10 Karrierer At Forfølge Med En Geologigrad

Geologer studerer jordens struktur og processer. At studere geologiområdet kan kvalificere dig til mange typer geologistillinger. Mange af de færdigheder, der læres i et geologiprogram, kan nemt overføres til relaterbare industrier. I denne artikel diskuterer vi nogle få af de færdigheder, man har lært i et geologiprogram, samt en liste over tilgængelige geologikarrierer.

Hvad er en geolog?

En geolog er primært fokuseret på studiet af landet. De kan udføre forskning for at teste jordændringer, mens de bruger disse oplysninger til at komme med anbefalinger til at bygge, forebygge naturkatastrofer, fjerne forurening eller importere ressourcer.

En uddannelse i geologi uddanner studerende til en mangfoldig karriere med muligheder for at forfølge mange forskellige stillinger. Mens de fleste uddannelsesprogrammer i geologi ikke forbereder eleverne til en specifik karriere, giver det dem de grundlæggende færdigheder, de har brug for for at forfølge videre uddannelse eller en beslægtet karriere.

Geologistuderende lærer at indsamle og analysere data, samt identificere problemer og komme med løsninger med de tilgængelige data. De får praktisk erfaring med forskellige softwareprogrammer og lærer at lave matematiske beregninger. Mange geologiklasser hjælper også eleverne med at videreudvikle vigtige færdigheder som kommunikation, både mundtlig og skriftlig. Geologer arbejder ofte tæt sammen med teams, så det er også nyttigt at lære effektivt teamwork og projektløsningsevner.

Relateret: Teamwork færdigheder: Definition og eksempel

Typiske karriereveje i geologi

Fordi en uddannelsesmæssig grad i geologi giver eleverne en forskelligartet uddannelse, er der også mange karriereveje, som en interesseret i geologi kan forfølge. Nogle karrierer kan kræve yderligere uddannelse, herunder en MA eller Ph.D. Andre karrierer kan opnås med en BA. Mange geologer arbejder med brændstof eller petroleum, men der er andre industrier, hvor en geolog kan arbejde.

Her er et par muligheder:

  • Akademikere: Nogle geologistuderende kan vælge at arbejde i et akademisk miljø og undervise deres geologividen til håbefulde geologer. Geologilærere kan arbejde med studerende i forskellige aldre og karriereinteresser.
  • Virksomhed: Virksomhedsstillinger omfatter roller, der arbejder med store oliedistributører eller naturgasleverandører. Virksomhedsgeologer kan arbejde i en direkte position, teste og måle land, eller indirekte arbejde med computerprogrammer. Virksomhedsjob kan også omfatte stillinger i mineindustrien, vurdering af ressourcer på stedet eller sanering af jord for at opfylde reglerne.
  • Regering: Regeringsgeologer kan arbejde i nationalparker eller med et naturvidenskabsmuseum, normalt i en konsulent- eller uddannelsesrolle. De kan også være ansvarlige for at komme med anbefalinger, når de måler landrisici, såsom vulkaner eller orkaner, eller i genopbygningen efter en naturkatastrofe.
  • Nonprofit: Geologer, der arbejder i en nonprofitstilling, vil ofte arbejde i en forskningsstilling, evaluere websteder og give anbefalinger til forbedringer. De er også ofte involveret i at opbygge samfundsbevidsthed.

Karriere i geologi

Her er et par karrierer at overveje inden for geologi:

1. Miljøfelttekniker

National gennemsnitsløn: $17,15 i timen

Primære opgaver: Miljøfeltteknikere er involveret i forskning og forbedring af jord. Deres måske fokus er at overvåge og identificere risici og forbedre luft- og vandforureningen. De vil ofte arbejde i teams, enten ved at indsamle data direkte fra marken eller i et laboratorium og fortolke dataene. De kan også arbejde i en konsulentrolle ved at bruge deres laboratorieresultater til at komme med anbefalinger til forbedring af forurening.

Relateret: 20 grønne karrierer for miljøbevidste

2. Naturfagslærer

National gennemsnitsløn: $63.277 om året

Primære opgaver: Naturfagslærere uddanner studerende, der forfølger karrierer inden for miljø- eller geologområder. De kan arbejde på mellem- eller gymnasieniveau, eller på et college eller et universitet. De kan uddanne elever i et undervisningsmiljø, i klasseværelset, samt hjælpe dem med at udføre forskning i et laboratoriemiljø. De laver lektionsplaner og tester eleverne på viden.

