10 Job I Zoologisk Have At Overveje: Med Lønoplysninger

10 Job I Zoologisk Have At Overveje: Med Lønoplysninger

At arbejde i zoologisk have kan være en yderst tilfredsstillende karrierevej for fagfolk, der er interesseret i at arbejde med dyr eller støtte deres velbefindende. Der er forskellige typer job tilgængelige i zoologiske haver, hvorigennem fagfolk kan yde unikke bidrag til dyrepleje og drift. Hvis du tror, ​​du vil nyde en karriere i zoologisk have, kan det være nyttigt at gennemgå en liste over roller, du kan forfølge i din jobsøgning. I denne artikel skitserer vi, hvad jobs i zoologisk have er, giver oplysninger om 10 potentielle roller og lister yderligere muligheder for at overveje, når du starter din karriere.

Relateret: Arbejde for en zoologisk have: Sådan får du et job i zoologisk have og hvad du kan forvente

Hvad er job i zoologisk have?

Jobs i zoologisk have er karrierer, hvorigennem fagfolk kan arbejde i zoologiske havefaciliteter. Disse job indebærer forskellige typer arbejde afhængigt af en fagpersons specifikke interesser og færdigheder. For eksempel kan zoo-ansatte arbejde i tæt kontakt med dyr eller på bevaringsprojekter, der bidrager til deres velfærd. Alternativt kan de tjene i forskellige administrative roller, såsom dem, der er gæstvendte i medlemstjenester, koordinering af særlige begivenheder, udvikling eller uddannelse og støtte zoologisk haves drift i større skala.

Nogle af disse roller kan være meget konkurrencedygtige og kræver, at kandidater besidder en vis træning, certificering og uddannelse. For eksempel, hvis en kandidat er interesseret i at arbejde som zoo dyrlæge eller forsker, skal de muligvis opnå en avanceret grad inden for deres felt. Til sammenligning, hvis en kandidat søger at blive dyrepasser eller frivillig koordinator, kan de gøre det med færre forudsætninger. Derfor er det vigtigt at forske i de præcise kvalifikationer, som visse roller kræver, så du kan øge dine chancer for at sikre dig en.

Relateret: Sådan bliver du dyrepasser: Uddannelses- og karrierekrav

10 jobs i zoologisk have at overveje

Der er forskellige jobmuligheder tilgængelige i zoologiske haver, hvor fagfolk kan arbejde direkte med dyr, bevare deres levesteder, udføre forskning eller koordinere andre aspekter af operationer. Hvis du søger en karriere i zoologisk have, er her 10 roller, du skal overveje i din jobsøgning:

1. Dyrepasser

National gennemsnitsløn: $12,41 i timen

Primære opgaver: Dyrepassere arbejder direkte med de forskellige arter, der lever i zoologisk have. De kan fodre, bade, pleje og motionere dyr for at bevare deres sundhedsstatus og give dem et passende kammeratskab. Derudover kan disse fagfolk rense og reparere dyrehabitater. Dyrepassere spiller en afgørende rolle i overvågningen af ​​dyrenes forhold og rapportering af eventuelle uoverensstemmelser med hensyn til deres helbred eller adfærd.

2. Gæsteserviceagent

National gennemsnitsløn: $12,58 i timen

Primære opgaver: Gæsteserviceagenter arbejder i en klientvendt rolle og administrerer gæsteoplevelser. De tjekker typisk gæster ind, behandler betalinger, hjælper gæster med at finde overnatning til deres besøg, udsteder informationsmateriale, giver vejledning til besøg og besvarer alle spørgsmål, gæster måtte have om zoologisk have. Disse fagfolk fungerer som vigtige formidlere af zoo-retningslinjer og forbindelser.

3. Zookeeper

National gennemsnitsløn: $32.767 om året

Primære opgaver: Dyrepassere arbejder typisk med en række forskellige dyrearter i en plejefunktion. De kan fodre dyr, rense og soignere dem, forberede deres kostvaner, designe deres ernæringsplaner, observere deres adfærd, føre optegnelser over pleje og udføre vedligeholdelse af deres udstillinger efter behov. Derudover kan dyrepassere tilbyde berigelsesaktiviteter for dyr for at sikre, at de får det engagement, de har brug for for at få et tilfredsstillende liv.

Læs mere: Lær om at være dyrepasser

4. Frivilligkoordinator

National gennemsnitsløn: $16,64 i timen

Primære opgaver: Frivillige koordinatorer arbejder med dem, der arbejder frivilligt i zoologisk have. De fører typisk tilsyn med frivillige, planlægger aktiviteter, overvåger produktiviteten og sikrer, at alle aktiviteter fungerer korrekt. Omfanget af en frivillig koordinators stilling kan afhænge af størrelsen af ​​en zoologisk have - for eksempel kan de overvåge forskellige sæt af frivillige, hvis de arbejder i en større zoologisk have. Derudover kan disse fagfolk være ansvarlige for at indkøbe, interviewe og ansætte frivillige til forskellige roller i hele zoologisk have.

