

 • Overførbare færdigheder: At arbejde med børn hjælper dig med at tilegne dig værdifulde bløde og hårde færdigheder, som vil være nyttige i hele din karriere. Kommunikationsevner, organisationsevner og konflikthåndteringsevner er blot nogle af de vigtige evner, som du kan lære, mens du arbejder med børn. Disse færdigheder kan være nyttige i en række forskellige brancher, hvis du nogensinde vælger at skifte karriere.

10 karrierer, der involverer arbejde med børn

Der er snesevis af jobs i mange forskellige arbejdsmiljøer, som du kan vælge imellem, hvis du er interesseret i at arbejde med børn. Her er ti forslag til karrierer, der involverer interaktion med børn:

 1. Portrætfotograf
 2. Privat barnepige
 3. Skole lærer
 4. Skolevejleder
 5. Børnebibliotekar
 6. Socialrådgiver
 7. Tale-sprog patolog
 8. Pædiatrisk ernæringsekspert
 9. Pædiatrisk sygeplejerske
 10. Børnepsykolog

1. Portrætfotograf

National gennemsnitsløn: Spænder fra $14,70 i timen til $35,35 i timen

Primære opgaver: Portrætfotografer er ansvarlige for at tage billeder af høj kvalitet af enkeltpersoner eller familier. De arbejder ofte på freelancebasis, og nogle driver deres egen fotovirksomhed. Familieportrætfotografer bruger deres viden om fotografiteknikker, deres erfaring med et kamera og deres sociale færdigheder til at fange engagerende og kreative billeder af spædbørn og børn.

2. Privat barnepige

National gennemsnitsløn: $16,35 i timen

Primære opgaver: Barnepige er uafhængige medarbejdere, der yder børnepasningstjenester til enkeltpersoner eller familier. De passer normalt børn enten i deres arbejdsgivers hjem eller i deres eget. Nogle barnepige er tilknyttet bureauer, der hjælper dem med at finde højtbetalende kunder. De fleste barnepige behøver ikke at opfylde særlige uddannelsesmæssige standarder, men nogle arbejdsgivere kan kræve, at børnepasningsansatte bliver certificeret.

Læs mere: Lær om at være babysitter

3. Skolelærer

National gennemsnitsløn: $18,98 i timen

Primære opgaver: Skolelærere er ansvarlige for at undervise børnene i deres klasseværelser. Folkeskolelærere underviser normalt flere fag til en klasse af børn i samme klasse, mens mellemskole- og gymnasielærere kan undervise i et fag til flere forskellige aldersgrupper. Skolelærere opnår bachelorgrader i uddannelse samt certificeringer og licenser, der kvalificerer dem til at undervise i bestemte fag og aldersgrupper.

Læs mere: Lær om at være lærer

4. Skolerådgiver

National gennemsnitsløn: $23,49 i timen

Primære opgaver: Skolevejledere er ansvarlige for at yde råd, vejledning og mental sundhedsstøtte til elever i skolerne. De er kvalificerede til at rådgive om emner som karriereplanlægning, relationer og akademisk stress. Skolevejledere har normalt deres eget kontor på skolens område. De har også mastergrader i rådgivning og har licens til at arbejde i deres stat.

Relateret: Lær om at være vejleder

5. Børnebibliotekar

National gennemsnitsløn: $26,24 i timen

Primære opgaver: Børnebibliotekarer arbejder typisk på skoler eller offentlige biblioteker. De hjælper børn med at finde bøger, giver læseanbefalinger og faciliterer biblioteksaktiviteter. De leder begivenheder som historier, bogklubber og kunst og kunsthåndværk. Deres mål er at tilskynde til læring og at indgyde en kærlighed til læsning hos de børn, der besøger deres bibliotek. Bibliotekarer har normalt bachelor- og kandidatuddannelser i biblioteksvidenskab.

6. Socialrådgiver

National gennemsnitsløn: $30,10 i timen

Primære opgaver: Socialrådgivere arbejder sammen med familier for at sikre, at børnene i hjemmet bliver forsørget og plejet. De besøger ofte opholdssteder og skoler for at afgøre, om børnene bliver passet ordentligt. Hvis en socialrådgiver beslutter, at et barn ikke er trygt i deres hjem, er de ansvarlige for at fjerne dem og anbringe dem hos en pleje- eller adoptivfamilie. Socialrådgivere har en bachelorgrad og betragtes som statsansatte.

Relateret: Lær om at være socialrådgiver

7. Tale-sprog-patolog

National gennemsnitsløn: $40,26 i timen

Primære opgaver: Talepatologer diagnosticerer og yder behandling til børn, der har svært ved at tale, synke eller kommunikere. De bruger en række forskellige teknikker og værktøjer til at hjælpe børn med at forbedre deres taleevner og hjælpe dem med at bruge sproget effektivt. Tale-sprogede patologer har normalt mastergrader i talepatologi, og de fleste stater kræver, at de har licens til at praktisere.

8. Pædiatrisk ernæringsekspert

National gennemsnitsløn: $30,66 i timen

Primære opgaver: Pædiatriske ernæringseksperter yder rådgivning og vejledning til familier om, hvordan de korrekt regulerer deres barns kost. Dette inkluderer at tilbyde indsigt i, hvilke fødevarer de bør spise, hvor meget de skal spise, og hvordan det at spise godt kan påvirke ens helbred. Pædiatriske ernæringseksperter diagnosticerer og behandler også spiseforstyrrelser og sygdomme, der er relateret til dårlig ernæring. Pædiatriske ernæringseksperter har bachelorgrader i ernæring og er typisk autoriseret.

Relateret: Lær om at være ernæringsekspert

9. Pædiatrisk sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $53,30 i timen

Primære opgaver: Pædiatriske sygeplejersker er ansvarlige for at yde sygepleje til mindreårige patienter på en læges kontor, hospital eller medicinsk klinik. Deres ansvar omfatter udførelse af diagnostiske tests, registrering af data til deres patienters medicinske rapporter og administration af medicin. Pædiatriske sygeplejersker har normalt en bachelorgrad i sygepleje. De bærer også scrubs og arbejder sammen med et team af andre læger og sygeplejersker.

10. Børnepsykolog

National gennemsnitsløn: Spænder fra $36,38 i timen til $56,65 i timen

Primære opgaver: Børnepsykologer eller terapeuter er ansvarlige for at diagnosticere og behandle psykiske problemer hos børn. De arbejder normalt for en privat praksis eller hospital. De kan nogle gange blive kaldt ind for at rådføre sig med en skole eller politiafdeling. Børnepsykologer har bachelor- eller mastergrader i psykologi og skal have licens til at praktisere i deres stat.

Jonathan Ovesen
Jonathan Ovesen Hundredvis af mennesker rundt om i verden søger job, der giver dem mulighed for at bruge det meste af deres tid på at interagere med eller passe børn. Jobs, der involverer arbejde med børn, kan være engagerende, underholdende og givende. Hvis du brænder for at påvirke og pleje børn, kan du nyde at gøre din interesse til en langsigtet karriere. I denne artikel vil vi se på fordelene ved at arbejde med børn og 10 karrierer, der involverer interaktion med børn.