10 Højtlønnede It-job, Du Kan Få Uden En Grad

Informationsteknologiområdet er fyldt med stort set erfaringsbaserede stillinger. Mange af disse job kræver minimal uddannelse, såsom certifikatprogrammer eller en associeret grad. Hvis du kan demonstrere din evne til at udføre opgaverne, kan du få et godt betalt job uden eksamen. I denne artikel diskuterer vi de bedste it-jobs, du kan få uden en uddannelse.

10 it-job du kan få uden en uddannelse

Mange it-professionelle starter autodidakt og får så uddannelse hen ad vejen. De søger normalt denne uddannelse, når de er klar til en forfremmelse eller en tilstødende karrierevej, der måske passer bedre til deres færdigheder og personlige interesser. De fortsætter med at lære via certifikatprogrammer, en traditionel grad eller tager kurser inden for områder, de ønsker at få ekstra viden inden for.

Her er 10 it-job, du kan få uden eksamen:

  1. Computer support specialist
  2. Junior dataanalytiker
  3. Helpdesk analytiker
  4. Computer programmør
  5. web-udvikler
  6. IT-chef
  7. Computer software ingeniør
  8. Cybersikkerhedsspecialist
  9. DevOps ingeniør
  10. Software arkitekt

1. Computer support specialist

National gennemsnitsløn: $36.192 om året

Primære opgaver: Computersupportspecialister hjælper med fejlfinding af computere samt overvågning af netværkene. En fjernspecialist stiller en række spørgsmål for at få klarhed over et kundeproblem og leder dem derefter gennem rettelsen. De arbejder også direkte med kunden for at installere og bruge ny hardware og software. En specialist kan også udføre computerreparationer. Denne stilling kræver, at du har erfaring med fejlfinding af almindelige problemer med computere. Kendskab til kodesprog og styresystemer er et plus.

2. Junior dataanalytiker

National gennemsnitsløn: $45.094 om året

Primære opgaver: Som junior dataanalyse vil dit primære ansvar være at assistere analytikere på øverste niveau med at hente, rense og organisere data. Junioranalytikere udfører også dataindtastningsaktiviteter i databaser og hjælper med at behandle data for kunder. For at begynde at arbejde som dataanalytiker uden en uddannelse skal du søge selvuddannelse. For eksempel bør dataforskere forstå mindst ét ​​programmeringssprog, være i stand til at forstå, hvordan data adskiller sig i hver branche og være villige til at tage kurser i datavidenskab. Så selvom du ikke har brug for en universitetsgrad, skal du stadig være uddannet inden for området.

3. Helpdesk-analytiker

National gennemsnitsløn: $46.059 om året

Primære opgaver: En helpdesk-analytiker yder teknisk support over telefonen eller via e-mail til slutbrugere. De vedligeholder optegnelser over almindelige problemer og udvikler vejledninger for at hjælpe brugerne med at løse dem hurtigt. De samarbejder også med ledende medarbejdere og IT-support om installationer og implementering af tekniske løsninger. Helpdesk-positionen er til stede i de fleste brancher, fra software til fejlfinding af hjemmesikkerhed.

4. Computerprogrammør

National gennemsnitsløn: $49.525 om året

Primære opgaver: Computerprogrammører er ansvarlige for at bruge forskellige computersprog til at skrive, opdatere og fejlfinde eksisterende programmer. Andre opgaver omfatter fejlfinding af kode, udvikling af computerinfrastruktur og vedligeholdelse af operativsystemer. Programmører kan have en lang, lukrativ karriere, jo mere de er villige til at lære og udvikle deres færdigheder.

5. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $72.220 om året

Primære opgaver: Der er tre typer webudviklere, frontend, backend og full-stack. En frontend-udvikler designer den del af webstedet, som brugerne vil se. De arbejder med en grafisk designer, en skabelon eller laver selv designarbejdet, bagefter koder de alt for at gøre det funktionelt. En backend-designer sørger for, at alle aspekter af webstedets infrastruktur fungerer godt sammen. Dette inkluderer applikationsfunktion og integration, vedligeholdelse af databaser og fejlfinding på den del af webstedet, som brugerne ikke kan se.

En fuld-stack udvikler gør begge disse. Webudviklere har universitetsgrader, men mange tager kurser online, praktiserer selvstudier og er stort set selvlærte. Jo flere kompetencer du har som udvikler, jo flere services kan du tilbyde kunderne.

6. IT-chef

National gennemsnitsløn: $88.959 om året

Primære opgaver: IT-ledere fører tilsyn med IT-personalets drift og teknologien i en virksomhed som helhed. De vedligeholder en organisations software og hardware og evaluerer deres behov for elektronisk infrastruktur. It-chefer kan analysere og installere computernetværk. At blive IT-chef kræver mindst 5 års erfaring inden for området med dokumenteret viden om dit kompetencesæt. Mens du har en associeret eller bachelorgrad vil forbedre dine chancer, kan du få en fantastisk karriere uden en.

7. Computersoftwareingeniør

National gennemsnitsløn: $106.435 om året

Primære opgaver: En softwareingeniør udvikler softwareløsninger til organisatorisk funktionalitet inden for økonomi, marketing, customer relationship management med mere. De designer også softwareløsninger til forskellige industrier. Softwareingeniører dokumenterer deres software gennem flowcharts, layouts, instruktioner og kodning. Lær computersoftwareteknik gennem dedikeret praksis, deltagelse i lokale og onlinekurser og søg en mentor.

8. Cybersikkerhedsspecialist

National gennemsnitsløn: $114.143 om året

Primære opgaver: Cybersikkerhedsspecialister overvåger netværk for eventuelle sårbarheder eller potentielle trusler mod organisationens data. De bygger firewalls og administrerer alle angreb på netværksinfrastrukturerne. Som cybersikkerhedsspecialist vil du udvikle og implementere strategier for databeskyttelse. Mange cyberprofessionelle har ikke grader. For at lære cybersikkerhed skal du investere i et kursus online eller offline.

9. DevOps-ingeniør

National gennemsnitsløn: $125.214 om året

Primære opgaver: DevOps-ingeniører er ansvarlige for at udvikle, opgradere og implementere softwareløsninger til interne systemer. De overvåger servernes tilstand og samarbejder med softwareudviklere, it-professionelle og systemoperatører for at implementere ny kode og identificere muligheder for forbedringer. DevOps-ingeniører kræver fem eller flere års erfaring i en praktisk stilling med at udvikle software og overvåge driften af ​​forretningsinfrastruktur.

10. Softwarearkitekt

National gennemsnitsløn: $138.943 om året

Primære opgaver: Softwarearkitekter bruger deres tekniske og analytiske færdigheder til at designe hele systemer baseret på kundens krav. Personer i denne stilling samarbejder rutinemæssigt med virksomhedsledere, ingeniører og andre udviklere for at sikre, at den tilpassede software er klar og intuitiv for ikke-teknologiske brugere. De overvåger koden, skaber udviklingsstandarder og holder projektet i gang til tiden, blandt andre opgaver. Softwarearkitekter er meget dygtige til programmeringssprog og operativsystemer. At tage kurser og søge en mentor er en fantastisk måde at tage logiske skridt hen imod at blive softwarearkitekt.

Markus Ipsen
Markus Ipsen Informationsteknologiområdet er fyldt med stort set erfaringsbaserede stillinger. Mange af disse job kræver minimal uddannelse, såsom certifikatprogrammer eller en associeret grad. Hvis du kan demonstrere din evne til at udføre opgaverne, kan du få et godt betalt job uden eksamen. I denne artikel diskuterer vi de bedste it-jobs, du kan få uden en uddannelse.