10 Gode Job Til Børn

Børn og teenagere, der har fritid, kan lære værdien af ​​hårdt arbejde ved at have et deltidsjob i weekenden eller i sommermånederne. Yngre børn kan hjælpe deres ældre søskende med at passe, gå tur med hunde eller udføre havearbejde i nabolaget. Teenagere kan arbejde som husholderske, barnepige eller landarbejdere, afhængigt af deres interesser og færdigheder. I denne artikel diskuterer vi fordelene ved job for børn og teenagere og 10 job, som de kan udføre.

Relateret: Interviewspørgsmål til et deltidsjob

Hvorfor søge job til børn?

At give børn chancen for at opleve, hvordan det er at have et arbejde, kan være yderst gavnligt for dem. Det introducerer dem til forskellige aspekter af ansvar i en ung alder, såsom værdien af ​​hårdt arbejde og at tjene deres egne penge. Med deres egen indkomst lærer de at administrere penge og det grundlæggende i økonomistyring, og det er en fantastisk mulighed for dem at lære om at spare og bruge penge.

Derudover kan teenagere lære en række forskellige færdigheder, de kan bruge senere i livet, og forbedre de færdigheder, de allerede har. De kan også bruge erhvervserfaringen til at oprette deres CV, når de leder efter andre job, mens de er i gymnasiet og videre. Børn kan endda finde en passion for noget, de elsker at lave i en ung alder, såsom havearbejde, starte deres egen lille virksomhed eller arbejde med børn, og kan arbejde hen imod at gøre det job til en karriere, når de bliver ældre. Andre fordele ved at teenagere har job inkluderer:

  • At give børn mulighed for at arbejde udenfor i den friske luft
  • At lære børn at være modne i situationer, hvor de har ansvaret for andre
  • Giver dem chancen for iværksætteri inden for et felt, der interesserer dem

10 jobs for børn

Der er job til rådighed for børn og teenagere afhængigt af deres alder, færdigheder og interesser. Nogle job kan kræve tilladelse fra forældre, så tjek med arbejdsgiveren og statens retningslinjer for beskæftigelse. Nedenfor er en liste over 10 job, som børn og teenagere kan udføre:

1. Event planlægger assistent

National gennemsnitsløn: $9,87 i timen

Primære opgaver: En eventplanlæggerassistent hjælper en eventplanlægger med at sikre, at alt kører glat på dagen for en planlagt begivenhed. Typiske begivenheder omfatter fødselsdagsfester, bryllupper og velgørenhedsarrangementer. Ansvaret omfatter at vedligeholde en fortegnelse over udstyr såsom borde og stole, holde kunderne opdateret om begivenhedens fremskridt og sikre, at deltagerne til begivenheden har det sjovt, nogle gange ved at styre begivenhedens aktiviteter.

Læs mere: Lær om at være begivenhedsplanlægger

2. Bilvaskeassistent

National gennemsnitsløn: $11,50 i timen

Primære opgaver: Bilvaskeassistenter vasker udvendigt på køretøjer og kan også detaljere interiøret. Typiske opgaver omfatter påføring af sæbeopløsning, aftørring af snavs og snavs fra bilens lak, skrubning af dækkenes fælge, skylning af sæbe og tørring af bilen med en klud. Når det er afsluttet, hvis kunden også ønsker at rense bilens inderside, støvsuger ledsageren køretøjets indre, inklusive sæder og gulvmåtter, og fjerner alt overskydende affald, der ligger rundt omkring.

3. Petsitter

National gennemsnitsløn: $12,00 i timen

Primære opgaver: Petsitters fører tilsyn med katte, hunde, fugle, krybdyr og andre husdyr. Ansvaret omfatter ofte at fodre dyrene, sørge for, at de har rent vand, lege med og give dyrene opmærksomhed, tage hunde med på gåture og rense kattebakker og andre områder med kæledyrsaffald. Andre opgaver kan omfatte at bringe posten, vande planter og tænde eller slukke visse lys, før du tager afsted.

4. Husholderske

National gennemsnitsløn: $12,12 i timen

Primære opgaver: Husholdere varetager vedligeholdelsen af ​​en bygning ved at rengøre og desinficere dens indre. Nogle af deres opgaver omfatter støvsugning, mopping og polering af gulve, vask og foldning af vasketøjet, skift og udskiftning af lagner, aftørring af overflader og møbler, rengøring af badeværelser og generel oprydning af værelser.

