10 Job I Finansielle Værdipapirer: Med Løn Og Pligter

10 Job I Finansielle Værdipapirer: Med Løn Og Pligter

Finansielle værdipapirer er aktiver, som mennesker eller organisationer kan købe, sælge eller handle. Job, der involverer arbejde med finansielle værdipapirer, er ofte populære karriereveje, da de typisk betaler konkurrencedygtige lønninger og tilbyder stabil jobsikkerhed. Hvis du har en baggrund inden for finansiering eller fremragende forskning og interpersonelle færdigheder, kan du trives i en karriere inden for finansielle værdipapirer. I denne artikel overvejer vi, hvordan karrierer inden for finansielle værdipapirer kan være, og udforsker 10 job, som du kan forfølge i branchen.

Hvad er karrierer inden for værdipapirer?

Karrierer i finansielle værdipapirer refererer typisk til job, der involverer arbejde med aktiemarkedet. De fleste af disse karrierer har ansvar som at hjælpe folk med at købe og sælge værdipapirer, såsom aktier eller obligationer. Professionelle inden for finansielle værdipapirer udfører også ofte research på finansielle markeder og bruger de oplysninger, de finder, til at identificere potentielle investeringer for deres kunder.

Relateret: Kurtage vs. investeringsbank: Hvad er forskellen?

10 karrierer inden for finansielle værdipapirer

Her er 10 job, du kan forfølge i finansielle værdipapirer:

1. Investeringsbankmand

National gennemsnitsløn: $68.420 om året

Primære opgaver: En investeringsbankmand hjælper virksomheder og organisationer med at øge deres økonomiske status. Investeringsbankfolk kan udstede aktier og obligationer for at hjælpe kunder med at rejse penge, behandle finansielle transaktioner som køb af nye aktier og tilbyde rådgivning til kunder om økonomiske beslutninger, såsom fusioner og opkøb. En investeringsbankmand kan også hjælpe en virksomhed med at organisere et indledende offentligt udbud (IPO), som er en samling af de aktier, et nyt selskab tilbyder offentligheden, når det lancerer sin virksomhed.

2. Underwriter

National gennemsnitsløn: $72.879 om året

Primære opgaver: En forsikringsgiver gennemgår ansøgninger om værdipapirer, lån og forsikringer for at vurdere risikoen, som potentielle kunder tilbyder. Underwritere, der primært arbejder med værdipapirer, kan have ansvar som at vurdere ansøgninger om børsnoterede udbud fra nye virksomheder, vurdere, hvor meget risiko en ansøger kan udgøre baseret på deres økonomiske historie og udføre research i ansøgninger for at sikre, at de angivne oplysninger er nøjagtige. En underwriter kan også godkende eller afvise ansøgninger og informere ansøgere om deres beslutninger.

Relateret: Lær om at være underwriter

3. Mægler

National gennemsnitsløn: $72.898 om året

Primære opgaver: En mægler, undertiden kaldet en børsmægler, gennemfører værdipapirtransaktioner for deres kunder, såsom køb eller handel med aktier. Mæglere kan overvåge deres kunders porteføljer for at bestemme de bedste tidspunkter for at købe eller sælge værdipapirer, hjælpe kunder med at udvikle nye finansielle mål og maksimere deres kunders afkast gennem markedsundersøgelser. En mægler mødes typisk også med kunder regelmæssigt for at bekræfte priserne på aktier, før de behandler transaktioner for dem.

Relateret: Lær om at være børsmægler

4. Investeringsanalytiker

National gennemsnitsløn: $75.851 om året

Primære opgaver: En investeringsanalytiker udfører undersøgelser af markeds- og investeringstendenser for at hjælpe kunder med at planlægge deres næste økonomiske beslutninger. Deres job kan involvere at undersøge specifikke investeringsmuligheder for at afgøre, om de kan være til gavn for deres kunder, hjælpe fondsforvaltere med at finde nye investeringsmuligheder for deres firmaer og analysere en kundes aktiver for at identificere værdipapirer, de kan have gavn af at sælge. Investeringsanalytikere kan også arbejde for investeringsbanker, hvor de kan udstede anbefalinger til køb, salg og besiddelse af aktier.

