10 Job For Personer Med CompTIA A+-certificering

10 Job For Personer Med CompTIA A+-certificering

At gennemføre CompTIA A+-certificering kan hjælpe dig med at sikre A+-certificeringsjob. Disse er entry-level informationsteknologi roller, hvor arbejdsgivere kræver eller foretrækker CompTIA A+ certificering. Selv når det ikke er påkrævet, øger A+-certificeringen og beviser din tekniske viden, så du kan skille dig ud fra andre ansøgere og vise, at du er den bedst egnede jobkandidat. I denne artikel diskuterer vi, hvad A+-certificering er, og ti CompTIA A+-certificeringsjob, du kan forfølge.

Læs mere: Hvad er certificeringer? Definition, fordele, typer af certificeringer og eksempler

Hvad er en A+-certificering?

A+-certificering er et uformelt navn for CompTIA A+-certificering. Denne kvalifikation kaldes også nogle gange bare A-certificering. A+-certificering, sponsoreret af it-organisationen CompTIA, certificerer computerteknologiske færdigheder på begynderniveau. De færdigheder, som CompTIA A+ certificering verificerer, omfatter:

  • Installation og konfiguration af computersystemer og periferiudstyr, herunder modemer og printere
  • Opgradering af computersystemer
  • Fejlfinding af computerproblemer
  • Reparation af computere og computersystemer

Mange mennesker gennemfører et kort 5- eller 10-dages kursus gennem en IT-uddannelsesvirksomhed for at forberede sig til A+-eksamenen. At gennemføre et CompTIA A+ certificeringskursus kan uddybe din tekniske forståelse, især hvis du arbejder uden for IT. Kandidater kan dog også tage selvstudium, før de går til eksamen.

CompTIA A+ certificeringseksamenen består af to tests. Den første fokuserer på kernehardwareteknologier, og den anden fokuserer på operativsystemer. Når registrerede kandidater består eksamen, modtager de deres CompTIA A+ certificering.

CompTIA anbefaler, at kandidater har mellem 9 og 12 måneders IT-erfaring, før de går til eksamen. Men da denne erfaring ikke er afgørende, får mange mennesker deres CompTIA A+ certificering efter at have afsluttet gymnasiet eller college. Denne certificering kan også hjælpe folk med ikke-relateret arbejdserfaring med at skifte til en it-rolle. Kandidater uden IT-erfaring bør have en grundlæggende forståelse af computere og deres netværk.

Læs mere: Sådan beslutter du, om professionelle certifikater er det værd for din karriere

Hvilken slags job kan du få med en A+-certificering?

CompTIA A+ certificering kvalificerer kandidater til entry-level IT roller i en række brancher, herunder softwareudvikling, forretning og sundhedspleje. Disse A+-certificeringsjob på begynderniveau involverer typisk teknisk support og service. Mere erfarne it-professionelle bruger også deres A+-certificering, når de går videre til roller på højere niveau.

Da de fleste virksomheder er afhængige af computerteknologi, er der job til CompTIA A+-certificering i stort set alle beskæftigelsessektorer. Her er 10 A+ certificeringsjob, du måske vil overveje:

1. Computertekniker

National gennemsnitsløn: $15,80 i timen

Primære opgaver: En computertekniker arbejder på at løse problemer ved at skrive deres organisations eller kunders computere. Fælles opgaver for computerteknikere omfatter fjernelse af vira og malware fra computersystemer, gendannelse af data efter harddisknedbrud og udskiftning af forældet hardware. De reparerer defekte computere og får fungerende computere til at fungere hurtigere og mere effektivt.

Relateret: Lær om at være computertekniker

2. Installationstekniker

National gennemsnitsløn: $17,69 i timen

Primære opgaver: En installationstekniker er ansvarlig for at installere deres virksomheds produkter for kunderne. Installationsteknikere besøger virksomheder og kunders hjem og opsætter produkter som computerudstyr, kabelbokse og andet elektronisk udstyr. Internetudbydere, kabelnetværk og andre teknologivirksomheder ansætter ofte installationsteknikere med en A+-certificering.

3. Helpdesk-analytiker

National gennemsnitsløn: $17,82 i timen

Primære opgaver: En helpdesk-analytiker er en it-professionel, der er ansvarlig for at hjælpe computerbrugere. Disse fagfolk yder teknisk fjernsupport via telefon, internetchat eller e-mail. De lærer også brugerne, hvordan man betjener ny hardware og software.

