10 Forretningsideer Til Studerende På College

10 Forretningsideer Til Studerende På College

Flere universitetsstuderende ser i dag ud til at se fordelene ved at starte små virksomheder, mens de stadig går i skole. At bruge dine studieår til at starte en virksomhed er en glimrende måde at få værdifuld erfaring på. Derudover kan din virksomhedsniche understøtte dine uddannelsesmål og bestemme den bedste grad eller certificering for dig. I denne artikel undersøger vi, hvorfor det er gavnligt at starte en virksomhed på college, og inkluderer nogle idéer til forretning for studerende, så du kan bygge din egen karriere og nå dine mål.

Relateret: 100 forretningsidéer med lave opstartsomkostninger

Fordele ved at starte en virksomhed på college

At starte en virksomhed, mens du stadig går i skole, kan have flere fordele. For det første giver det dig mulighed for at lære om iværksætteri og udvikle dine forretningsfærdigheder. Ud over at udvikle dine iværksætterevner er det en fordel at starte en virksomhed på college af følgende grunde:

Betal for undervisning

At starte en virksomhed kan hjælpe dig med at tjene en indkomst, som du kan bruge til at betale for noget af din undervisning. Du kan muligvis også dække din fulde undervisning, hvis din virksomhedsindkomst vokser hurtigt. Hvis du også er afhængig af økonomisk støtte, tilskud eller stipendier til at betale for din undervisning, kan den indkomst, du får fra din virksomhed, dække dine resterende egne udgifter.

Dæk udgifterne til forsyninger

At tjene en indtægt fra din virksomhed kan også hjælpe dig med at dække udgifterne til nødvendige skolematerialer som bøger, klasseressourcer, undervisningsabonnementer og alle forsyninger, du bruger i skolen. Efterhånden som din virksomhed vokser, kan du begynde at sætte penge til side til eventuelle ekstraudgifter, du skal dække til fremtidige klasser.

Betale leveomkostninger

Hvis du bor uden for campus, kan starte en virksomhed give dig mulighed for at tjene en almindelig indkomst og dække dine leveomkostninger. Udgifter som husleje, forsyningsselskaber, en bilbetaling og dagligvarer er leveomkostninger, du kan bruge din indkomst til at betale for, efterhånden som din virksomhed vokser. Hvis din virksomhed vokser hurtigt og giver betydelige overskud, kan du endda bruge denne indkomst på at købe dit eget hjem.

Start en livslang karriere

At starte en virksomhed i løbet af din universitetsuddannelse kan hjælpe dig med at få en idé om, hvilken type karriereområde du ønsker at gå ind i. Du kan bruge den erfaring, du får fra at arbejde i din virksomhed, til at hjælpe dig med at vælge et hovedfag eller bestemme de næste skridt i din karriere.

Skab økonomisk sikkerhed

Du har også mulighed for at etablere din økonomiske sikkerhed, når du begynder at tjene penge på din virksomhed. I takt med at din indkomst vokser, kan du skabe økonomisk tryghed gennem investeringer, pensionsopsparing og personlig opsparing. At starte en virksomhed på college kan hjælpe dig med at udvikle den selvdisciplin, der er nødvendig for at sætte og nå dine økonomiske mål.

Vurder dine forretningsideer

At vokse en virksomhed kræver konstant evaluering for at forstå, hvilke tilbud der opfylder kundernes behov, og hvilke salgsfremmende strategier der virker for din virksomhed. En fordel ved at starte din virksomhed på college er den adgang, du har til studerende på campus. Markedsfør dine virksomhedstilbud til studerende, og bed om feedback og anmeldelser, efter at de har brugt dit produkt eller din tjeneste. Dette giver dig mulighed for at få en idé om, hvordan du kan fortsætte med at udvikle din virksomhed, så den bliver profitabel.

Relateret: Top 50 små virksomhedsideer til dig

10 Forretningsidéer til universitetsstuderende

Brug følgende forretningsideer til at hjælpe dig med at finde din passion, matche dine interesser med dit arbejde og nå dine karrieremål:

1. Vejledning

Vejledning kan byde på masser af forretningsmuligheder, især hvis du underviser i specialfag og tekniske koncepter. For eksempel kan din vejledningsvirksomhed fokusere på akademisk støtte i grundskolefag eller tekniske emner, afhængigt af din viden og ekspertise med emnet. Her er flere ideer til en vejledningsvirksomhed:

 • Faglige kernefag på forskellige niveauer
 • Fremmedsprog på forskellige flydende niveauer
 • Tekniske koncepter som computerprogrammering, softwareudvikling eller opbygning af databaser i Oracle
 • Specialiserede fag som sygeplejerske valgfag, certificeringskurser og prøveforberedelse

2. Coaching

Coachingvirksomheder yder supporttjenester til andre inden for en række forskellige områder. Du kan arbejde med små virksomhedsteams som en professionel coach eller med enkeltpersoner i en specifik niche. Som coaching professionel hjælper du dine kunder med at sætte mål, udvikle handlingsplaner og bruge strategier, der hjælper dem med at nå deres mål. Her er nogle eksempler på coaching-forretningsidéer, du kan overveje:

 • Coaching i sundhed og fitness, ernæring og diætetik
 • Karriere og professionel coaching, kompetenceudvikling og faglig forbedring
 • Business- og ledercoaching, strategisk planlægning, ledelse og performance

Relateret: Hvad gør en forretningscoach?

