10 Hospital Frivillige Jobs

10 Hospital Frivillige Jobs

Hospitalsfrivillige yder afgørende støtte til patienter og medicinske fagfolk. Når de frivilligt giver deres tid og energi, giver de læger, sygeplejersker og andre sundhedsprofessionelle mulighed for at fokusere på at give patienterne den bedst mulige pleje. Hvis du har en særlig færdighed, eller du virkelig nyder at hjælpe mennesker i nød, kan du være interesseret i at give din tid frivilligt på et hospital. I denne artikel beskriver vi 10 frivillige hospitalsjob og forklarer, hvordan man bliver hospitalsfrivillig.

Hvorfor være frivillig på et hospital?

At blive hospitalsfrivillig er en givende måde at bruge din tid på. Mennesker, der donerer deres tid, færdigheder og energi til hospitalssamfund, spiller en afgørende rolle i sundhedsplejen og det følelsesmæssige velvære hos patienter, der modtager pleje. Ved at tilbringe tid med patienter, levere gaver eller tale med familiemedlemmer, løfter frivillige folks humør. På samme måde, når frivillige udfører opgaver og andre opgaver, er sygeplejersker, patientplejefortalere, læger og teknikere i stand til at fokusere deres tid og energi på at give syge eller tilskadekomne de medicinske tjenester, de har brug for.

Relateret: Hvad er fordelene ved frivilligt arbejde? Top grunde til at melde sig frivilligt

10 hospitalsfrivillige job

Her er 10 typer af hospitalsfrivillige job at overveje:

Kasserer

Hospitaler har ofte gavebutikker, hvor folk kan købe legetøj, blomsterkort eller andre gaver til folk, der modtager pleje. De fleste hospitaler har fuldtids- eller deltidskasser i disse butikker, men de kan have brug for frivillige til at drive registret eller drive butikken, når lønnede arbejdere ikke er tilgængelige.

Beholdning

Hospitaler hyrer lagerchefer og lagerførere til at hjælpe med at vedligeholde drift og funktionalitet. Nogle gange hjælper frivillige med at tage opgørelse og opbevare medicinske forsyninger, når andre medarbejdere er utilgængelige.

Dørvelkomst

Hospitaler har mange afdelinger, og nogle afdelinger har deres egne fløje, bygninger, etager eller enheder. For store hospitalscampusser er frivillige dørhilsnere afgørende for at gnidningsfri drift. Folk i disse stillinger hjælper patienter, familiemedlemmer og andre besøgende med at finde de afdelinger, de leder efter. At besøge nogen på et hospital kan være en glædelig, stressende eller følelsesladet tid. Dørvelkomster tilbyder information og hjælper besøgende og patienter med at føle sig mere selvsikre og mindre stressede.

Relateret: Sådan angiver du frivilligt arbejde på dit CV (med eksempel)

Receptionist

Hospitaler modtager mange telefonopkald på alle tider af døgnet. Frivillige receptionister hjælper med at besvare telefoner, tage imod beskeder og viderestille opkald til de relevante afdelinger eller voicemails. De fleste hospitaler har mange fuldtids- og deltidsreceptionister, men der er ofte behov for frivillige til at udfylde huller i tidsplanen.

Gave levering

Frivilligt arbejde til at levere gaver som kort, udstoppede dyr eller blomster er en almindelig frivillig mulighed. Folk leverer ofte disse genstande til mennesker og kort- eller langtidspleje, og de besøger patienter i flere områder af hospitalet. Frivilligt arbejde som gaveudbringer hjælper med at skabe jubel og øge moralen hos patienterne.

Genopfyldning af patientværelser

Hospitaler betjener en bred vifte af patienter på flere afdelinger. Hvert af patientværelserne for korttidsophold, langtidsophold og medicinske billeder skal være godt fyldt med genstande som tæpper, puder, sokker, kjoler og hygiejneartikler. Frivilligt arbejde for at genopbygge patientværelser hjælper læger og sygeplejersker med at bruge deres tid og energi på at tilbyde pleje til patienter i nød.

Baby 'namme'

Baby cuddler er en betegnelse for en frivillig NICU. De bruger deres tid på at tilbyde kærlighed og fysisk berøring til babyer på intensiv pleje. Forskning viser, at nyfødte – uanset om de er født fuldbårne eller hvis de er født for tidligt – har stor gavn af fysisk berøring og kram. Frivillige baby 'cuddlers' tilbyder livreddende og livsforbedrende støtte til nyfødte i nød.

Relateret: Sådan melder du dig frivilligt: ​​13 trin til at starte frivilligt arbejde i dit samfund

Socialt samvær med patienter

Patienter, der bliver indlagt på hospitalet, kan blive kede af det eller blive ensomme. Folk, der melder sig frivilligt til at socialisere med patienter, tilbyder et lyttende øre og venligt kammeratskab. De hjælper med at lindre folks stress og følelse af ensomhed. De øger moralen og kan endda hjælpe med patientens bedring.

Entertainer

Nogle gange kan en overnatning eller længere indlæggelse forårsage forstyrrende følelser. Hospitaler har jævnligt brug for entertainere til at hjælpe med at løfte folks humør. Frivilligt arbejde til at læse for patienter, synge eller udføre komedierutiner er nyttigt i denne proces.