5. Erhvervsdrivende

National gennemsnitsløn: $79.691 om året

Primære opgaver: En erhvervsdrivende køber, sælger og handler værdipapirer for at tjene flere penge til deres kunder eller arbejdsgivere. Handlende kan købe og sælge aktier baseret på anvisninger fra en porteføljeforvalter, identificere investeringsmuligheder, der kan øge deres arbejdsgivers kapital og træffe beslutninger om, hvilke investeringer der kan være mest rentable for en virksomhed eller kunde. En erhvervsdrivende kan arbejde i mange miljøer, såsom en bank, hedgefond eller et kapitalforvaltningsfirma.

6. Porteføljeforvalter

National gennemsnitsløn: $84.062 om året

Primære opgaver: En porteføljemanager fører tilsyn med en kundes finansielle portefølje og tager sig af deres aktiver. Porteføljeforvaltere kan gennemgå tidligere investeringer for at afgøre, om de stadig er rentable, vurdere potentielle nye investeringer for risiko og mødes med kunder for at diskutere deres økonomiske mål og forventninger. Nogle porteføljeforvaltere har også specialiseret sig i at arbejde med en bestemt type aktiv, såsom fast indkomst eller aktieinvestering.

7. Hedgefondsanalytiker

National gennemsnitsløn: $86.060 om året

Primære opgaver: En hedgefondsanalytiker bruger markedsundersøgelser til at udvikle investeringsstrategier for hedgefonde. Hedgefondsanalytikere kan udføre undersøgelser af specifikke typer værdipapirer eller markedstendenser, kommunikere med porteføljeforvaltere for at bestemme, hvem de skal bruge de oplysninger, de finder, og komme med anbefalinger til, hvilke aktiver en fond kan drage fordel af at handle eller købe. En hedgefondsanalytiker kan også finde nye investeringsmuligheder, der kan bidrage til væksten af ​​en hedgefond.

8. Økonomichef

National gennemsnitsløn: $97.116 om året

Primære opgaver: En økonomichef fører tilsyn med de økonomiske aktiviteter i en virksomhed eller organisation. Økonomichefer kan gennemgå finansielle rapporter og dokumenter for at vurdere en organisations økonomiske sundhed, finde nye investeringsmuligheder for deres kunder og anbefale måder, som deres kunder kan forbedre deres økonomiske stilling på. En økonomichef kan også gennemgå en organisations investeringsprocesser for at sikre, at de overholder alle gældende regler.

Relateret: Lær om at være økonomichef

9. Fusions- og opkøbschef

National gennemsnitsløn: $102.405 om året

Primære opgaver: En fusions- og opkøbschef hjælper virksomheder, der ønsker at deltage i store forretningstransaktioner. Deres job kan involvere at undersøge muligheder for fusioner eller opkøb, der kan gavne en virksomhed, føre tilsyn med medarbejdere i en fusions- og opkøbsafdeling og styre projekter som finansiel planlægning og due diligence. Ledere af fusioner og opkøb kan også udvikle nye finansielle modeller, som de kan bruge til at vurdere potentielle fusioner og opkøb for rentabilitet.

10. Private equity associeret

National gennemsnitsløn: $107.574 om året

Primære opgaver: En private equity associeret hjælper ikke-offentlige virksomheder med at sikre handler, der kan forbedre deres porteføljer. Private equity associerede virksomheder kan organisere fundraising-indsatser, når nye virksomheder dannes, føre tilsyn med flere virksomheders porteføljer for at forblive opdateret på deres finansielle stilling og indsamle finansielle data, der kan hjælpe en virksomheds partnere med at træffe beslutninger om handler. En private equity associeret kan også gennemgå fortrolige informationsmemorandums (CIM) for at lære om nye investeringsmuligheder.

Mille Bjørn
Mille Bjørn Finansielle værdipapirer er aktiver, som mennesker eller organisationer kan købe, sælge eller handle. Job, der involverer arbejde med finansielle værdipapirer, er ofte populære karriereveje, da de typisk betaler konkurrencedygtige lønninger og tilbyder stabil jobsikkerhed. Hvis du har en baggrund inden for finansiering eller fremragende forskning og interpersonelle færdigheder, kan du trives i en karriere inden for finansielle værdipapirer. I denne artikel overvejer vi, hvordan karrierer inden for finansielle værdipapirer kan være, og udforsker 10 job, som du kan forfølge i branchen.