10 Job Til En Hjemmesygeplejerske

10 Job Til En Hjemmesygeplejerske

At arbejde hjemmefra er ved at blive en mere almindelig karrierevej for alle typer af professionelle, herunder i sundhedssektoren. Et fjernjob kan give øget fleksibilitet, og der er forskellige fjernjobmuligheder for sygeplejersker.

I denne artikel oplister vi 10 ledige job for sygeplejersker, der ønsker at arbejde hjemmefra.

Opret et CV på Bonjoures

Sygeplejerskejob, der kan udføres hjemmefra

Hvis du har en sygeplejerskelicens og er interesseret i at arbejde eksternt, så overvej disse stillinger:

  1. Omsorgskoordinator
  2. Sundhedsinformationstekniker
  3. Forsikringsspecialist
  4. Sygeplejerske rekrutterer
  5. Sygeplejeinstruktør
  6. Uddannet sygeplejerske sagsbehandler
  7. Klinisk sygeplejerskekontakt
  8. Sygeplejerske konsulent
  9. Medicinsk skribent
  10. Udnyttelsesgennemgang sygeplejerske

1. Plejekoordinator

National gennemsnitsløn: $17,30 i timen

Primære opgaver: Plejekoordinatorer udvikler plejeplaner, konsulterer med patienter for at bestemme deres ønsker og behov, uddanner patienter om deres forhold, koordinerer patientplejetjenester og arbejder med alle andre plejeteams for at hjælpe med at evaluere interventioner.

Krav: For at være omsorgskoordinator kræves en bachelorgrad i sundhedspleje eller erhvervsøkonomi. To års tidligere erfaring er normalt et krav. De nødvendige færdigheder til dette job er fremragende mundtlig og skriftlig kommunikation, kritisk tænkning, kundeservice og medicinsk viden.

2. Sundhedsinformationstekniker

National gennemsnitsløn: $44.913 om året

Primære opgaver: En sundhedsinformationsteknikers hovedansvar er at holde alle patientjournaler private og ajourførte. Andre opgaver kan omfatte behandling af patientskemaer, implementering af et effektivt journalsystem og sikring af overholdelse af lovgivningen om privatlivets fred.

Krav: For at være sundhedsinformationstekniker kræves en Associate Degree i Health Information Technology. Der er også relevante certifikater tilgængelige for dette felt. De nødvendige færdigheder til dette job er opmærksomhed på detaljer, kommunikation og computerfærdighed.

3. Forsikringsspecialist

National gennemsnitsløn: $55.102 om året

Primære opgaver: En forsikringsspecialists opgaver består i at kommunikere med forsikringsselskaber, verificere lægedækning, opdatering af interne faktureringsdatabaser, opdage kodefejl, tilføje patientjournaler til en elektronisk database, analysere forsikringskrav og indsende registreringsskemaer.

Krav: En forsikringsspecialist skal have en associeret grad og et kodningscertifikat. De har også brug for erfaring med at arbejde inden for sygesikringsområdet. Nøglefærdighederne til dette job er computerfærdigheder, kommunikation, medicinsk fakturering, medicinsk terminologi og organisation.

4. Sygeplejerske rekrutterer

National gennemsnitsløn: $63.715 om året

Primære opgaver: En sygeplejerskerekrutterers typiske jobopgaver er at udvikle metoder, oprette og placere annoncer, udføre baggrundstjek, interviewe, præsentere lister over sygeplejerskekandidater på hospitaler og deltage i rekrutteringsarrangementer.

Krav: For at være sygeplejerske rekrutterer kræves typisk en bachelorgrad. Erfaringskravet kan variere, men et til fire år inden for et relateret område er almindeligt. De nødvendige færdigheder til dette job er evnen til at arbejde både selvstændigt og som en del af et team, stærk kommunikation, organisation og computerfærdighed.

5. Sygeplejeinstruktør

National gennemsnitsløn: $66.258 om året

Primære opgaver: Sygeplejeinstruktører er ansvarlige for planlægning og udvikling af sygeplejerskekurser til uddannelses- eller lægeuddannelser. De holder også foredrag i sygeplejeklasserne, overvåger laboratorier og tildeler lektier. En sygeplejerske instruktør deltager i møder og seminarer.

