10 Job For En Iværksætter

10 Job For En Iværksætter

Iværksættere har ofte flere jobs, hvor de får de nødvendige kompetencer, før de rent faktisk starter deres egen virksomhed. Fælles jobs for iværksættere omfatter dem inden for marketing, forretningsudvikling og ledelse. Iværksættere forfølger ofte job i brancher, de ønsker at starte en virksomhed i. I denne artikel forklarer vi, hvad en iværksætter er, de kompetencer, iværksættere ofte skal have for at få succes, og flere job, du kan forfølge for at fremme dit mål om at blive iværksætter.

Hvad er en iværksætter?

En iværksætter er en person, der starter og driver deres egen virksomhed. De kan drive en virksomhed, der er en del af en franchise eller oprette en helt ny virksomhed. Disse fagfolk kan arbejde som en del af et team eller på et selvstændigt grundlag. Iværksættere accepterer risikoen ved at eje og drive deres egne virksomheder og belønninger.

Et træk ved iværksætteri er fleksibiliteten og evnen til at være sin egen leder. Iværksætteri er også en vigtig del af økonomiens sundhed på grund af dets evne til at introducere nye ideer og varer til markedet.

Færdigheder er nødvendige for at være en succesfuld iværksætter

Iværksættere har brug for et unikt sæt færdigheder for at få succes, herunder:

Tidsstyringsevner

Mange iværksættere overvåger flere aspekter af deres virksomhed. Fra projektledelse til design til udvikling håndterer iværksættere ofte flere opgaver på én gang og kræver stærke tidsstyringsevner for at afslutte hver opgave.

Netværksfærdigheder

At være en effektiv netværker er en af ​​de bedste måder at udvikle dine forretningsmuligheder på, finde medarbejdere af høj kvalitet og endda sikre partnerskaber. Derudover hjælper netværk med at annoncere for din virksomhed, hvilket er nøglen til at øge bevidstheden og i sidste ende omsætningen.

Salgsevner

At vide, hvordan man effektivt fremmer og sikrer salg er en vigtig del af at være iværksætter. Fra at vide, hvilke salgskanaler de skal bruge til implementering af salgstragte, hjælper salgsfærdigheder iværksættere med at blive rentable.

Kommunikationsegenskaber

Iværksættere har ofte brug for at kommunikere med forskellige mennesker, herunder entreprenører, medarbejdere, kunder, investorer og partnere. Både skriftlige og mundtlige kommunikationsevner er ofte nødvendige for iværksættere.

Økonomiske færdigheder

Iværksættere er ofte ansvarlige for alle økonomiske aspekter af deres virksomhed. Dette betyder, at de skal besidde stærke økonomiske færdigheder, der omfatter finansiel rapportering, finansiel analyse og risikostyringsevner.

Træning og uddannelse kræves for at være iværksætter

Du behøver ikke specifik træning eller uddannelse for at være iværksætter. Alle kan starte en virksomhed med minimal eller ingen forudgående uddannelse eller uddannelse. Imidlertid er en associeret eller bachelorgrad i Business Management eller Business Administration ofte gavnlig for iværksættere, da den giver et grundlag for at starte og vedligeholde en virksomhed. Du kan også overveje en uddannelse eller træning, der er specifik for den branche, du ønsker at starte en virksomhed i.

Topjobs for iværksættere

Her er et par gode job, der kan give værdifuld erfaring og færdigheder til håbefulde iværksættere:

1. Social media manager

National gennemsnitsløn: $44.692 om året

Primære opgaver: Social media managers er ansvarlige for at føre tilsyn med de sociale medier i en virksomhed eller et brand. De kan oprette og implementere kampagner for at øge eksponeringen af ​​brandet og interagere med kunder via sociale medier. Dette er et godt job for iværksættere, da det giver værdifulde sociale mediefærdigheder og generel markedsføringserfaring.

Relateret: Lær om at være Social Media Manager

2. PR-chef

National gennemsnitsløn: $59.540 om året

Primære opgaver: Public relations (PR) ledere overvåger en virksomheds offentlige image. Det kan de gøre ved at styre, hvordan virksomheden fremstilles over for offentligheden, kommunikere med medier og udføre andre opgaver, der involverer at fremme et positivt syn på virksomheden. Erfaring i en PR-stilling kan give iværksættere indsigt i, hvordan de i fremtiden kan styre det offentlige image af deres egen virksomhed.

