10 Job I Ingeniørdesign, Der Betaler Godt

Ingeniørindustrien har en bred vifte af karrieremuligheder at overveje, hvoraf den ene er ingeniørdesign. Designteknik involverer at bruge kreativitet til at komme med ideer, som du kan omdanne til faktiske produkter. Dette kan være en fleksibel og lukrativ karrierevej at forfølge, uanset om du er ingeniør inden for et andet felt eller nyuddannet universitet. I denne artikel diskuterer vi designteknik og udforsker nogle af de bedst betalte job inden for dette felt.

Hvad er ingeniørdesign?

Udtrykket design engineering omfatter mange roller i ingeniørverdenen. Designteknik er generelt synonymt med mekanisk designteknik, da disse fagfolk bruger ingeniørekspertise til at designe systemer, produkter, maskiner og udstyr. Alligevel er ingeniørdesign en proces, der er vigtig i mange discipliner, herunder civil-, elektrisk, kemisk, nuklear og konstruktionsteknik.

Engineering design handler om at etablere de kriterier, syntese, analyse, konstruktion, test og evaluering, der er nødvendige for at skabe højkvalitets og omkostningseffektive produkter og systemer.

Relateret: 10 typer ingeniørkarrierer

Hvad laver designingeniører?

En designingeniør arbejder typisk sammen med andre ingeniører og designere for at udvikle konceptuelle designs til fungerende produkter. De forsker og udvikler ideer til nye produkter og systemer. Designingeniører fokuserer også på at ændre eksisterende produkter eller processer for at forbedre ydeevnen og øge effektiviteten.

Designingeniører kan finde arbejde hos designkonsulentfirmaer, produktionsvirksomheder, biomedicinske virksomheder og ingeniørvirksomheder.

De kan arbejde på næsten alle tilgængelige forbrugerprodukter samt tekniske produkter, der hjælper med at udvikle løsninger til samfundet. Typiske daglige opgaver omfatter:

 • Analyse af design trusser
 • Søger aktivt information
 • Studerer designløsninger
 • Vurdering af et designs anvendelighed og sikkerhed
 • Brug af computerstøttet design (CAD) og computerassisteret ingeniørsoftware (CAE) til at skabe produktprototyper
 • Analyse af data fra test af prototyper
 • Ændring af designs
 • Skrive rapporter og præsentere disse for projektledere og kunder
 • Samarbejde med produktionsteknik gennem hele produktets livscyklus

Relateret: Lær om at være designingeniør

Færdigheder for designingeniører

For at få succes som designingeniør har kandidater brug for en kombination af bløde og hårde færdigheder, herunder:

 • Tekniske færdigheder: Designingeniører arbejder med kompliceret software som CAD og CAE for at udarbejde deres produkter og teste prototyper. En grundig forståelse af disse værktøjer kan hjælpe en ingeniør til at være mere produktiv og effektiv. Kendskab til noget produktionsudstyr kan også være nyttigt afhængigt af branchen.
 • Kreativitet: En væsentlig del af en ingeniørs job er at løse problemer og udvikle nye løsninger. I modsætning til andre ingeniørdiscipliner skal designingeniører bruge fantasi til at skabe nye produkter og finde kreative løsninger på komplekse designproblemer.
 • Analytisk tænkning: Designingeniører står konstant over for nye udfordringer i designprocessen. At identificere problemer, fejlfinde problemer og komme med kreative løsninger kræver detaljerede analyser.
 • Opmærksomhed på detaljer: Nøjagtighed er af største vigtighed inden for ingeniørarbejde. At ignorere de finere detaljer kan have kommercielle og sociale konsekvenser.
 • Tidsstyring: Designingeniører bør udmærke sig ved at prioritere opgaver og overholde strenge deadlines. Når man arbejder med produktlivscyklusser, er det nøglen til en vellykket produktlancering at skabe tidslinjer for arbejdets afslutning og organisering af forskellige opgaver.
 • Kommunikationsevner: Designingeniører arbejder typisk sammen med andre ingeniører og afdelinger, herunder forskning og udvikling, marketing og kunderelationer. At mestre kommunikationsevner kan hjælpe designingeniører med at forklare tekniske koncepter for ikke-tekniske kolleger for at hjælpe alle med at forstå eventuelle designanmodninger eller -processer.
 • Teamwork: Samarbejde er en integreret del af enhver designingeniørkarriere. Det er vigtigt at vide, hvordan man uddelegerer opgaver, accepterer ansvar, deler ideer og samarbejder med lethed.

Relateret: Sådan skriver du et CV for designingeniør (med skabelon og eksempel)

10 designingeniørjob, der betaler godt

Her er 10 jobs inden for ingeniørdesign, der betaler godt, lige fra udarbejdelsesjob til mere ledende stillinger. Lønningerne nedenfor blev udfyldt ved hjælp af statsspecifikke data fra Bonjoures Salaries:

1. Tegnetekniker

National gennemsnitsløn: $45.333 om året

Primære opgaver: Også kendt som en CAD-tekniker, en tegningstekniker laver designplaner for bygninger, produkter og maskiner ved hjælp af computersoftware. Tegneteknikere arbejder sammen med arkitekter for at transformere tegninger og tekniske tegninger til 2D- og 3D-computerdesign.