Læs mere: Lær om at være husholderske

5. Livredder

National gennemsnitsløn: $12,16 i timen

Primære opgaver: Livreddere fører tilsyn med de mennesker, der svømmer i offentlige pools, søer, strande og vandlande, og sørger for, at alle deltagere følger reglerne. Uddannet til at redde svømmere, der er i fare eller i risiko for at drukne, er livreddere også certificeret til at udføre CPR, hvis det er nødvendigt. Andre opgaver omfatter styring af renligheden af ​​områder såsom omklædningsrum og badeværelser, assistere med svømmeundervisning og opretholde den overordnede orden i svømmeområderne for at sikre sikkerheden for alle lånere.

Læs mere: Lær om at være livredder

6. Landarbejder

National gennemsnitsløn: $13,26 i timen

Primære opgaver: Landarbejdere kan arbejde omkring en række forskellige planter og dyr, der udfører fysisk arbejde. Deres arbejde kan være forskelligartet afhængigt af hvilken type gård de arbejder, men ansvar omfatter typisk fodring af husdyr, hyrde dyr på lastbiler eller til forskellige områder af gården, grave og plante frø, læsse produkter i lastbiler, betjene maskiner såsom traktorer til at pløje eller dyrke høst og udføre reparationer på hegn og andre strukturer.

7. Værftsarbejder

National gennemsnitsløn: $14,01 i timen

Primære opgaver: En værftsarbejder varetager vedligeholdelse og vedligeholdelse af folks græsplæner, blomsterbede og landskabspleje. Som værftsarbejder kan du arbejde for en andens virksomhed eller vælge at starte din egen. Arbejdsopgaverne omfatter at slå græs, rive blade, trække ukrudt, plante blomster og trimme buske og buske.

8. Fremstil gartner

National gennemsnitsløn: $14,56 i timen

Primære opgaver: En grøntsagsgartner planlægger, planter, svesker, høster og sælger deres frugter og grøntsager til enkeltpersoner eller små virksomheder. Udover dyrkningen af ​​deres haver omfatter andre opgaver at overvåge planternes sundhed, håndluge og befrugte planterne for at sikre, at de ikke bliver generet af skadedyr og vokser til deres potentiale.

9. Hundelufter

National gennemsnitsløn: $15,25 i timen

Primære opgaver: Hundeluftere går tur med en eller flere hunde ad gangen i et tidsrum, der aftales med ejeren. Deres ansvar omfatter afhentning og aflevering af hunde, sikkert gåture med dem i forskelligt vejr og afhentning og bortskaffelse af kæledyrsaffald. Den gejstlige side af jobbet inkluderer at tale med nye kunder om deres hundes adfærd og specifikke behov og planlægge tidspunkter for at gå tur med hundene. De kan også give opdateringer til kunder, efter at de er færdige med at gå tur med hundene, såsom deling af billeder, videoer og placeringen og varigheden af ​​gåturen.

10. Babysitter

National gennemsnitsløn: $18,36 i timen

Primære opgaver: En babysitter varetager sundhed og sikkerhed for børn i alderen fra spædbørn til skolealderen, ofte mens forældrene ikke er hjemme. Typiske ansvarsområder omfatter at sørge for underholdning ved at lege med børn derhjemme eller tage dem med til udendørsaktiviteter såsom en gåtur rundt i nabolaget eller parken. De tilbereder også måltider og flasker, skifter bleer, gør let rengøring, hvis familien bliver bedt om det og hjælper af og til børnene med skolearbejde.

Marcus Kjærgaard
Marcus Kjærgaard Børn og teenagere, der har fritid, kan lære værdien af hårdt arbejde ved at have et deltidsjob i weekenden eller i sommermånederne. Yngre børn kan hjælpe deres ældre søskende med at passe, gå tur med hunde eller udføre havearbejde i nabolaget. Teenagere kan arbejde som husholderske, barnepige eller landarbejdere, afhængigt af deres interesser og færdigheder. I denne artikel diskuterer vi fordelene ved job for børn og teenagere og 10 job, som de kan udføre.