10 Job Du Kan Få Med En Kandidatgrad I Uddannelse

10 Job Du Kan Få Med En Kandidatgrad I Uddannelse

Der er mange muligheder at få, hvis du har en kandidatuddannelse i pædagogik. At have en kandidatgrad vil give dig mulighed for også at finde job med højere lønninger inden for uddannelse og andre brancher. I denne artikel diskuterer vi 10 job, som du kan arbejde med en Master i Uddannelse, gennemsnitlige lønninger, hvilke virksomheder ansætter til den stilling og eventuelle yderligere krav.

10 job, du kan få med en kandidatuddannelse i pædagogik

Nedenfor er en liste over 10 jobs at overveje, hvis du har en kandidatgrad i uddannelse:

1. Engelsk som andetsprogslærer

National gennemsnitsløn: $19,10 i timen

Primære pligter: ESL-lærere underviser i engelsk til folk, der ikke har som modersmål. De skal vurdere hver af deres elever individuelt og skrive skræddersyede lektionsplaner og praktiske læringserfaringer baseret på forskellige behov. I et klasseværelse vil en ESL-lærer typisk lære eleverne at læse engelsk, demonstrere hvordan man effektivt lytter på engelsk, hvordan man tydeligt kommunikerer information på engelsk, bruger nøjagtig engelsk grammatik og udvikler passende instruktionsstrategier.

Yderligere krav: Afhængigt af staten kan et tværkulturelt sprog og udviklingscertificering være påkrævet.

Virksomheder med denne stilling: Miami Dade Public County Schools, College of the Desert, iTutor.com Inc., VIPKid

2. Underviser

National gennemsnitsløn: $21,33 i timen

Primære opgaver: En vejleder er ansvarlig for at hjælpe eleverne med at forstå forskellige akademiske emner. De vurderer, hjælper og opmuntrer eleverne gennem deres læringsprocesser. Undervisere opretter ofte rapporter, hjælper eleverne med at identificere måder at forbedre deres læring på, udvikler elevens færdigheder, opdager hver elevs specifikke behov og underviser i supplerende lektioner.

Yderligere krav: Der er ingen yderligere krav til disse stillinger, selvom det kan være nyttigt for vejledere løbende at lære mere om de fag, de underviser i.

Virksomheder med denne stilling: Wyzant, Grade Potential Tutoring, Club Z! In-home Tutoring Services

3. Uddannelsesspecialist

National gennemsnitsløn: $44.640 om året

Primære opgaver: Uddannelsesspecialister vurderer den særlige situation og giver anbefalinger til at hjælpe med at forbedre undervisningsmetoder, læseplanlægning og individuelle klasselektioner.

De deltager også i at kommunikere forventninger og elevernes fremskridt med elevernes forældre eller værger, lærere og vejledere. En uddannelsesspecialist kan formulere og designe procedurer for at hjælpe med at afgøre, om programmets mål konsekvent opfyldes, udvikle spørgeskemaer, interviewe skolepersonale og administratorer og komme med anbefalinger og procedurer for undervisningsenheder.

Yderligere krav: Efter at have opnået en kandidatgrad, kan det være nødvendigt at gå ind i et Specialist in Education-program og blive licenseret eller certificeret.

Virksomheder med denne stilling: United States Department of Defense, Centers for Disease Control and Prevention, Commonwealth of Pennsylvania

4. Faglig koordinator

National gennemsnitsløn: $48.223 om året

Primære opgaver: En akademisk koordinator er ansvarlig for at opfylde en organisations mål og benchmarks, læringsudbytte, opnå afdelingsmål og sikre effektiv pensumlevering. De er en vigtig del af udviklingen af ​​et positivt arbejdsmiljø, der er lydhør over for elevernes behov.

Akademiske koordinatorer forbereder og vedligeholder elevregistre, udvikler og administrerer omfattende akademiske støtteprogrammer og giver vejledning til studerende om deres uddannelsesmæssige problemer og akademiske mål.

Yderligere krav: Akademiske koordinatorer har normalt brug for en statslicens for at arbejde.

Virksomheder med denne stilling: Richmond Public Schools, Denver Public Schools, University of Kentucky

5. Pædagogisk konsulent

National gennemsnitsløn: $51.518 om året

Primære opgaver: Pædagogiske konsulenter hjælper elever med at forberede deres overgange i uddannelsesprogrammer, såsom at flytte fra gymnasiet til college. De rådgiver studerende om college udvælgelse og optagelsesprocesser og hvordan man forbereder sig til college optagelsesprøver.

