10 Job For Folk, Der Overvejer En Karriere Som Dyrelivsdyrlæge

10 Job For Folk, Der Overvejer En Karriere Som Dyrelivsdyrlæge

Mange mennesker, der kan lide at arbejde med vilde dyr, beskytte deres levesteder og øge bevidstheden om dyrebeskyttelse, vælger vilde dyrlæger. Hvis du har en interesse i at blive dyrelivsdyrlæge eller forfølge en lignende karriere, der giver dig mulighed for at hjælpe dyr, kan du have mange karrieremuligheder. At undersøge dine muligheder på dette område kan hjælpe dig med at beslutte, hvilken specifik karrierevej der kan hjælpe dig med at nå dine professionelle mål. I denne artikel diskuterer vi 10 job for folk, der er interesseret i dyrelivsdyrlægekarrierer, plus de årlige lønninger og primære opgaver for hver rolle.

10 spændende dyrelivsdyrlægekarrierer

Her er 10 job, du bør overveje at søge, hvis du er interesseret i en stilling som dyrelivsdyrlæge eller en lignende karriere:

1. Dyretræner

National gennemsnitsløn: $33.678 om året

Primære opgaver: Dyretrænere arbejder med dyr for at udvikle en forståelse af, hvordan de opfører sig, og hvordan man bedst kommunikerer med dem. De kan lære dyr specifikke opgaver, såsom at sidde og vente på kommando, eller træne dem i generel adfærd, såsom at interagere med mennesker. Mange dyretrænere arbejder sammen med dyrelivsprofessionelle for at passe vilde dyr som tigre eller aber. Trænere kan også være med til at styrke forholdet mellem dyr i rehabilitering og deres omsorgspersoner, så viceværtene trygt kan behandle disse vilde dyr.

2. Zookeeper

National gennemsnitsløn: $34.058 om året

Primære opgaver: Dyrepasserer passer dyr i zoologiske haver, uddanner zoologiske havebesøgende om dyrene og fremmer bevaringsindsatsen. Mange dyrepassere administrerer en bestemt sektion af en zoologisk have, såsom en pattedyr- eller vanddyrsektion. De fodrer dyrene, hjælper med veterinærpleje, holder indhegninger rene og fører optegnelser for hvert dyr. Zookeepere kan også være vært for programmer for børn og familier, der besøger zoologisk have eller taler ved begivenheder for at samle penge ind til dyrenes behov.

Læs mere: Lær om at være dyrepasser

3. Biavler

National gennemsnitsløn: $34.648 om året

Primære opgaver: Biavlere opdrætter bier, sikrer deres sikkerhed og indsamler og sælger stoffer, som bierne producerer, såsom honning og voks. Bier spiller en vigtig rolle i bestøvning og vedligeholdelse af økosystemer, og biavlere overvåger bistader for at sikre, at bierne forbliver sunde og produktive. Nogle biavlere leverer også bifjernelsestjenester, hvor de flytter levende bier og bistader fra hjem, garager og andre strukturer til sikrere områder. De kan også skrive artikler eller tale ved arrangementer om vigtigheden af ​​bevarelse af bier.

4. Naturfotograf

National gennemsnitsløn: $42.027 om året

Primære opgaver: Naturfotografer tager billeder af dyrelivet i deres naturlige habitater. Mange naturfotografer rejser rundt i verden for at fotografere bestemte arter, og de sælger ofte deres fotografier til rejsemagasiner, naturfredningsgrupper og andre organisationer. Naturfotografer kan også tage billeder af undvigende eller sjældne arter, hvilket kan hjælpe forskere med at lære mere om disse arter. De billeder, som naturfotografer tager, kan også hjælpe med at oplyse andre om dyrene og gøre opmærksom på de miljøhensyn, der påvirker dem.

5. Specialist i fiskerugeri

National gennemsnitsløn: $44.130 om året

Primære opgaver: Fiskeklækningsspecialister arbejder sammen med biologer for at overvåge fangst, reproduktion og udsætning af fisk tilbage i naturen. De hjælper med at opretholde optimale bestande af visse fiskearter, især arter, der kan blive truet. Fiskeklækningsspecialister fodrer fiskene, hjælper med at opretholde sikre niveauer af bakterier i vandet og behandler fiskene for sygdom. Udrugningsspecialister kan også give rundvisninger i fiskeklækkerier og oplyse offentligheden om fiskens betydning for deres økosystemer.

