10 Job Relateret Til Vejret

10 Job Relateret Til Vejret

Job, der involverer vejr, kan være et glimrende valg for personer, der nyder en spændende og varieret karriere. Der er en række forskellige job relateret til vejr, hvoraf nogle involverer rapportering om vejrmønstre og andre, der involverer at opleve vejrmønstrene personligt. I denne artikel diskuterer vi, hvorfor det at vælge et vejrrelateret job kan være det rigtige valg for dig, og giver en liste over 10 vejrrelaterede job, som du kunne være interesseret i.

Relateret: 10 fascinerende videnskabskarrierer

Hvorfor vælge et job inden for vejret?

Der er mange fordele ved at arbejde i en vejrrelateret karriere, herunder:

Bred vifte

Der er en bred vifte af job relateret til vejret, som enkeltpersoner med forskellige baggrunde kan forfølge. Der er vejrkarrierer, der fokuserer meget på forskning, så deres opgaver omfatter primært at sidde bag et skrivebord og arbejde på en computer og se på data. Andre vejrkarrierer omfatter feltarbejde for at se og opleve vejrrelaterede aktiviteter, der kan involvere fysisk udholdenhed som at gå, sidde på hug eller dykke.

Færdigheder

At arbejde med vejr kræver en bred vifte af færdigheder, du kan opbygge, efterhånden som du kommer videre i din vejrkarriere. Her er en liste over færdigheder, du kan udvikle til en karriere i vejret:

  • Kommunikation: Vejrrelaterede karrierer kræver ofte, at enkeltpersoner har fremragende verbale og skriftlige kommunikationsevner. Professionelle skal muligvis holde en præsentation om deres vejrforskning eller udarbejde skriftlige rapporter, der viser deres resultater.
  • Problemløsning: Du kan opbygge fremragende problemløsningsevner, mens du arbejder i en vejrkarriere, da fagfolk løser vejrrelaterede problemer, som at reparere beskadigede vindmøller eller designe projekter, der beskytter miljøer mod hårdt vejr.
  • Dataindtastning: Du kan forbedre dine dataindtastningsfærdigheder, når du arbejder i en vejrkarriere, fordi fagfolk ofte indtaster vejrdata i computere for at analysere tendenser, identificere vejrmønstre og lave vejrudsigter.
  • Teamwork: Du kan udvikle dine teamwork-evner, mens du arbejder i en vejrkarriere, fordi mange fagfolk arbejder på et team for at indsamle og studere data. Det er almindeligt, at teams samler deres forskning for at sammenligne og analysere store vejrtendenser.
  • Observation: Mens du arbejder i vejrområdet, kan du opbygge fremragende observationsevner, da mange vejrjob kræver, at du observerer vejrmønstre, nogle gange fra et par dage til flere år ad gangen. Arbejdsgivere kan forvente, at du observerer mindre ændringer i mønstre eller tendenser, der kan kræve, at du ændrer din forskning eller indtaster nye data.

Mulighed

At arbejde med vejr involverer flere spændende muligheder, du måske ikke finder i andre karriereområder. Da du kan vælge mellem forskning eller feltarbejde, får du indflydelse på, hvilke muligheder du kan opleve i din karriere. For eksempel, hvis du studerer, hvordan havet forholder sig til vejrmønstre, kan du rejse til havet eller bo på kysten. Hvis du vil studere orkaner, har du muligvis flere muligheder for at slutte dig til flybesætninger for at observere orkanadfærd fra luften.

Job, der involverer vejr

Her er en liste over vejrrelaterede karrierer, du kan være interesseret i at forfølge:

1. Vandressourceingeniør

National gennemsnitsløn: $49.655 om året

Primære opgaver: Vandressourceingeniører bygger og vedligeholder vandressourcesystemer som pumper, kloakker, vandfiltreringssystemer og oversvømmelsesbeskyttelsesstrukturer. De studerer regnmønstre og luftfugtighed for at identificere potentielle oversvømmelser, analyserer vandindtag og måler vand, der skal opsamles. Vandressourceingeniører kan udføre drænings- og kunstvandingsvurderinger, koordinere katastrofegenopretningsplaner i tilfælde af en dæmning eller dæmning, der går i stykker, komme med forslag til forbedringer af infrastrukturen og udvikle politikker til at opretholde miljø- og sikkerhedsbestemmelser.

2. Vindmølletekniker

National gennemsnitsløn: $50.062 om året

Primære opgaver: Vindmølleteknikere er serviceprofessionelle, der bygger, driver og vedligeholder vindmøller. De identificerer, diagnosticerer og løser problemer, der får turbinen til at holde op med at fungere. Da disse fagfolk arbejder med vindkraft, har de omfattende viden om, hvilke vejrfaktorer der påvirker vinden, såsom lufttryk og temperatur.

