10 Job Inden For Fotografering, Der Betaler Høje Lønninger

En fotokarriere involverer kreativitet og opbygning af arbejdsrelationer med nye mennesker. Fotojobs kan involvere en række forskellige færdigheder, uanset om du vil være bag kameraet, foran kameraet eller arbejde i baggrunden af ​​fotooptagelser. Jobs inden for fotoområdet kan også byde på spændende muligheder for at rejse, møde nye kunder og udvikle dit håndværk som billedkunstner. I denne artikel udforsker vi ti af de bedst betalte fotografjobs.

Relateret: 32 karrierer inden for fotografering

Hvorfor forfølge en karriere inden for fotografering?

Fotojob giver mulighed for at være kreativ under arbejdet og samarbejde med andre kreative mennesker, så det kan være spændende og tilfredsstillende for kunstneriske personer at forfølge en karriere inden for fotografering. Mange fotografer opbygger også varige professionelle relationer med kunder, da de ofte tager en stor del i at mindes særlige begivenheder og livsmilepæle såsom bryllupper, dimissioner og nye tilføjelser til en familie. Fotografer kan også finde arbejde i kommercielle industrier, såsom at tage reklamebilleder eller billeder til trykte annoncer.

Der er en bred vifte af job tilgængelige inden for områder relateret til fotografering, hvoraf mange involverer andre færdigheder end at betjene et kamera. Muligheder for job opstår ofte på den tekniske side af fotografering, såsom redigering af billeder og styring af elementer i en fotoshoot, såsom belysning og placering. Fotografer arbejder også nogle gange med et skønhedsteam af stylister, der hjælper med at få alle fotografiske motiver til at se ud præcis, som fotografen eller den kreative direktør vil have dem til at se ud. Uanset hvad dine interesser er, er der sandsynligvis et job inden for fotografering, som du kan finde for at bruge dine færdigheder og følge din passion.

Relateret: Sådan bliver du fotograf

Jobs inden for fotografering, der betaler sig godt

Her finder du en liste over 10 job inden for fotografering, der tilbyder konkurrencedygtige lønninger. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures skal du klikke på lønlinket ved hver stillingstitel nedenfor:

1. Fotoredigering

National gennemsnitsløn: $16,10. Per time

Primære opgaver: En fotoeditor arbejder på billeder, efter de er taget, for at forbedre deres design og visuelle appel. Nogle fotoredaktører arbejder for publikationer som magasiner eller websteder, mens andre kan arbejde på freelancebasis. Fotoredigeringsprogrammer har ofte en kommando over specialiseret software, der giver dem mulighed for at justere belysning, eksponering, farvemætning og andre indstillinger, der påvirker, hvordan et billede ser ud.

2. Fotografassistent

National gennemsnitsløn: $14,33 i timen

Primære opgaver: En fotografassistent hjælper en fotograf med det, de har brug for før, under og efter et fotoshoot. Dette kan indebære at kommunikere med kunder for at lave aftaler til fotooptagelser, booke studier eller andre steder at skyde på og medbringe udstyr som ekstra belysning til en fotograf. Fotografassistenter kan også hjælpe i redigeringsfasen med at forberede billeder med digitale forbedringer til kunder.

3. Stylist

National gennemsnitsløn: $14,80 i timen

Primære opgaver: En stylist designer outfits ved at vælge tøj til en model eller motiv, der skal bæres under en fotoshoot. Inden for fotografering arbejder stylister ofte ved fotooptagelser til magasiner eller modepublikationer. Stylister har en viden om mode, som de bruger til at sikre, at hver person, der bliver fotograferet, ser ud, som instruktøren vil have dem til at se ud.

4. Bryllupsfotograf

National gennemsnitsløn: $17,24 i timen

Primære opgaver: En bryllupsfotograf tager billeder før og under bryllupper. Bryllupsfotografer arbejder på at gøre hvert billede tidløst og smukt og ved, hvordan de fremviser deres motiver i aktion. En bryllupsfotograf kan tage ærlige billeder eller posere folk til fotografier, og de redigerer typisk hver samling af fotografier efter brylluppet, før de giver dem til deres kunder.

5. Fotojournalist

National gennemsnitsløn: $35.751 om året

Primære opgaver: En fotojournalist tager billeder og viser dem i en stil, der fortæller en historie. De fokuserer ofte på aktuelle begivenheder eller udvikling af nyhedshistorier. Fotojournalister opnår en fortællende effekt ved at redigere og bestille deres billeder på bestemte måder. En fotojournalist kan arbejde som freelancefotograf, men de kan også arbejde for publikationer som magasiner og aviser eller forretninger på internettet eller tv.

6. Fotoretoucher

National gennemsnitsløn: $18,69 i timen

Primære opgaver: En fotoretoucher forbedrer aspekter af digitale fotos gennem redigering og justering af billedindstillinger. Fotoretouchere arbejder ofte i brancher som modeindustrien, hvor hvert billede kræver et specifikt udseende. Udover at bruge software til at justere elementer som lysstyrke og farvemætning, bruger fotoretouchere også software til at fjerne pletter, udglatte rynker eller maskere kropsændringer som tatoveringer på motiverne på billeder, de arbejder på.

7. Lystekniker

National gennemsnitsløn: $18,88 i timen

Primære opgaver: En lystekniker arbejder sammen med en besætning eller et team for at opsætte, programmere og betjene lysudstyr. Dette kan involvere at opsætte stående lys for at øge lysstyrken i et rum eller bruge geler til at ændre farven, som lysarmaturer afgiver. Lysteknikere kan også arbejde ved events, filmopsætninger og forestillinger.

8. Makeupartist

National gennemsnitsløn: $28,95 i timen

Primære opgaver: En makeupartist i fotoindustrien designer og skaber makeup-looks på modeller eller genskaber makeup-looks til private kunder, der kan få taget deres foto, f.eks. brude. Makeupartister arbejder tæt sammen med stylister og frisører og har stor viden om farveteori, materialer i makeup og hvordan man lægger makeup på flere måder på en række forskellige hudfarver. Mange makeupartister arbejder på freelancebasis, men nogle kan også arbejde for bureauer eller saloner, der hyrer skønhedsteams.

Relateret: Lær om at være makeupartist

9. Freelance fotograf

National gennemsnitsløn: $36,71 i timen

Primære opgaver: En freelancefotograf driver deres egen fotografivirksomhed og melder sig kun på projekter, de er interesserede i og gerne vil arbejde. Freelancefotografer kan specialisere sig i en bestemt slags emne, såsom børn, kæledyr eller familieportrætter. De kan have deres eget fotografistudie, skyde on location eller begge dele.

10. Model

National gennemsnitsløn: $22,00 i timen

Primære opgaver: En model fungerer som genstand for fotooptagelser og fremviser produkter som tøj, makeup, smykker og andet tilbehør. Modeller kan også arbejde med fotojournalister som visuelle motiver i deres fotohistorier. Mange modeller har repræsentation fra et bureau, især dem, der arbejder i mode- eller kommercielle industrier.

Felix Bertelsen
Felix Bertelsen En fotokarriere involverer kreativitet og opbygning af arbejdsrelationer med nye mennesker. Fotojobs kan involvere en række forskellige færdigheder, uanset om du vil være bag kameraet, foran kameraet eller arbejde i baggrunden af fotooptagelser. Jobs inden for fotoområdet kan også byde på spændende muligheder for at rejse, møde nye kunder og udvikle dit håndværk som billedkunstner. I denne artikel udforsker vi ti af de bedst betalte fotografjobs.