Terapi hundefører

Ud over underholdning og socialisering får patienterne ofte et boost i moralen, når de får besøg af et terapidyr eller et følelsesmæssigt støttedyr. Folk, der er dygtige terapidyretrænere, kan frivilligt melde sig til deres tjenester ved at bringe servicedyr til at besøge patienter på hospitaler.

Arbejdsmiljø for hospitalsfrivillige

Frivillige tilbyder deres tid og energi til at hjælpe med funktionaliteten af ​​et hospitalscampus. Frivillige kan typisk lave deres egne skemaer, og stillingen byder på stor fleksibilitet. Da frivillige arbejder for at yde støtte til syge eller tilskadekomne patienter, er det vigtigt, at de har en munter opførsel og et venligt gemyt.

Forventningerne er høje til frivillige, og stillingen kan nogle gange være meget følelsesladet. Men følelsen af ​​belønning føler frivillige ofte bidrager til et generelt positivt arbejdsmiljø.

Relateret: Sådan bliver du hospitalspatienttransportør

Sådan bliver du frivillig på et hospital

Her er fem trin, du skal tage for at blive frivillig på et hospital:

1. Kontakt dit lokale hospital eller frivilligcenter

Besøg dit lokale hospital og søg efter afdelingen for frivillige tjenester. Kontakt frivillige tjenester på telefon eller e-mail og spørg, hvilke muligheder der er. Du kan også kontakte din kommunes frivilligcenter for at få en liste over sygehuse eller sygehusafdelinger med behov for frivillig støtte. Gennemgå de ledige stillinger og overvej, hvilken måde du helst vil hjælpe. Prøv at afgøre, om du helst vil arbejde med voksne patienter, børn, unge eller mennesker med specifikke sygdomme eller evner.

2. Udfyld en frivillig ansøgning

Efter at have identificeret, hvilken befolkning eller afdeling du er mest interesseret i at udføre frivilligt arbejde for, skal du udfylde en ansøgning om frivillig. Du kan muligvis finde denne ansøgning online, eller du skal muligvis anmode om den fra en person, der arbejder i dit lokale hospitals frivillige afdeling. Din ansøgning vil sandsynligvis indeholde et færdighedsafsnit og plads til din grundlæggende historie, så hospitals- og frivillighedskoordinatoren bedst kan bruge dine talenter.

Din ansøgning vil sandsynligvis også bede om dit fulde juridiske navn, eventuelle tidligere navne, du har haft, og et samtykke til et baggrundstjek. Baggrundstjek er afgørende for at sikre patienters, lægers, frivilliges og andet personales sikkerhed og trivsel.

3. Tag en fysisk eksamen

De fleste hospitaler beder om, at deres frivillige gennemfører en fysisk undersøgelse for at bestemme deres velvære og evne til at udføre visse typer opgaver. Mange hospitaler tilbyder også gratis eller billige fysiske undersøgelser for frivillige, der ikke har en sygeforsikring, eller dem, der ikke har råd til en eksamen. At få en fysisk eksamen gavner frivillige, og det hjælper med at opretholde et sikkert og sundt miljø for læger, patienter, frivillige og andet hospitalspersonale.

4. Samtale med frivilligkoordinatoren

Efter at have indsendt en ansøgning og gennemført et baggrundstjek og en fysisk undersøgelse, er næste skridt til at blive hospitalsfrivillig at få en samtale med frivilligkoordinatoren. Mest sandsynligt vil frivilligkoordinatoren kontakte dig via e-mail eller telefonopkald. Det kan dog være en god ide at kontakte frivillighedsafdelingen for at indlede eller anmode om en dato for dit interview.

Din frivilligsamtale vil være som en samtale til en betalt stilling. Koordinatoren kan stille spørgsmål om din arbejdshistorie og frivillighistorie, og de vil sandsynligvis gerne høre om tidspunkter, hvor du tidligere har været frivillig. De vil måske også gerne vide om din motivation for at blive hospitalsfrivillig.

Læs mere: En omfattende guide til baggrundstjek

5. Gennemfør din orienteringssession

Efter at være blevet screenet og interviewet, er det sidste skridt til at blive hospitalsfrivillig at fuldføre din orienteringssession. Hvert hospital vil have sin egen unikke orienteringsproces, som sandsynligvis vil omfatte sikkerhedsprocedurer og anden vigtig information. Det er her, du vil møde andre frivillige og modtage undervisning i, hvordan du interagerer med patienter. Din træningssession eller dine sessioner kan foregå personligt eller online, og de kan finde sted i løbet af en dag, weekend eller uge.

Disse sessioner vil forklare forventningerne til frivillige. Dette sidste trin er afgørende for frivilligprocessen, da det er her, du sandsynligvis vil lære specifikationerne for dine opgaver.

Yvonne Hoffmann
Yvonne Hoffmann Hospitalsfrivillige yder afgørende støtte til patienter og medicinske fagfolk. Når de frivilligt giver deres tid og energi, giver de læger, sygeplejersker og andre sundhedsprofessionelle mulighed for at fokusere på at give patienterne den bedst mulige pleje. Hvis du har en særlig færdighed, eller du virkelig nyder at hjælpe mennesker i nød, kan du være interesseret i at give din tid frivilligt på et hospital. I denne artikel beskriver vi 10 frivillige hospitalsjob og forklarer, hvordan man bliver hospitalsfrivillig.