Relateret: Sådan bliver du naturfagslærer

3. Landmåler

National gennemsnitsløn: $63.469 om året

Primære opgaver: Geologer kan også arbejde i en opmålingsrolle ved at bruge geofysiske teknikker til at analysere jordforhold. De kan bruge disse oplysninger til at konsultere private eller statslige organisationer om sikker, miljømæssig praksis for at bygge en ny ejendom eller udviklingsland.

4. Miljøgeolog

National gennemsnitsløn: $72.295 om året

Primære opgaver: En miljøgeolog arbejder i felten, studerer og fortolker data relateret til forurening, affaldshåndtering og naturkatastrofer. De kan også hjælpe med at identificere nye lossepladser eller hvordan man sikkert bortskaffer kulaske. Miljøgeologer er primært fokuseret på samspillet mellem mennesker og jord, herunder hvordan de bidrager til forurening og luftkvalitet.

Relateret: 50 af de bedste udendørsjob

5. Miljørådgiver

National gennemsnitsløn: $78.931 om året

Primære opgaver: Miljøkonsulenter vejleder forskellige industrier ved at bruge deres geologiske færdigheder. De kan tilbyde vejledning om, hvordan man håndterer farligt landaffald eller identificere et sikkert sted for et kraftværk. De vil ofte udføre research og derefter give virksomheden en detaljeret analyse og rapport.

6. Geoteknisk ingeniør

National gennemsnitsløn: $79.486 om året

Primære opgaver: Geotekniske ingeniører har specialiserede færdigheder inden for klippe- og jordstabilitet samt menneskeskabte jordudviklinger. De kan være involveret i at designe og konstruere nye veje, dæmninger, bygninger eller diger, og hjælpe deres hold med at løse problemer med bjergmekanik og geomorfologi. De arbejder ofte i teams med andre ingeniører, herunder civilingeniører.

7. Bæredygtighedsingeniør

National gennemsnitsløn: $91.980 om året

Primære opgaver: Bæredygtighedsingeniører er fokuseret på at bevare planetens tilstand for fremtidige generationer. De omtales også ofte som grønne ingeniører, fordi de primært fokuserer på miljøets tilstand og identificerer metoder til at reducere miljøaffald.

8. Mineingeniør

National gennemsnitsløn: $97.121 om året

Primære opgaver: Mineingeniører arbejder specifikt i og omkring miner. De bruger deres baggrund i landstrukturer til at hjælpe med at designe og implementere miner, samt udviklingen af ​​minetunneler. De arbejder specifikt med ressourcer som metal og kul og finder mere effektive metoder til at udvinde naturressourcer. Mineingeniører kan også hjælpe med at lokalisere nye mineplaceringer.

9. Geofysiker

National gennemsnitsløn: $104.986 om året

Primære opgaver: Geofysikere er fokuseret på studiet af planeten, herunder atmosfæren og planeterne. De kan også arbejde i jordskælvsudsatte områder for at udvikle sikre strukturer og veje. Nogle geofysikere arbejder muligvis også i mineindustrien.

10. Forsker

National gennemsnitsløn: $111.419 om året

Primære opgaver: Forskere arbejder i et laboratorium og analyserer og fortolker data fra feltet. De kan udføre eksperimenter for at hjælpe statslige organisationer eller olieorganisationer med at udvikle nye protokoller for at forbedre sikkerheden. Nogle forskere arbejder muligvis også på et hold og identificerer de bedste testmetoder, der skal bruges for at sikre pålidelige og gyldige resultater. De kan også føre tilsyn med forskningsopgaver.

Alex Bjerregaard
Alex Bjerregaard Geologer studerer jordens struktur og processer. At studere geologiområdet kan kvalificere dig til mange typer geologistillinger. Mange af de færdigheder, der læres i et geologiprogram, kan nemt overføres til relaterbare industrier. I denne artikel diskuterer vi nogle få af de færdigheder, man har lært i et geologiprogram, samt en liste over tilgængelige geologikarrierer.