3. Design

Design kan spænde over en række områder, fra teknologi til tekstiler, så hvis du har en passion for at skabe visuelt arbejde, kan en lille virksomhed inden for design være en succesfuld karriere. Derudover kan det at starte en lille virksomhed på dette område også hjælpe dig med at vælge dit hovedfag eller en anden uddannelsesvej. Her er flere forretningsideer inden for design:

 • Webdesign til både individuelle iværksættere og virksomheder
 • Softwareudvikling og design for kunder, udvikling af dine egne softwareprodukter og tilpassede applikationer
 • Grafisk design til at skabe logoer, webstedsgrafik og andre visuelle designapplikationer til virksomheder og brands
 • Tøj- og modedesign med innovative tilgange som bæredygtig tekstiludvikling og design med vedvarende materialer
 • Boligdesign, tegne- og designteknologi, indretningsarkitektur eller industri- og produktdesign

4. Bevillingsskrivning

Grand writing er en højt specialiseret niche inden for skrivning, hvor virksomheder og organisationer samarbejder med en professionel skribent om at skabe et forslag til et tilskud. At skrive tilskudsansøgninger kræver detaljerede forklaringer af, hvordan virksomheder vil bruge tilskudsmidler og måle vækst og fremskridt mod mål. Hvis du starter denne type virksomhed, har du brug for ekspertviden om tilskudsansøgningsprocessen, passende tilskudsbevilgende institutioner og anden nichespecifik information til at betjene dine kunder. Overvej nogle af de sektorer, du kan tilbyde tilskudsskrivningstjenester i:

 • Tilskudsskrivning til små virksomheder og startups, der ansøger om statsstøtte
 • Offentlige og private uddannelsesinstitutioner, der ansøger om akademisk og ekstra studiestøtte
 • Nonprofitorganisationer, der søger tilskud til fortsatte og voksende aktiviteter

5. Tjenester

En servicebaseret virksomhed kan give dig mulighed for at møde forskellige kunder i dit daglige arbejde og opbygge værdifulde færdigheder, du kan overføre mellem karriereområder. Her er nogle ideer til servicebaserede virksomheder, du kan starte på deltid, mens du stadig er på college:

 • Rengøring af boliger, kontorbygninger og andre ejendomme
 • Leveringsservice for måltider, ærinder, afhentning af vasketøj og dagligvarer
 • Virtuelle assistenttjenester til at hjælpe fagfolk med at organisere og vedligeholde filer, optegnelser og tidsplaner for aftaler
 • Madlavning, bagning og catering eller personlig kokkeservice
 • Kosmetologi til hårstyling og neglepleje
 • Kæledyrspleje, kæledyrspasning og hundeluftning
 • Anlægspleje, gårdrensning og vedligeholdelse

Relateret: 42 online forretningsidéer at udforske

6. Marketing på sociale medier

Marketing på sociale medier hjælper virksomheder og iværksættere med at få deres tilbud foran deres ønskede målgrupper. Overvej markedsføring på sociale medier, hvis du har erfaring med de platforme, som dine målkunder bruger. Du kan levere styring af sociale medier, skabe indhold, der kan deles, måle publikumsengagement og udvikle strategier til at hjælpe dine kunder med at nå mål. Specialisering af din virksomhed inden for sociale medier kan også understøtte din uddannelse, hvis du planlægger at studere marketing eller business.

7. Content marketing

Content marketing er et andet felt, der kan understøtte din udvikling inden for forretning og marketing, og content marketing er en anden forretningsidé, som du kan starte lige fra dit kollegieværelse. Hvis du brænder for at skabe indhold til læsere online, kan du overveje at blogge, skrive e-bøger, copywriting og andre former for skrivning for at promovere et produkt eller en tjeneste. Efterhånden som du vokser din virksomhed, kan du finde flere muligheder for at skabe indhold til populære mærker.

8. Redigering og korrekturlæsning

Hvis du har et dybt kendskab til skriftlig kommunikation, grammatik og skrivemekanik, er en redigerings- og korrekturforretning en anden idé, du kan bygge. Fokuser dine tjenester på forskellige medier, såsom redigering og korrekturlæsning af universitetspapirer og rapporter, CV'er og følgebreve, blogartikler, tidsskrifter og andet skriftligt materiale. Denne forretningsvej kan være af særlig appel til dem, der studerer sprogkunst.

9. Rådgivning

Konsulenter leverer branchespecifik ekspertise og rådgivning til virksomheder og organisationer med henblik på at forbedre forretningsdriften. Konsulenter guider virksomheder og enkeltpersoner gennem at sætte mål, skabe handlingsplaner og nå mål. Hvis du starter en konsulentvirksomhed, kan du arbejde med enkeltpersoner og små organisationer og udvikle din karriere inden for en specialiseret niche som college forberedelse, professionel rådgivning og karriererådgivning og endda IT eller teknisk rådgivning, hvis du har erfaring med tekniske applikationer.

10. E-handel

En e-handelsvirksomhed er en anden mulighed, der er nem at starte fra dit kollegieværelse eller hjemmekontor. Med de mange forskellige nicher, du kan sælge i, er der masser af muligheder for at skabe en eller flere e-handelsbutikker med unikke mærketilbud. Videresalg af varer, drop shipping, salg af dine håndlavede varer eller salg af forsyninger er nogle få eksempler på e-handelstilbud, du kan bringe til din online forretning.

Aksel Carstensen
Aksel Carstensen Flere universitetsstuderende ser i dag ud til at se fordelene ved at starte små virksomheder, mens de stadig går i skole. At bruge dine studieår til at starte en virksomhed er en glimrende måde at få værdifuld erfaring på. Derudover kan din virksomhedsniche understøtte dine uddannelsesmål og bestemme den bedste grad eller certificering for dig. I denne artikel undersøger vi, hvorfor det er gavnligt at starte en virksomhed på college, og inkluderer nogle idéer til forretning for studerende, så du kan bygge din egen karriere og nå dine mål.