10 Job, Du Kan Få Med En Associeret Grad I Socialt Arbejde

10 Job, Du Kan Få Med En Associeret Grad I Socialt Arbejde

Socialt arbejde er et givende felt, der omfatter mange jobs relateret til sundhed og sociale ydelser. Hvis du er interesseret i socialt arbejde, kan du overveje at komme i gang med en associeret uddannelse i socialt arbejde. At lære om de job, du kan forfølge med et socialt arbejde, er en fantastisk måde at begynde processen med at planlægge din karriere. I denne artikel gennemgår vi, hvad en associeret grad i socialt arbejde er, og deler nogle af de bedste jobmuligheder, du kan få med denne grad.

Hvad er en associeret i socialt arbejde?

En associeret grad i socialt arbejde er en to-årig grad, der lærer dig det grundlæggende i menneskelige tjenester og sociologi. Community colleges tilbyder associerede grader i socialt arbejde for at lære om emner som sagsbehandling, strafferet, fortalervirksomhed, sociale problemer, samfundsressourcer og psykologi.

Mange håbefulde socialarbejdere opnår en associeret grad i socialt arbejde som et skridt i retning af en bachelor eller endda en kandidatuddannelse og til sidst at blive en autoriseret socialrådgiver. En associeret grad i socialt arbejde kan også være en startkvalifikation til at hjælpe dig med at finde job relateret til sociale tjenester, der ikke kræver licens. Uanset om du ønsker at fortsætte din uddannelse eller straks ud på arbejdsmarkedet, er en associeret uddannelse i socialt arbejde en god måde at komme i gang med sociologiområdet.

Forudsætninger

For at komme ind på en associeret uddannelse for socialt arbejde, skal du muligvis have en gymnasieeksamen eller en GED. Nogle programmer kan have et minimums GPA-krav, men de fleste community colleges har åbne optagelser og overvejer ikke GPA, når de optager programansøgere. Før du ansøger, skal du undersøge eventuelle ansøgningsgebyrer eller nødvendigt papirarbejde relateret til de specifikke sociale arbejdsprogrammer, du ønsker at deltage i.

Kursusarbejde

At fuldføre en associeret grad i socialt arbejde involverer generelt at afslutte 60 kredittimer i klasser, herunder både generelle uddannelseskurser og specifikke klasser relateret til socialt arbejde. Nogle af de klasseemner, du kan forvente som en del af en associeret grad i socialt arbejde, inkluderer:

  • Introduktion til sociologi
  • Velfærdsprogrammer
  • Kulturel antropologi
  • Retssystemer
  • Diversitetsstudier
  • Politi og korrektionssystemer
  • Misbrug og stofbrug
  • Menneskets seksualitet
  • Børns udvikling og velfærd
  • Ægteskab og familiedynamik

At studere disse emner udvikler din forståelse af sociale systemer, og hvordan de påvirker fællesskaber og individer. Den viden, du får fra de socialfaglige kurser i din associate degree-plan, forbereder dig til en række karrieremuligheder.

Relateret: Hvad er en Human Services Associate Degree? Plus 12 potentielle job

10 jobs til en associeret uddannelse i socialt arbejde

Her er nogle af de bedste jobmuligheder, du kan udforske, hvis du har en associeret grad i socialt arbejde:

1. Patientadvokat

National gennemsnitsløn: $27.840 om året

Primære opgaver: Patientfortalere arbejder på sundhedspleje, mental sundhed og rehabiliteringsfaciliteter eller sociale serviceudbydere for at hjælpe patienter med at modtage den pleje, de har brug for. De kommunikerer med patienter for at vurdere deres symptomer og identificere udfordringer med at modtage pleje. Patientfortalere fungerer som bindeled mellem patienter og sundhedsudbydere ved at finde læger, lave aftaler, rapportere problemer og forklare sundhedsoplysninger til patienter.

Relateret: [ Lær om at være patientadvokat ](https://www.Bonjoures.com/career-advice/careers/what-does-a-patient-advocate-do)

2. Studentermedhjælper

National gennemsnitsløn: $28.529 om året

Primære opgaver: Studentermedhjælpere hjælper eleverne i klasseværelset og yder individuel støtte og instruktion. De kan arbejde med elever, der har udviklingshæmning eller yde generel klasseværelseshjælp. Elevassistenter hjælper eleverne med at styre deres ansvar og finde løsninger på eksterne faktorer, der påvirker deres succes i skolen. De overvåger også klasseværelsets adfærd, overvåger elever og udfører kontoropgaver som at sortere materialer eller opdatere tilstedeværelsen.

3. Rehabiliteringsassistent

National gennemsnitsløn: $28.920 om året

Primære opgaver: En rehabiliteringsassistent bistår rådgivere, psykiatriske fagfolk og fysioterapeuter med at implementere rehabiliteringsplaner. Deres ansvar omfatter forberedelse af behandlingsrum, opsætning af terapeutisk udstyr, opdatering af dokumenter og supervision af patienter. De vedligeholder tidsplaner, besvarer telefoner og forklarer grundlæggende rehabiliteringsprocesser eller -procedurer til patienter.