6. Havbiolog

National gennemsnitsløn : $47.057 om året

Primære opgaver: Havbiologer studerer havet og de organismer, der lever i det. De udfører typisk noget af deres arbejde i et laboratorium, hvor de tester vandprøver og biologiske prøver for patogener for at bestemme årsagerne bag nød i havet. De kan også arbejde med tilskadekomne eller truede dyr ved at give dem behandling og beskytte sårbare arter. Nogle gange fører deres forskning til opdagelsen af ​​nye arter, så de kan skrive rapporter om deres undersøgelser for at hjælpe med at påvirke den offentlige mening og lovgivningen om miljøpolitikker.

7. Fredningspolitibetjent

National gennemsnitsløn: $54.114 om året

Primære opgaver: Bevaringspolitibetjente, også kendt som vildtvogtere, beskytter de vilde dyr og naturressourcer inden for deres jurisdiktioner. De overvåger primært fiskeri og jagtaktivitet for at håndhæve jagtsæsonens tidslinjer, tjekke for jagttegn og -mærker og sikre, at jægere bruger lovlige teknikker. Fredningspolitibetjente kan skrive billetter, beslaglægge ejendele og foretage anholdelser, hvis det er nødvendigt. Deres arbejde beskytter dyrelivet ved at sikre en stabil bestand og human høst.

Læs mere: Lær om at være politibetjent

8. Vildtbiolog

National gennemsnitsløn: $71.129 om året

Primære opgaver: Dyrelivsbiologer arbejder med planter og dyr i deres oprindelige miljøer. De studerer levesteder, arter og dyrs adfærd som en del af deres feltarbejde, og de udfører eksperimenter for at udforske de faktorer, der påvirker dyrelivet, og hvordan de lever. De fanger, mærker og frigiver ofte dyr for at spore deres bevægelser og overvåge populationsstørrelserne af forskellige arter. Dyrelivsbiologer kan også hjælpe med at udvikle læseplaner for uddannelsesmiljøer, instruere biologikurser eller uddanne andre biologer på området.

9. Økolog

National gennemsnitsløn: $76.737 om året

Primære opgaver: Økologer er biologer, der specialiserer sig i organismer og deres forhold til deres miljøer. De udfører feltarbejde og bestemmer områder af bekymring, såsom udsatte eller truede arter, og udvikler strategier til rehabilitering og beskyttelse af dem. Økologer kan arbejde i forskellige typer organisationer, afhængigt af deres mål. For eksempel kan nogle arbejde på gymnasier eller universiteter og skrive rapporter for at hjælpe andre biologer med at gøre fremskridt på området. Andre arbejder muligvis i offentlige myndigheder for at hjælpe med at sprede bevidsthed og påvirke lovgivning, der beskytter miljøpolitikker.

Læs mere: Lær om at være økolog

10. Vildtdyrlæge

National gennemsnitsløn: $105.036 om året

Primære opgaver: Dyrlæger i vilde dyr yder sundhedspleje til udemmesticerede dyr. De kan arbejde med dyr fra bestemte levesteder eller behandle dyr i fangenskab i rednings-, rehabiliteringscentre og zoologiske haver. Dyredyrlæger giver dyr rutinemæssige undersøgelser og vaccinationer, evaluerer og diagnosticerer sygdomme, administrerer medicin, udfører operationer og overvåger dyrenes helbred gennem forskellige stadier af livet. Dyrlæger kan tage sig af små vilde dyr, som gnavere eller store arter som primater.

Læs mere: Lær om at være dyrlæge

Rolf Mathiesen
Rolf Mathiesen Mange mennesker, der kan lide at arbejde med vilde dyr, beskytte deres levesteder og øge bevidstheden om dyrebeskyttelse, vælger vilde dyrlæger. Hvis du har en interesse i at blive dyrelivsdyrlæge eller forfølge en lignende karriere, der giver dig mulighed for at hjælpe dyr, kan du have mange karrieremuligheder. At undersøge dine muligheder på dette område kan hjælpe dig med at beslutte, hvilken specifik karrierevej der kan hjælpe dig med at nå dine professionelle mål. I denne artikel diskuterer vi 10 job for folk, der er interesseret i dyrelivsdyrlægekarrierer, plus de årlige lønninger og primære opgaver for hver rolle.