Krav: For at være sygeplejeinstruktør skal der være opnået en minimumsgrad af en bachelor i naturvidenskab. Det er også påkrævet at have en registreret sygeplejerskelicens og mindst et års medicinsk erfaring. De nødvendige færdigheder til dette job er kommunikation, organisation, interpersonelle færdigheder og forskningsfærdigheder.

6. Registreret sygeplejerske sagsbehandler

National gennemsnitsløn: $69.058 om året

Primære opgaver: De primære arbejdsopgaver for en registreret sygeplejerske sagsbehandler omfatter vurdering af nye patienter, evaluering og bestemmelse af patientbehov, opdatering og revision af patienters sundhedsplejeplaner, uddanne patienter og familier om sundhedstilbud, implementere lægeordrer og give følelsesmæssig støtte til patienter og familier .

Krav: En registreret sygeplejerske sagsbehandler skal have en associeret eller bachelorgrad og en registreret sygeplejerskelicens. De har også typisk brug for mindst et års relateret erfaring. Nøglefærdighederne til dette job er interpersonel kommunikation, fordelsstyring, organisation og kritisk tænkning.

7. Klinisk sygeplejerskekontakt

National gennemsnitsløn: $72.040 om året

Primære opgaver: En sygeplejerskekontakt er ofte den første til at vurdere nye patienter, gennemgå journaler og afgøre, om de skal indlægges til pleje eller ej. De forklarer, hvilken form for pleje og tjenester anlægget har at tilbyde patienter og familier. Sygeplejerskeforbindelser planlægger også terapisessioner og lægebesøg, og de koordinerer med andet personale for at sikre, at patienterne får en stressfri udskrivning.

Krav: For at være klinisk sygeplejerskeforbindelse kræves en sygeplejerskelicens. Nøglefærdighederne til dette job er computerfærdigheder, kommunikation, interpersonelle færdigheder og medicinske vurderingsfærdigheder.

8. Sygeplejerskekonsulent

National gennemsnitsløn: $82.332 om året

Primære opgaver: En sygeplejerskekonsulents ansvar kan variere afhængigt af deres arbejdsgiver. Nogle almindelige opgaver omfatter at identificere problemer og udvikle brugbare løsninger, tilbyde medicinsk uddannelse til patienter, familier og sundhedspersonale og give information om medicinske spørgsmål til juridiske fagfolk.

Krav: En sygeplejerskekonsulent skal være uddannet sygeplejerske med en gyldig sygeplejerskelicens. Nogle få erhvervskurser kan også være påkrævet, afhængigt af forretningsstedet. De nødvendige færdigheder til dette job er opmærksomhed på detaljer, organisation, kommunikation og interpersonelle færdigheder.

9. Medicinsk skribent

National gennemsnitsløn: $98.135 om året

Primære opgaver: En medicinsk forfatter koordinerer med forskellige fagfolk for at indsamle, organisere og kompilere information om nye produkter eller processer. Medicinske forfattere arbejder ofte for enten biomedicinske eller farmaceutiske udviklingsvirksomheder og samler papirerne for at indsende nye lægemidler eller terapier til gennemgang af FDA og andre organisationer.

Krav: Medicinske forfattere har brug for en bachelor- eller mastergrad i journalistik eller engelsk eller en kandidat- eller doktorgrad i sygepleje eller et medicinsk område. Nøglefærdighederne for dette job er skrive- og redaktionelle færdigheder, viden om medicinsk terminologi, opmærksomhed på detaljer og forskningsfærdigheder.

10. Udnyttelsesgennemgang sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $109.127 om året

Primære opgaver: Sygeplejerskens rolle er at sikre, at sundhedsydelser administreres med kvalitet, omkostningseffektivitet og inden for compliance-politikker. Jobopgaver kan omfatte overvågning af personale, opretholdelse af nøjagtige registreringer af alle patientrelaterede interaktioner og udarbejdelse af patientstyrings- og omkostningsbesparelsesrapporter.

Krav: En udnyttelsesvurderingssygeplejerske skal som minimum have en bachelorgrad og en sygeplejerskelicens. Det kræves også, at du har to til fem års erfaring med at være uddannet sygeplejerske. Nøglefærdighederne til dette job er kommunikation, organisation, problemløsning og computerfærdighed.

Rolf Munk
Rolf Munk At arbejde hjemmefra er ved at blive en mere almindelig karrierevej for alle typer af professionelle, herunder i sundhedssektoren. Et fjernjob kan give øget fleksibilitet, og der er forskellige fjernjobmuligheder for sygeplejersker.