Relateret: Lær om at være en Help Desk Clerk

4. IT-supportspecialist

National gennemsnitsløn: $43.058 om året

Primære opgaver: En IT-supportspecialist er ansvarlig for at installere og vedligeholde deres arbejdsgivers computernetværk. IT-supportspecialister installerer og konfigurerer computersystemer, hardware, software og periferi, herunder printere og scannere. De opdaterer også teknologien, overvåger dens drift og anbefaler ny hardware og software for at øge produktiviteten og reducere omkostningerne.

Relateret: Lær om at være IT-specialist

5. Datasupporttekniker

National gennemsnitsløn: $18,45 i timen

Primære opgaver: En datasupporttekniker er ansvarlig for at indsamle, registrere og gendanne forretningsdata. De administrerer datalagringssystemer for at sikre, at de sikkert gemmer korrekte data, som brugerne kan hente efter behov. De understøtter også medarbejdere, der bruger virksomhedsdata ved at sikre, at de altid kan få adgang til de data, de har brug for.

6. Server support tekniker

National gennemsnitsløn: $19,96 i timen

Primære opgaver: En serversupporttekniker er ansvarlig for at holde deres virksomheds servere kørende. Disse fagfolk kører rutinescanninger for at vurdere serversikkerhed og sårbarhed og rette eventuelle problemer, de finder. De kan også installere og konfigurere nye servere og softwarepakker ved hjælp af servere. En serversupporttekniker kan arbejde med Windows-servere, Linux-servere eller begge dele.

7. Teknisk supportspecialist

National gennemsnitsløn: $44.214 om året

Primære opgaver: En teknisk supportspecialist er en it-professionel, der hjælper brugere med tekniske problemer. De besvarer tekniske forespørgsler fra forbrugere og erhvervsbrugere. Deres opgaver kan overlappe med helpdesk-analytikeres opgaver. Teknisk support-specialister fokuserer dog på tekniske problemer, i modsætning til helpdesk-analytikere, der også giver træning og generel rådgivning om betjening af computere og software.

Relateret: Lær om at være teknisk supportspecialist

8. Feltservicetekniker

National gennemsnitsløn: $20,38 i timen

Primære opgaver: En feltservicetekniker er en it-professionel, der besøger klientarbejdspladser og leverer teknisk support på stedet. Disse fagfolk hjælper kunder med at installere og konfigurere ny hardware og software, køre diagnostiske tests og besvare kundespørgsmål. De udfører deres arbejde i overensstemmelse med hver enkelt kundes it-praksis og politikker.

9. Netværkssupportspecialist

National gennemsnitsløn: $45.946 om året

Primære opgaver: En netværkssupportspecialist overvåger en virksomheds netværk og løser eventuelle problemer, der opstår. Deres primære opgaver omfatter test og vurdering af firmanetværk, vedligeholdelse af netværket og fejlfinding af netværksproblemer. Nogle netværkssupportspecialister træner og yder også teknisk support til netværksbrugere. Netværkssupportspecialister kan arbejde med lokale netværk, wide area netværk eller internetforbindelser.

Relateret: Lær om at være netværkstekniker

10. Cybersikkerhedsspecialist

National gennemsnitsløn: $103.590 om året

Primære opgaver: En cybersikkerhedsspecialist er ansvarlig for en virksomheds onlinesikkerhed. Disse it-professionelle hjælper virksomheder med at identificere potentielle svagheder i deres it-systemer og øger sikkerhedsforanstaltningerne. De overvåger også forretningsnetværk og minimerer virkningen af ​​ethvert cybersikkerhedsangreb eller brud.

Frederik Michelsen
Frederik Michelsen At gennemføre CompTIA A+-certificering kan hjælpe dig med at sikre A+-certificeringsjob. Disse er entry-level informationsteknologi roller, hvor arbejdsgivere kræver eller foretrækker CompTIA A+ certificering. Selv når det ikke er påkrævet, øger A+-certificeringen og beviser din tekniske viden, så du kan skille dig ud fra andre ansøgere og vise, at du er den bedst egnede jobkandidat. I denne artikel diskuterer vi, hvad A+-certificering er, og ti CompTIA A+-certificeringsjob, du kan forfølge.