3. Solcelleinstallatør

National gennemsnitsløn: $62.669 om året

Primære opgaver: Installatører af solpaneler bygger og reparerer solpaneler, der bruger sollys til at producere elektricitet. De skal have omfattende viden om vejrmønstre, så de kan placere solpanelerne i et område, hvor sollys er til stede det meste af dagen. Når de har installeret solpanelet, bruger de specialiseret materiale, der forsegler panelerne for at beskytte dem mod miljømæssige elementer.

4. Videnskabsprofessor

National gennemsnitsløn: $63.125 om året

Primære opgaver: Videnskabsprofessorer lærer universitetsstuderende om vejrmønstre, hjælper dem med at udføre vejrrelateret forskning og vejleder dem i at udføre eksperimenter baseret på deres forskning. De får også eleverne til at indsamle og fortolke data baseret på vejrmønstre.

Relateret: Lær om at være adjungeret professor

5. Naturfagslærer

National gennemsnitsløn: $63.434 om året

Primære pligter: Naturfagslærere uddanner eleverne i vejrets grundlæggende principper. De laver lektionsplaner, der guider eleverne gennem at lære forskellige vejrmønstre, temperatur, atmosfærisk tryk, luftfugtighed og nedbør. De kan også udføre eksperimenter for deres elever, der viser forskelligt vejr.

Relateret: Lær om at være lærer

6. Meteorolog

National gennemsnitsløn: $64.402 om året

Primære opgaver: En meteorolog er en vejrprofessionel, der registrerer og analyserer data fra satellitter og radarer, hvilket hjælper dem med at rapportere vejrudsigter. De arbejder ofte med computersoftware, der hjælper dem med at give vejr- og klimaforudsigelser. De kan arbejde for tv- og radiostationer, militæret, klimaadministrationer eller uddannelsesorganisationer.

7. Havbiolog

National gennemsnitsløn: $66.139 om året

Primære opgaver: Havbiologer studerer og udfører forskning i havrelaterede spørgsmål. De skal forstå forholdet mellem vejrmønstre og havet. De analyserer, hvordan forskelligt vejr påvirker havets fysiske egenskaber som bølger og strømme, havets dyreliv og havets kemiske sammensætning. De bruger software til at simulere forskellige vejrsituationer for at give en bedre idé om, hvordan havet reagerer på ustabilt vejr.

8. Vildtbiolog

National gennemsnitsløn: $71.882 om året

Primære opgaver: Dyrelivsbiologer studerer, hvordan miljøet påvirker økosystemerne, og hvordan vejret påvirker dyrelivets levesteder. De udfører forskningsundersøgelser og udfører dataanalyse, der giver dem mulighed for at forstå, hvordan vejrmønstre truer dyrelivet, og de bruger de data, de indsamler, til at hjælpe dyrelivet.

9. Miljøforsker

National gennemsnitsløn: $72.673 om året

Primære opgaver: Miljøforskere er fagfolk, der studerer natur- og vejrmønstre for at identificere potentielle farer for jorden. De indsamler prøver af naturlige stoffer som vand, luft og snavs for at analysere eventuelle usædvanlige ændringer i sammensætningen. De indsamler også information om global opvarmning ved at studere temperatur og luftfugtighed og derefter sammenligne dem med tidligere vejrmønstre.

10. Miljøingeniør

National gennemsnitsløn: $84.000 om året

Primære opgaver: Miljøingeniører opretter og opdaterer miljøundersøgelsesrapporter, der bedre afgør, hvilke projekter der skal designes, og som kan hjælpe med at vedligeholde og bevare miljøet. De identificerer vejrmønstre i deres rapporter for bedre at forstå, hvordan vejret påvirker miljøet. De kan også udføre forskning for at finde tendenser i vejrmønstre, der forårsager skade på miljøet.

Relateret: Lær om at være miljøingeniør

Jonas Mørk
Jonas Mørk Job, der involverer vejr, kan være et glimrende valg for personer, der nyder en spændende og varieret karriere. Der er en række forskellige job relateret til vejr, hvoraf nogle involverer rapportering om vejrmønstre og andre, der involverer at opleve vejrmønstrene personligt. I denne artikel diskuterer vi, hvorfor det at vælge et vejrrelateret job kan være det rigtige valg for dig, og giver en liste over 10 vejrrelaterede job, som du kunne være interesseret i.