5. Gartner

National gennemsnitsløn: $16,96 i timen

Primære opgaver: Gartnere i zoologiske haver passer på planterne inden for dyrenes levesteder og dem, der er placeret omkring den zoologiske have. De leverer typisk haveservice og landskabspleje for at skabe et æstetisk tiltalende design i hele zoologisk haves faciliteter. Derudover kan gartnere arbejde hen imod at dyrke planter til dyr, der er planteædere og har brug for specifikke planter for at opretholde deres kost.

6. Koordinator for særlige arrangementer

National gennemsnitsløn: $43.789 om året

Primære opgaver: Koordinatorer for særlige begivenheder kuraterer, planlægger og udfører begivenheder sponsoreret af zoologisk have. Disse begivenheder kan omfatte en bred vifte af anliggender, herunder dem, der opererer på en ugentlig basis, såsom dage med gratis adgang for lokale beboere, og dem, der finder sted på et begrænset grundlag, såsom feriebegivenheder. Disse fagfolk koordinerer typisk med leverandører og zoologiske medarbejdere for at invitere gæster, arrangere begivenheder og sikre, at de kører problemfrit.

7. Kurator

National gennemsnitsløn: $53.916 om året

Primære opgaver: Zookuratorer er ansvarlige for at organisere dyrehabitater og designe dem for at sikre, at alle arter lever under naturlige forhold for dem. De arbejder typisk for at vedligeholde udstillinger og føre tilsyn med personalet, såsom dyrepassere, dyrlæger, pædagoger og frivillige, for at nå dette overordnede mål. Derudover kan kuratorer give specifikke retningslinjer for besøgende for at sikre, at de interagerer med dyr i deres levesteder korrekt.

8. Forsker

National gennemsnitsløn: $73.347 om året

Primære opgaver: Zoo-forskere - ofte biologer eller zoologer - er ansvarlige for at udvælge og anskaffe nye dyr til zoologisk have. De træffer typisk vigtige beslutninger vedrørende dyrehold, ernæring, veterinærpleje, habitatudvikling, miljøberigelse og dyretransport ved hjælp af deres avancerede viden. Derudover kan disse fagfolk designe forskningsprojekter for at få mere information, der kan hjælpe teammedlemmer med at påvirke dyrevelfærden positivt.

9. Udviklingsdirektør

National gennemsnitsløn: $85.808 om året

Primære opgaver: Udviklingsdirektører i zoologiske haver er ansvarlige for fundraising-aktiviteter. Disse fagfolk arbejder hen imod målet om at skaffe nok penge til at opretholde driften og lancere nye projekter, der kan berige zoologisk haves tilbud. De kan arbejde direkte med donorer og tæt sammen med medlemmer af PR-teamet for at indsamle midler. Ydermere kan udviklingsdirektører designe specifikke indsatser sammen med særlige begivenhedskoordinatorer for at designe programmering som fundraising-begivenheder.

Læs mere: Lær om at være udviklingsdirektør

10. Dyrlæge

National gennemsnitsløn: $105.397 om året

Primære opgaver: Dyrlæger er dyresundhedspersonale, der hjælper med at opretholde dyresundheden gennem forebyggende pleje, medicinsk intervention og terapier. De vurderer ofte dyresundhed, udformer behandlingsplaner, klæder og behandler sår, administrerer medicin og udfører operationer. Disse fagfolk kan arbejde med en række forskellige arter eller specialisere sig ved kun at arbejde med bestemte dyr. Ydermere fører dyrlæger ofte tilsyn med andre fagfolk, de arbejder sammen med, såsom veterinærteknikere.

Læs mere: Lær om at være dyrlæge

Andre karrieremuligheder i zoologisk have

Med ovenstående job i tankerne er her et par andre karrieremuligheder i den zoologiske have, du kan overveje i din jobsøgning:

 • Konserveringsspecialist
 • PR-chef
 • Udstillingsdesigner
 • Aquarist
 • Uddannelseskoordinator
 • Medlemsdirektør
 • Gavebutikschef
 • Personalechef
 • Biolog
 • Zoolog
 • Registrator
 • Økonomidirektør
 • Chief Operating Officer

Anders Martinsen
Anders Martinsen At arbejde i zoologisk have kan være en yderst tilfredsstillende karrierevej for fagfolk, der er interesseret i at arbejde med dyr eller støtte deres velbefindende. Der er forskellige typer job tilgængelige i zoologiske haver, hvorigennem fagfolk kan yde unikke bidrag til dyrepleje og drift. Hvis du tror, du vil nyde en karriere i zoologisk have, kan det være nyttigt at gennemgå en liste over roller, du kan forfølge i din jobsøgning. I denne artikel skitserer vi, hvad jobs i zoologisk have er, giver oplysninger om 10 potentielle roller og lister yderligere muligheder for at overveje, når du starter din karriere.