10 Ideer Til At Blive Selvstændig RN: Med Lanceringstips

10 Ideer Til At Blive Selvstændig RN: Med Lanceringstips

Selvstændig virksomhed kan tilbyde registrerede sygeplejersker frihed til at arbejde uden for de kliniske rammer, bestemme deres egen tidsplan og bruge deres medicinske viden til at hjælpe andre. En erfaren RN kan beslutte at starte deres egen virksomhed efter at have arbejdet for andre eller som en alternativ karrierevej ud af college. At undersøge disse muligheder kan hjælpe dig med at beslutte, om selvstændig virksomhed er det rigtige for dig. I denne artikel diskuterer vi flere ideer til at starte din egen virksomhed som en RN og giver tips til at gøre det til en succes.

Relateret: 13 fordele ved selvstændig virksomhed

Hvad er en selvstændig RN?

En selvstændig RN er en registreret sygeplejerske, der vælger at arbejde for sig selv i stedet for at tage en fast stilling på et hospital eller anden facilitet. De kan udføre freelance sygeplejearbejde med direkte pleje af patienter eller andet arbejde relateret til sygepleje. Sygeplejersker kan vælge selvstændig, hvis de foretrækker et ikke-klinisk arbejdsmiljø, eller hvis de har arbejdet med personale i et stykke tid og søger en forandring. Nogle sygeplejersker vælger at sige deres personalejob op og fokuserer helt på deres egen virksomhed, mens andre måske reducerer timer på deres nuværende job, når de bygger deres egen virksomhed.

Relateret: En dag i en sygeplejerskes liv: Typiske daglige aktiviteter og pligter

10 ideer til en selvstændig RN

Du tænker måske på sygeplejeentreprenører, når du hører "selvstændig RN", men der er mange andre muligheder for dem med sygeplejeerfaring. Disse muligheder har ekstremt varierede betalingsstrukturer, arbejdsmiljøer og daglige opgaver. Her er nogle muligheder, du kan overveje:

1. Yde uafhængig pleje

Du kan yde individuel hjemmepleje til patienter som selvstændig sygeplejerske. Nogle gange omtalt som concierge-sygeplejersker, kan hjemmesygeplejersker yde pleje til ældre patienter, der stadig lever selvstændigt, eller til dem, der kommer sig efter medicinsk nødvendige eller elektive operationer. Sygeplejersker, der yder denne service, kan arbejde med visse patienter over en længere periode og udvikle relationer til dem. Dette kan også være en måde at specialisere sig i at behandle specifikke demografiske forhold eller sygdomme, såsom at tilbyde hospice eller doula-tjenester.

Relateret: 9 tips til at oprette et selvstændigt CV

2. Arbejde som sygeplejekonsulent

Især hvis du har flere års erfaring som RN, kan du arbejde som entreprenør for at få betalt for din sygeplejeekspertise. Sygeplejerskekonsulenter specialiserer sig normalt inden for et bestemt område, som kan være en sundhedsspecialisering som fertilitetsrådgivning, stressbehandlingsrådgivning eller amningsrådgivning, eller et område, hvor sygepleje krydser et andet område som jura eller produktudvikling. Juridiske sygeplejerskekonsulenter kan hjælpe med at vurdere plausibiliteten af ​​retssager eller forbrydelser og kan uddanne advokater om relevante spørgsmål, mens forskningskonsulenter kan hjælpe medicinske virksomheder med at udvikle behandlinger og teknologier, der fungerer godt for sygeplejersker.

3. Udvikle produkter til sygeplejersker

Din erhvervserfaring kan også hjælpe dig med at forstå, hvad sygeplejersker har brug for og ønsker, og formidle dette til virksomheder, der laver produkter til sygeplejersker. Du kan beslutte at åbne din egen butik med sygeplejerskespecifikke produkter online eller personligt, eller du kan rådføre dig med en virksomhed, der fremstiller specifikt tøj, tøj eller værktøj rettet mod sygeplejersker.

4. Giv sundhedsrådgivning

Du kan yde uafhængig sundhedsrådgivning til patienter, der søger professionel ekspertise i, hvordan de kan pleje familiemedlemmer, komme sig over deres egne skader, leve med en kronisk sygdom eller forbedre deres egen livskvalitet. Nogle sygeplejersker vælger at få en sygeplejerskecoach-certificering eller starte deres eget anlæg, før de arbejder som sygeplejerskecoach. Selvom du ikke har brug for en sygeplejerskegrad eller licens for at arbejde som sygeplejerske sundhedscoach, kan din erfaring som RN give dig en fordel på området.