Læs mere: Lær om at være en Public Relations Account Manager

3. Taksator

National gennemsnitsløn: $61.129 om året

Primære opgaver: Ejendomsvurderingsmænd fastlægger og rapporterer om en ejendoms værdi. De udarbejder rapporter, udfylder juridisk papirarbejde og indsamler og analyserer forskellige data, som vedrører fast ejendom. Denne stilling byder på store netværksmuligheder for iværksættere blandt investorer og agenter og giver erfaring med værdiansættelse af ejendomme og aktiver.

4. Finansiel rådgiver

National gennemsnitsløn: $67.412 om året

Primære opgaver: Finansielle rådgivere giver vejledning til folk, der ønsker at investere og udvikle deres økonomi. De vurderer deres kunders økonomiske behov og træffer beslutninger på deres vegne for at hjælpe dem med at nå økonomiske mål. Et job som finansiel rådgiver kan udstyre håbefulde iværksættere med kommunikation, problemløsning og økonomistyring.

Læs mere: Lær om at være finansiel rådgiver

5. Marketingchef

National gennemsnitsløn: $68.147 om året

Primære opgaver: Marketingchefer udvikler og fører tilsyn med udførelsen af ​​marketingstrategier for brands og virksomheder. Disse fagfolk er primært optaget af, hvordan de kan implementere markedsføringstaktikker for at tiltrække nye kunder og fastholde nuværende kunder. Iværksættere skal ofte udvikle stærke marketingstrategier for at annoncere for deres virksomheder, så et job som marketingchef er en fantastisk måde at få erfaring med professionel markedsføring på.

Læs mere: Lær om at være marketingchef

6. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $75.459 om året

Primære opgaver: Webudviklere skaber design, layout og funktionalitet af hjemmesider. De bruger programmeringssprog, som HTML og CSS, til at udvikle brugervenlige websider baseret på kundens krav. Næsten alle virksomheder er afhængige af teknologi til at drive og fremme deres forretning. At arbejde som webudvikler kan tilbyde en chance for at opnå værdifulde teknologiske færdigheder, der kan omsættes til din karriere som iværksætter.

Læs mere: Lær om at være webudvikler

7. Salgschef

National gennemsnitsløn: $76.067 om året

Primære opgaver: Salgschefer fører tilsyn med salgsteams og giver vejledning for at sikre, at teamet når deres salgsmål. En salgschef kan også hjælpe med at sætte salgsmål, analysere salgsdata og -tendenser og uddelegere forskellige salgsopgaver, såsom at tildele bestemte salgsområder til teammedlemmer. En stilling som salgschef giver erfaring med at generere salg, sætte og nå mål og lede et team.

Læs mere: Lær om at være salgschef

8. Systemanalytiker

National gennemsnitsløn: $80.941 om året

Primære opgaver: En systemanalytiker er ansvarlig for at vurdere og opfylde en virksomheds software- og andre IT-behov. De kan introducere nye software- eller hardwaresystemer eller finde måder at forbedre en virksomheds nuværende systemer på. Dette job giver omfattende it-erfaring og kan hjælpe iværksættere, der planlægger at have computersystemer i deres virksomhed.

Læs mere: Lær om at være systemanalytiker

9. Byggeleder

National gennemsnitsløn: $81.787 om året

Primære opgaver: Byggeledere fører tilsyn med byggeprojekter fra start til slut. De administrerer byggeteams, udvikler tidsplaner og sikrer, at budgettet holdes. De sørger også for, at bygningsarbejdere overholder alle reglerne, og at projektet afsluttes i henhold til den udpegede tidslinje. Denne stilling kan give værdifuld indsigt i ledelse og sociale kompetencer for iværksættere.

Læs mere: Lær om at være byggeleder

10. Ledelsesanalytiker

National gennemsnitsløn: $82.854 om året

Primære opgaver: Ledelsesanalytikere er ansvarlige for at udvikle og implementere forskellige procedurer og systemer til at forbedre en virksomheds ledelse og drift. De kan udvikle manualer, udføre undersøgelser, indsamle data og introducere nye måder at udføre opgaver på for at øge produktiviteten på en arbejdsplads. Dette job giver rigelig erfaring med ledelse, hvilket er afgørende for de fleste iværksættere.

Marcus Mathiasen
Marcus Mathiasen Iværksættere har ofte flere jobs, hvor de får de nødvendige kompetencer, før de rent faktisk starter deres egen virksomhed. Fælles jobs for iværksættere omfatter dem inden for marketing, forretningsudvikling og ledelse. Iværksættere forfølger ofte job i brancher, de ønsker at starte en virksomhed i. I denne artikel forklarer vi, hvad en iværksætter er, de kompetencer, iværksættere ofte skal have for at få succes, og flere job, du kan forfølge for at fremme dit mål om at blive iværksætter.