2. CAD-tegner

National gennemsnitsløn: $46.662 om året

Primære opgaver: En CAD-tegner bruger computersoftware til at skabe digitale tegninger og udkast baseret på arkitekters eller ingeniørers arbejde. De bruger groft design og skitser til at skabe detaljerede tegninger, der bruges til at fremstille produkter eller konstruere bygninger. CAD-tegnere hjælper også med kort, ledningslayout, produktdesign og maskinlayout.

3. CAD designer

National gennemsnitsløn: $54.937 om året

Primære opgaver: En CAD-designer laver planer for bygninger og maskiner. De bruger CAD-software til at designe tekniske tegninger til bygningskonstruktion eller produktfremstilling. CAD-designere arbejder sammen med civilingeniører, arkitekter og designingeniører for at udvikle effektive designs til projekter og ideer. De ser ofte over designlayouts for at identificere og løse kompatibilitetsproblemer.

4. Mekanisk designer

National gennemsnitsløn: $74.284 om året

Primære opgaver: En mekanisk designer arbejder i et team af designere og arkitekter for at skabe design til enheder, produkter, systemer, maskiner og udstyr. De bruger analytisk tænkning og computersoftware til at løse problemer og skabe design. Mekaniske designere kan også hjælpe med at forbedre fremstillingsprocesser, hovedsageligt når de arbejder i produktudviklingsvirksomheder.

5. Projektingeniør

National gennemsnitsløn: $77.613 om året

Primære opgaver: En projektingeniør leder en virksomheds tekniske og ingeniørprojekter. Dette indebærer tilsyn med projektpersonale, budgetter og tidsplaner. Projektingeniører er også kendt som feltingeniører, byggeingeniører eller byggeprojektingeniører. De hjælper med at fejlfinde problemer på stedet og kommunikerer om et projekts udvikling med de øverste ledelsesniveauer.

Relateret: Lær om at være projektingeniør

6. Produktionsingeniør

National gennemsnitsløn: $82.316 om året

Primære opgaver: En produktionsingeniør arbejder ofte i industriel produktion, strategiserer fremstillingsprocessen og fører tilsyn med deres implementering. De forsker og udvikler værktøjer til at skabe effektive procedurer, der vil producere ensartede produkter på en økonomisk effektiv måde. Produktionsingeniører deltager også i design og udvikling af produkter, styrer kvalitetskontrol og sikrer, at alle virksomhedens processer opfylder lovkrav.

Relateret: Lær om at være produktionsingeniør

7. Biomedicinsk ingeniør

National gennemsnitsløn: $86.214 om året

Primære opgaver: En biomedicinsk ingeniør anvender ingeniørkoncepter og design til sundhedsindustrien. De udvikler effektive teknologier til medicinsk udstyr som pacemakere. Biomedicinske ingeniører, også kendt som medicinske ingeniører, arbejder på hospitaler, laboratorier og forskningsfaciliteter for at evaluere sikkerheden og effektiviteten af ​​biomedicinske produkter. De arbejder sammen med andre videnskabsmænd for at forske i nye måder at anvende teknik på mennesker og dyr.

8. Konstruktionsingeniør

National gennemsnitsløn: $87.066 om året

Primære opgaver: En designingeniør udvikler nye produkter og produktionssystemer. De er ansvarlige for at sikre effektiviteten og effektiviteten af ​​produktproduktionen. Designingeniører bruger computersoftware til at skabe, undersøge og tilpasse produkter og procedurer. De studerer briefs for at samle krav og specifikationer og vurdere anvendeligheden af ​​produkter og de processer, der producerede dem.

Relateret: Lær om at være designingeniør

9. Procesingeniør

National gennemsnitsløn: $88.628 om året

Primære opgaver: En procesingeniør arbejder primært med produktionsvirksomheder for at udvikle industrielle processer, der effektivt og sikkert skaber kemikalier, fødevarer, medicin og andre produkter. De indstiller fremstillingsprocesserne og sikrer, at fremstillingsprocedurerne er sikre, og at udstyret fungerer korrekt. Procesingeniører forsker og indsamler også data for at analysere områder af designprocesser, der kunne optimeres for at forbedre produktiviteten.

Relateret: Lær om at være procesingeniør

10. Maskiningeniør

National gennemsnitsløn: $96.043 om året

Primære opgaver: En maskiningeniør omdanner ingeniørdesign til produkter, der sælges på markedet. De analyserer de kræfter og miljøer, et produkt vil støde på, og sikrer, at de kører godt uden fejl. Mekaniske ingeniører analyserer problemer for at bestemme, hvordan mekaniske og termiske enheder kan hjælpe med at løse dem. De undersøger også udstyrsfejl eller vanskeligheder for at diagnosticere fejlbehæftede operationer og anbefaler løsninger.

Edvard Hansen
Edvard Hansen Ingeniørindustrien har en bred vifte af karrieremuligheder at overveje, hvoraf den ene er ingeniørdesign. Designteknik involverer at bruge kreativitet til at komme med ideer, som du kan omdanne til faktiske produkter. Dette kan være en fleksibel og lukrativ karrierevej at forfølge, uanset om du er ingeniør inden for et andet felt eller nyuddannet universitet. I denne artikel diskuterer vi designteknik og udforsker nogle af de bedst betalte job inden for dette felt.