4. Rådgiverassistent

National gennemsnitsløn: $34.107 om året

Primære opgaver: Rådgiverassistenter yder mentale sundhedsrådgivere administrativ og gejstlig støtte. De laver aftaler, forbereder behandlingsrum, besvarer spørgsmål fra klienter, giver instruktioner til optagelsesskemaer og distribuerer uddannelsesdokumenter. Rådgiverassistenter kan undersøge ressourcer til patienter, indsende forsikringskrav og sende opfølgende e-mails til patienter.

5. Førskolelærer

National gennemsnitsløn: $38.767 om året

Primære pligter: Førskolelærere anvender deres viden om barndomsudvikling i et klasseværelse, hvor de overvåger elever og leder undervisningsaktiviteter. Deres opgaver omfatter planlægning af lektioner, instruktion af elever i livsfærdigheder og styring af elevernes adfærd for at give et stimulerende miljø for alle elever. Førskolelærere giver positiv omdirigering for at hjælpe eleverne med at danne positive personlige vaner og sociale forbindelser.

Relateret: [ Lær om at være førskolelærer ](https://www.Bonjoures.com/career-advice/careers/what-does-a-preschool-teacher-do)

6. Sagsbehandler

National gennemsnitsløn: $38.864 om året

Primære opgaver: Sagsbehandlere arbejder sammen med deres klienter for at nå mål for pleje, bedring og personlig udvikling. De kan håndtere sager relateret til stofmisbrug, varetægtsfængsling, sundhedsspørgsmål eller juridiske forhold. Sagsbehandlerens opgaver omfatter evaluering af klientbehov, gennemgang af journaler, dokumentering af behandling, verifikation af overholdelse af en plejeplan, at give klienten overkommelige ressourcer og spore klientfremskridt.

Relateret: Lær om at være sagsbehandler

7. Serviceadministrator

National gennemsnitsløn: $37.963 om året

Primære opgaver: Serviceadministratorer inden for det sociale arbejde koordinerer ydelser og programmer relateret til social velfærd og menneskelige ydelser. De fører tilsyn med programbudgetter, behandler ansøgninger om bistand, bestemmer programdeltageres berettigelse, opdaterer kontooplysninger og evaluerer succesen af ​​forskellige velfærdstjenester. Tjenesteadministratorer kan udføre opsøgende lokalsamfund for at forbinde mennesker i nød med tilgængelige tjenester.

8. Socialassistent

National gennemsnitsløn: $48.054 om året

Primære opgaver: En sosuassistent er ansvarlig for at hjælpe mennesker i udsatte grupper med at finde passende sociale tilbud. De kan direkte støtte socialrådgivere til at mødes med klienter og udvikle en behandlingsplan. Socialtjenesteassistenter forsker i ressourcer til mental sundhedspleje, medicinsk behandling, transport, erhvervsplacering, hjemmehjælp og økonomisk støtte for at hjælpe deres klienter. De udfylder også papirarbejde og indsender ansøgninger til ansøgning om velgørende bistand eller offentlige programmer.

9. Adfærdstekniker

National gennemsnitsløn: $43.245 om året

Primære opgaver: Adfærdsteknikere assisterer direkte certificerede adfærdsanalytikere og adfærdssundhedsprofessionelle i behandlingen af ​​personer med mental sundhed og adfærdsmæssige udfordringer. De guider patienter gennem daglige opgaver for at udvikle mestringsevner og livsfærdigheder. En adfærdstekniker kan gennemføre adfærdsvurderinger, kommunikere med patienter, overvåge deres handlinger og oprette rapporter for at spore deres fremskridt.

10. Optagskoordinator

National gennemsnitsløn: $43.367 om året

Primære opgaver: En optagelseskoordinator tager imod gæster og patienter på sundheds-, rehabiliterings- og socialfaciliteter. De styrer receptionen ved at besvare telefoner, svare på e-mails, dirigere patienter til den rigtige afdeling og behandle patientindtjekning. Indtagskoordinatorer forklarer indtagsprocessen for patienter, indsamler og verificerer forsikringsoplysninger, behandler betalinger og indtaster data fra undersøgelser og vurderingsskemaer.

Thomas Mathiesen
Thomas Mathiesen Socialt arbejde er et givende felt, der omfatter mange jobs relateret til sundhed og sociale ydelser. Hvis du er interesseret i socialt arbejde, kan du overveje at komme i gang med en associeret uddannelse i socialt arbejde. At lære om de job, du kan forfølge med et socialt arbejde, er en fantastisk måde at begynde processen med at planlægge din karriere. I denne artikel gennemgår vi, hvad en associeret grad i socialt arbejde er, og deler nogle af de bedste jobmuligheder, du kan få med denne grad.