10 Højtlønnede Job, Hvor Du Kan Arbejde Mindre End 40 Timer

Når de beslutter, hvilket job der er bedst at forfølge, er det vigtigt for fagfolk at overveje det antal timer, de ønsker at arbejde sammen med deres ønskede løn. Mange fagfolk søger øget løn med et lavt antal timer involveret og undersøger specifikke områder eller jobsites for at hjælpe dem med at indsnævre deres muligheder. At vide, hvilke job der giver høje lønninger og giver dig øget fritid, kan være nyttigt, når du forfølger din karrierevej. I denne artikel diskuterer vi nogle fordele ved højtlønnede job med lave timer og giver en liste over 10 af disse stillinger med deres nationale gennemsnitlige lønninger og primære opgaver.

Relateret: Lavstressjob

Fordele ved højtlønnede job med lave arbejdstider

Her er et par af de fordele, der er forbundet med en højtbetalende, lav-time beskæftigelse:

Forbedret mentalt og fysisk velvære

Beskæftigelser, der forventer, at medarbejderne arbejder relativt færre timer end andre stillinger, kan resultere i en mindre stressende balance mellem arbejde og privatliv for medarbejderne. At tjene en levedygtig løn kan give dig mulighed for at betale for grundlæggende leveomkostninger, mens du har friheden til at prioritere dit fysiske og mentale velbefindende. At opretholde en sund balance mellem arbejde og privatliv kan også føre til en stærkere følelse af glæde og tilfredsstillelse i dit arbejde.

Relateret: Ultimativ guide til balance mellem arbejde og liv

Øget fritid

Højtlønnede job med lave timer kan give dig mulighed for at tilbringe en øget mængde tid sammen med familiemedlemmer og venner. Dette er ofte vigtigt for dem, der sørger for familiemedlemmer, venter et barn i den nærmeste fremtid eller bor langt fra familiemedlemmer. Disse stillinger indebærer også ofte at have mere tid til at fokusere på selvudvikling, samt evnen til at fokusere på huslige pligter, hobbyer eller sideprojekter.

Uddannelses- og træningsmuligheder

Med mere fritid har professionelle også typisk flere muligheder for at videreuddanne sig. For eksempel kan du arbejde et højtbetalt job med lave timer midlertidigt, mens du betaler for og går på lægestudiet. Du ønsker måske også at forfølge specifikke programmer eller certificeringer, der gør det muligt for dig at ansøge om avancerede erhverv senere i din karriere.

10 højtlønnede job, der forventer, at medarbejderne arbejder mindre end 40 timer om ugen

Her er 10 job, der betaler godt, men som typisk ikke kræver, at du arbejder 40 timer eller mere om ugen:

1. Personlig træner

National gennemsnitsløn: $35.460 om året

Primære opgaver: Personlige trænere arbejder tæt sammen med klienter for at hjælpe dem med at nå deres sundhed og fitnessmål. De udvikler ofte ernæringsplaner, evaluerer en klients fitness-kur eller skaber personlige træningsstrategier. Personlige trænere arbejder typisk individuelt med klienter i fitnesscentre, atletiske centre, uddannelsesinstitutioner eller nogle gange i en klients hjem.

Læs mere: Lær om at være personlig træner

2. Fotograf

National gennemsnitsløn: $39.968 om året

Primære opgaver: En fotograf tager billeder af høj kvalitet af mennesker, steder, fødevarer eller produkter. De kan fotografere bryllupper, dimissioner og netværksbegivenheder, blandt mange andre begivenheder, for aviser, online nyhedsmedier eller individuelle kunder. Deres billeder kan vises i salgsfremmende markedsføringsmateriale eller forblive hos kunder til personlig brug. Fotografer kombinerer kreativitet med tekniske færdigheder for at tilfredsstille en kundes eller arbejdsgivers krav.

3. Ernæringsekspert

National gennemsnitsløn: $40.479 om året

Primære opgaver: En ernæringsekspert, også kendt som en fødevareforsker, har specialiseret sig i at uddanne enkeltpersoner om næringsindholdet i fødevarer for at fremme en sundere livsstil. De kan arbejde på uddannelsesinstitutioner, atletiske centre, fødevareproducenter eller medicinske faciliteter for at udvikle madplaner, administrere madprogrammer eller give vejledning til en persons ernæringsmål.

Læs mere: Lær om at være ernæringsekspert

4. Bibliotekar

National gennemsnitsløn: $54.301 om året

Primære opgaver: En bibliotekar er en professionel, der arbejder på et bibliotek for at hjælpe lånere med at få adgang til information til akademiske, videnskabelige og professionelle forskningsformål. Deres andre ansvarsområder kan omfatte at hjælpe enkeltpersoner med at bruge computere til at søge i deres samling, at hjælpe andre medarbejdere og udvikle uddannelsesprogrammer til offentligheden. Ud over at hjælpe besøgende med at finde bøger, kan de også hjælpe lånere med at finde information gennem en række film, album, videospil og andre former for medier.