5. Giv fitnessrådgivning

Et område i udvikling for sygeplejersker er området fitnessrådgivning, som kan involvere at rådgive enkeltpersoner om, hvordan de kan nå deres fitness- eller sundhedsmål. Dette kan omfatte ernæringsvejledning, træningsvejledning eller forslag til andre behandlinger eller livsstilsændringer. Du kan konsultere eller aftale med et fitnesscenter for at levere denne service til deres kunder. Du kan endda arbejde med professionelle atleter eller hold for at give råd til sportspræstationer på højt niveau.

6. Undervise i sundhedskurser

Hvis du finder processen med at uddanne patienter givende, kan du kigge efter freelancearbejde med undervisning i sundhedskurser. Du kan aftale dine ydelser til små skoler, virksomheder, der ønsker at stille ressourcer til rådighed for deres ansatte eller lokalcentre i dit område. Yderligere certificeringer kan være nyttige for denne karriere, og du kan forfølge din lokale underviserlicens eller førstehjælpscertificering for yderligere at etablere din troværdighed som en autoritet.

7. Arbejde som freelanceskribent

At skrive om sundhedsemner kan være et godt valg, hvis du nyder at kommunikere og informere andre. Din erfaring kan give dig autoritet og medicinsk viden, der er afgørende for forståelsen af ​​komplekse emner, mens dine uddannelsesevner kan hjælpe dig med at forklare disse emner i enkle samtaletermer. Du kan indsende artikler til et magasin eller en avis, der fokuserer på et geografisk område eller specifik demografi, eller du kan aftale med et hospital eller en lokal organisation for at hjælpe dem med at skabe indhold til deres websted eller nyhedsbreve.

8. Arbejde som sygeplejerskeentreprenør

Hvis du gerne vil fortsætte med at arbejde som praktiserende RN, kan du arbejde som en uafhængig sygeplejeentreprenør. Med denne forretningsmodel aftaler du at arbejde for et hospital, en skole eller en anden facilitet i et vist tidsrum. Som selvstændig entreprenør er du selv ansvarlig for dine ansættelsesgoder og uddannelse, men du kan også have større frihed til, hvor du bor, hvilke job du tager, og hvem du arbejder sammen med.

Læs mere: Sådan bliver du uafhængig sygeplejerske i 8 trin

9. Undervise i efteruddannelseskurser for sygeplejersker

Praktiserende sygeplejersker tager regelmæssige kurser for at vedligeholde deres sygeplejelicenser og lære om de seneste forbedringer inden for sygeplejeteknikker og -teknologier. Som en erfaren sygeplejerske kan du muligvis undervise i nogle af disse kurser for gymnasier eller organisationer. Dette kan være en særlig god pasform for sygeplejersker, der har omfattende college-legitimationsoplysninger.

10. Sørg for plejeledelse

Sygeplejersker, der er fortrolige med de ressourcer og faciliteter, der findes i området, kan arbejde som plejeledere. Plejeledere koordinerer tjenester og viceværter for personer, der står over for sygdom eller medicinsk behandling uden familier eller hjælpere i området. Kommunikationsevner er vigtige for en plejeleders arbejde, da de kan arbejde med mange sundhedskontorer og regelmæssigt taler med deres patienters fjerne familie og venner.

Tips til at blive selvstændig RN

Her er nogle tips, du skal huske på, når du overvejer en karriere som selvstændig RN:

Overvej fordelene

Inden du beslutter dig for, hvordan du starter din egen virksomhed, skal du overveje dine personlige styrker, talenter og passioner. Da du har fuld kontrol over din virksomhed, har du mulighed for at skabe et job, som du finder givende og interessant hver dag. Du kan lave en liste over dine yndlingsopgaver som RN eller dine yndlingskurser, hvis du for nylig er ude af college. Du kan tænke over, hvad dine vejledere eller kolleger anerkendte som dine individuelle styrker, og eventuelle særlige opgaver, du mestrede hurtigt.