En pædagogisk konsulent udvikler positive læringsmiljøer for eleverne, opretter og vedligeholder optegnelser, rapporter og dokumentation og samarbejder med skolesamfund for at opbygge uddannelsesprogrammer.

Yderligere krav: Uddannelseskonsulenter underviser typisk i mindst tre år, før de ansøger om en konsulentcertificering.

Virksomheder med denne stilling: Step by Step Learning, University of North Carolina ved Chapel Hill, Oakland Schools

6. Bibliotekar

National gennemsnitsløn: $28,90 i timen

Primære opgaver: En bibliotekar hjælper folk med at finde information og udføre research til professionelt og personligt brug. Bibliotekaropgaverne består af planlægning af programmer for forskellige målgrupper, udvikling og indeksering af databaser med biblioteksmaterialer, forskning i nye bøger og materialer, undervisning i klasser om informationsressourcer og udarbejdelse af biblioteksbudgetter.

Yderligere krav: Hvis du arbejder for offentlige skoler, kan en bibliotekar blive bedt om at opnå certificering.

Virksomheder med denne stilling: College of the Sequoias, Jefferson County Public Schools, KY, Denver Public Library, Valencia College

7. Studieordningsleder

National gennemsnitsløn: $29,36 i timen

Primære pligter: Læreplansledere har en positiv tilgang til udvikling af læseplaner og sikrer, at mål opstilles og nås. De kan vælge lærebøger og andet undervisningsmateriale til implementering, skabe forventninger til, hvordan læseplanen skal dækkes, bruge data til at overvåge distriktets præstationer og hjælpe lærere med at inkorporere ny teknologi i deres klasseværelser.

Yderligere uddannelseskrav: Nogle arbejdsgivere kan kræve et undervisningsbevis eller et uddannelsesadministrationsbevis.

Virksomheder med denne stilling: Harvard University, Pantex, Trilogy Education Services, AmeriCorps, Peoples Income Tax

8. Instruktionsdesigner

National gennemsnitsløn: $58.423 om året

Primære opgaver: En instruktionsdesigner bruger læringsprincipper til at udvikle funktionaliteten, organiseringen og udseendet af undervisningsmaterialer og -systemer. De arbejder ofte med eksperter for at fastlægge læringsmål, udvikle interaktive mediehjælpemidler, hjælpe med at skabe kurser og læseplaner og skabe layout til undervisningsmateriale.

Yderligere krav: Mange arbejdsgivere søger instruktionsdesignere med en undervisnings- eller uddannelsesadministratorlicens.

Virksomheder med denne stilling: University of Nebraska Medical Center, Orbis Education, California State University

9. Virksomhedstræner

National gennemsnitsløn: $66.425 om året

Primære opgaver: Virksomhedsundervisere specialiserer sig i at undervise ny viden og færdigheder til medarbejderne, så en virksomheds produktivitet øges. De uddanner også medarbejderne i, hvordan de udfører deres job korrekt og holder alle opdateret om eventuelle ændringer i branchen. En virksomhedstræner gennemfører træningsprogrammer for personale og medarbejdere, vedligeholder træningsmaterialer, kontrollerer overholdelse af love og regler, evaluerer ledelsesteamets jobpræstation og opretter jobresultatrapporter for alt personale.

Yderligere krav: Det kan være nødvendigt at opnå certificering fra American Society for Training and Development eller American Training and Seminar Association.

Virksomheder med denne stilling: Intellezy, LLC, Team Driven Real Estate - Snyder, Preheim, & Banaga Groups, Energy One

10. Dekan for studerende

National gennemsnitsløn: $75.038 om året

Primære opgaver: En dekan for studerende er ansvarlig for at koordinere studerendes programmer, normalt på et college eller universitet. De identificerer elevernes behov og opretholder et produktivt læringsmiljø. En dekan for studerende vil også overvåge og administrere optagelseskontoret, give struktur og proaktivt lederskab, udarbejde statistiske rapporter og gennemføre afdelingsevalueringer.

Yderligere krav: Der er ingen yderligere krav for at blive dekan, selvom det kan være nyttigt at forfølge en doktorgrad i uddannelse.

Virksomheder med denne stilling: San Jose/Evergreen Community College District, North Orange County Community College District, Ohlone College

Bendt Borg
Bendt Borg Der er mange muligheder at få, hvis du har en kandidatuddannelse i pædagogik. At have en kandidatgrad vil give dig mulighed for også at finde job med højere lønninger inden for uddannelse og andre brancher. I denne artikel diskuterer vi 10 job, som du kan arbejde med en Master i Uddannelse, gennemsnitlige lønninger, hvilke virksomheder ansætter til den stilling og eventuelle yderligere krav.