Læs mere: Lær om at være bibliotekar

5. Kunstner

National gennemsnitsløn: $55.391 om året

Primære opgaver: Disse uddannede fagfolk tegner, maler, bygger skulpturer eller skaber andre kunstneriske værker. Lokale myndigheder kan bestille en kunstners værk til en offentlig installation, eller et museum kan kontakte en kunstner for at inkludere deres arbejde i en udstilling. Som professionelle kan kunstnere tegne eller gengive kunst for en række forskellige virksomheder, herunder videospiludviklere, animationsstudier, reklamebureauer, arkitektfirmaer eller trykte publikationer. Kunstnere kan arbejde ved hjælp af blyanter, maling, lærreder eller moderne digital software.

6. Forfatter

National gennemsnitsløn: $58.943 om året

Primære pligter: Forfattere bruger deres sprogforståelse til at undersøge, skrive og redigere en række skriftligt indhold. Dette kan omfatte manuskripter, bøger, artikler og digte. Deres arbejde kan omfatte fiktion eller faglitterære genrer og kan gælde for industrier som sundhedspleje, teknologi og kunst. Forfattere kan arbejde for agenturer, regeringer eller medier eller kan vælge at arbejde som freelance eller selvstændig.

7. Kiropraktor

National gennemsnitsløn: $71.150 om året

Primære opgaver: En kiropraktor er en autoriseret sundhedspersonale, der behandler tilstande relateret til en patients bevægeapparat udelukkende ved hjælp af deres hænder eller medicinske instrumenter. De behandler typisk patienter, der oplever lændesmerter, nakkesmerter og tilstande, der påvirker andre led eller muskler i kroppen. De udfører ofte justeringer eller justeringer for at hjælpe med at reducere smerte eller forbedre den generelle fysiske mobilitet.

Læs mere: Lær om at være kiropraktor

8. Ejendomsmægler

National gennemsnitsløn: $92.638 om året

Primære opgaver: En ejendomsmægler kan organisere køb, salg og leje af fast ejendom, såsom bolig- og erhvervsejendomme eller ledige grunde. Ejendomsmæglere samarbejder med købere, sælgere og andre mæglere, normalt gennem et mæglerfirma, for at færdiggøre en kontrakt, der passer til alle involverede parter. Disse fagfolk kan også annoncere for ejendomme til salg, guide ture for potentielle kunder, administrere udgifter og uddelegere opgaver til teammedlemmer.

Læs mere: Lær om at være ejendomsmægler

9. Psykolog

National gennemsnitsløn: $94.835 om året

Primære opgaver: En psykolog studerer individers mentale processer og adfærd for at fremme sundt mentalt velvære og behandle psykiske lidelser. De kan også tilbyde psykoterapi til par, grupper, familier eller enkeltpersoner med tilstande som PTSD eller stofmisbrug. Psykologer bistår klienter gennem tilgange såsom kognitiv adfærdsterapi eller personlige vurderinger.

Læs mere: Lær om at være psykolog

10. Tandlæge

National gennemsnitsløn: $236.624 om året

Primære opgaver: Disse lægeuddannede fagfolk fokuserer på patienternes mundsundhed. De uddanner typisk deres patienter i forebyggende pleje eller medicinske behandlinger, der er nødvendige for den overordnede mundhygiejne og kan behandle mundsygdomme ved at udføre tandudtrækninger, hulrumsfyldninger eller oral kirurgi. Tandlæger kan også tale med patienter til deres undersøgelser, evaluere og diagnosticere almindelige orale sygdomme og arbejde med eller henvise patienter til andre tandlæger, især når de anbefaler operation som den bedste fremgangsmåde for en patient.

Læs mere: Lær om at være tandlæge

Kresten Thygesen
Kresten Thygesen Når de beslutter, hvilket job der er bedst at forfølge, er det vigtigt for fagfolk at overveje det antal timer, de ønsker at arbejde sammen med deres ønskede løn. Mange fagfolk søger øget løn med et lavt antal timer involveret og undersøger specifikke områder eller jobsites for at hjælpe dem med at indsnævre deres muligheder. At vide, hvilke job der giver høje lønninger og giver dig øget fritid, kan være nyttigt, når du forfølger din karrierevej. I denne artikel diskuterer vi nogle fordele ved højtlønnede job med lave timer og giver en liste over 10 af disse stillinger med deres nationale gennemsnitlige lønninger og primære opgaver.