Når du beslutter dig for, hvad du vil fokusere på i denne næste fase af din karriere, inkorporer disse elementer, hvis det er muligt. Hvis du kunne lide at kommunikere med patienter og familier, kan du nyde en rolle, der gør dig i stand til at være pædagog. Hvis du nød at danne relationer med patienter, kan du nyde at yde hjemmepleje.

Læs mere: Sådan beslutter du hvilken virksomhed du skal starte: Fordele og trin

Overvej at starte gradvist

Det kan være usikkert at starte din egen virksomhed, så du foretrækker måske at opbygge din virksomhed gradvist. Du kan reducere timer på dit nuværende job eller søge en deltidsstilling i starten for at bevare en vis indkomst, efterhånden som du får din egen virksomhed startet. Dette kan også være en god måde at få feedback på i de første faser af din virksomhed, da du kan bede kolleger om feedback på dine ideer og planer.

Relateret: 16 sidejob for sygeplejersker

Brug små virksomheders ressourcer

Du kan muligvis finde ressourcer til små virksomheder i dit lokalsamfund eller by, der kan hjælpe dig med at få succes. Du kan se på iværksætterkurser for at forstå de regler, der gælder i din stat og by. Netværksgrupper kan give ligestillede, der gennemgår den samme proces, og endda mentorer med relevant erfaring. Nogle gange har lokale grupper tilskud eller skattemidler, der økonomisk kan hjælpe dig med at starte din egen virksomhed. Du kan endda finde teknologiske værktøjer designet til små virksomheder, såsom software og betalingsplatforme, der kan være nyttige.

Relateret: Sådan starter du en virksomhed uden penge (med tips og eksempler)

Respekter din tidsplan

En af de stærkeste fordele ved selvstændigt arbejde er evnen til at sætte din egen tidsplan. Sørg for at balancere dit personlige liv og interesser med din virksomhed, så du ikke oplever udbrændthed. Du kan overveje dine personlige mål, før du beslutter dig for, hvilken type virksomhed du skal starte for at sikre, at din idé stemmer overens med dine prioriteter. Hvis du er usikker på, hvordan du skaber denne balance, kan du overveje timer, fordele og retningslinjer for andre sygeplejerskestillinger og holde dig begrænset til det antal timer om ugen eller prioritere at give dig selv de samme fordele.

Tjek juridiske begrænsninger

Nogle stater kræver licenser eller grader for at levere visse sundhedsydelser som kostrådgivning, rådgivning og medicinrecepter. Du kan kort rådføre dig med en advokat for at sikre dig, at din virksomhed bliver lovlig på dit sted. Hvis du har en specifik virksomhed, du vil starte, kan du begynde at arbejde for at opnå den licens eller grad, før du forlader dit nuværende job og starter din virksomhed. Denne mulighed kan spare dig penge, da nogle arbejdsgivere betaler for undervisning og certificeringer.

Du kan også drage fordel af at lære om forretningsstrukturer, før du starter. Du kan danne en bestemt type organisation afhængigt af de relaterede skattefordele, ansvar eller finansieringsstrukturer, som du foretrækker.

Sæt klare mål

Du kan forberede dig på din egen succes ved at lave en forretningsplan og sætte mål. Efterhånden som du gør fremskridt, kan du spore, hvordan du arbejder hen imod disse mål og forstå, hvornår din virksomhed bliver profitabel, hvornår du skal ændre dine metoder, og hvornår du måske endda overvejer at udvide din organisation. Du kan lave mål for, hvor meget arbejde du får, hvem du vil have som kunder, hvordan du vil markedsføre dit arbejde, og hvilken slags fordele du ønsker for dig selv og eventuelle medarbejdere, og derefter sætte disse mål på en tidslinje, der du kan følge.

Gustav Fischer
Gustav Fischer Selvstændig virksomhed kan tilbyde registrerede sygeplejersker frihed til at arbejde uden for de kliniske rammer, bestemme deres egen tidsplan og bruge deres medicinske viden til at hjælpe andre. En erfaren RN kan beslutte at starte deres egen virksomhed efter at have arbejdet for andre eller som en alternativ karrierevej ud af college. At undersøge disse muligheder kan hjælpe dig med at beslutte, om selvstændig virksomhed er det rigtige for dig. I denne artikel diskuterer vi flere ideer til at starte din egen virksomhed som en RN og giver tips til at gøre det til en succes.