10 Fascinerende Videnskabskarrierer

10 Fascinerende Videnskabskarrierer

En videnskabelig karriere er en god mulighed, hvis du leder efter en rolle, der er varieret, givende og udfordrende. En karriere inden for naturvidenskab giver dig mulighed for at forbedre menneskers liv og være med til at udvikle din viden og forståelse af mennesker, natur og verden omkring os. At finde den rigtige videnskabelige karriere kan tage tid og forskning. I denne artikel udforsker vi en række videnskabelige karrierer, herunder de primære ansvarsområder for hver rolle og den gennemsnitlige løn for at gøre det nemmere for dig at finde den rigtige stilling.

Relateret: Job, der betaler godt

Hvad er videnskabelige karrierer?

Videnskabskarrierer refererer til en kollektiv gruppe af job inden for det naturvidenskabelige område. Videnskabelige karrierer omfatter discipliner som:

 • Bioteknologi: omfatter landbrug, menneskers sundhed, miljøbeskyttelse, biobrændstoffer og lægemidler

 • Biologisk videnskab: omfatter biologi, økologi, immunologi, neurovidenskab, medicin og konservering

 • Naturvidenskab: et bredt felt, der omfatter kemi, fysik, astronomi, oceanografi, atmosfærisk videnskab og geologi

 • Veterinærvidenskab: en gren af ​​medicin, der omfatter diagnosticering og behandling af skader og sygdomme hos dyr

Relateret: 15 Top Kemi Jobs

10 naturvidenskabelige job

Her er nogle fascinerende ledige job inden for det naturvidenskabelige område. (For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures, klik på lønlinket nedenfor).

 • Laboratorie tekniker
 • Retsmedicinsk specialist
 • Arkæolog
 • Kemiker
 • Geolog
 • Miljøforsker
 • Biolog
 • Forskning videnskab
 • Epidemiolog
 • Senior videnskabsmand

1. Laborant

National gennemsnitsløn: $18,47 i timen

Primære opgaver: En laboratorietekniker hjælper læger med at diagnosticere og behandle sygdomme. Nogle af deres primære ansvarsområder omfatter at udføre tests på blod, væv og andre kropsvæsker, designe og udføre laboratorietests i henhold til procedurer og udføre eksperimenter ved hjælp af videnskabelige metoder.

2. Retsmedicinsk specialist

National gennemsnitsløn: $44.901 om året

Primære opgaver: En retsmediciner hjælper med at efterforske forbrydelser ved at indsamle og analysere bevismateriale. Retsmedicinere specialiserer sig normalt i laboratorieanalyser eller efterforskning af gerningssted, og deres primære opgaver omfatter at dokumentere og bevare beviser, udføre tests, analysere beviserne og rapportere deres resultater i en skriftlig rapport til efterforskere og anklagere.

3. Arkæolog

National gennemsnitsløn: $62.023 om året

Primære opgaver: En arkæolog er en person, der studerer, analyserer og genvinder nyere og forhistoriske menneskers fortid ved at udgrave, datere og fortolke genstande og historiske steder. Deres primære ansvarsområder omfatter at udføre arkivforskning, lave præsentationer for offentligheden, udføre udgravninger med skovle og andet værktøj, vaske, pakke og mærke genstande, udfylde feltskemaer og udarbejde profil- og planvisningsfelttegninger og rådføre sig med teamet om love og regler vedr. kulturelle ressourcer.

4. Kemiker

National gennemsnitsløn: $62.228 om året

Primære opgaver: Kemi er et videnskabsområde, der fokuserer på kemiske stoffer, og hvordan de interagerer med hinanden, og en kemiker er en videnskabsmand, der studerer kemi. Deres primære ansvar omfatter forberedelse af testløsninger, forbindelser og reagenser, analyse af organiske og uorganiske forbindelser, udvikling og tilpasning af produkter, formler og analytiske metoder og skrivning af tekniske papirer og rapporter.

5. Geolog

National gennemsnitsløn: $65.272 om året

Primære opgaver: En geolog studerer jordens processer, såsom jordskred, oversvømmelser, jordskælv og vulkanudbrud for at undersøge jorden og skabe sikre byggeplaner. De undersøger metaller og mineraler samt leder efter naturgas, vand, olie og metoder til at udvinde dem.

Deres primære ansvar omfatter undersøgelse af jordens struktur og udvikling, opmåling og kortlægning af steder, indsamling og registrering af prøver, analyse af data, udarbejdelse af rapporter og rådgivning af ledelses- og teknisk personale.

6. Miljøforsker

National gennemsnitsløn: $68.629 om året

Primære opgaver: Miljøforskere forsker i miljø- og sundhedsproblemer for at identificere årsagen og komme med løsninger. De forsker for at øge vores forståelse af verden og kommer med anbefalinger til håndtering af problemer.

Deres primære ansvar omfatter indsamling og analyse af miljødata, herunder luft, vand og jord, udførelse af miljøeksperimenter, udvikling af måder til at kontrollere eller reducere menneskelig påvirkning af miljøet og udvikling og håndhævelse af miljøstandarder og -praksis.

7. Biolog

National gennemsnitsløn: $72.448 om året

Primære opgaver: En biolog kan tage deres karriere i en række forskellige retninger afhængigt af deres interesser. De studerer generelt dyr, mennesker, planter eller endda bakterier for at udvikle viden og forståelse af levende processer. De bruger disse oplysninger til en lang række formål, herunder opretholdelse af naturlige miljøer eller behandling af sygdomme.

Mens deres specifikke ansvar kan variere afhængigt af det specifikke studieområde, de arbejder inden for, omfatter nogle af deres primære opgaver at udføre forskning, udføre tests og eksperimenter, indsamle prøver og målinger og rapportere deres resultater.

Relateret: Top 21 job i biologigrad

8. Forsker

National gennemsnitsløn: $80.887 om året

Primære opgaver: Forskere designer og analyserer information indsamlet fra kontrollerede laboratorieundersøgelser, forsøg og eksperimenter. Deres primære ansvar omfatter planlægning og gennemførelse af eksperimenter, udførelse af feltarbejde, registrering og analyse af data, præsentation af resultater for nøgleinteressenter og skrivning af papirer og rapporter. Mange underviser også.

9. Epidemiolog

National gennemsnitsløn: $86.393 om året

Primære opgaver: En epidemiolog er en sundhedsprofessionel, der undersøger årsagerne til sygdom og skader hos mennesker. Deres primære ansvar omfatter at føre tilsyn med folkesundhedsprogrammer, undersøge sygdomme og parasitter, planlægge og lede undersøgelser og planlægge og evaluere sundhedssikkerhedsstandarder og -programmer.

10. Seniorforsker

National gennemsnitsløn: $92.002 om året

Primære opgaver: En senior videnskabsmand designer og udfører undersøgelser for at undersøge menneskelige sygdomme og forbereder og analyserer medicinske prøver og data. Nogle af deres primære ansvarsområder omfatter forberedelse og analyse af prøver og data for at undersøge årsager og behandling af sygdomme, standardisering af lægemiddelstyrke og -doser, udvikling af programmer til forbedring af sundhed og skrivning af forskningsbevillingsforslag.

Egon Lauritsen
Egon Lauritsen En videnskabelig karriere er en god mulighed, hvis du leder efter en rolle, der er varieret, givende og udfordrende. En karriere inden for naturvidenskab giver dig mulighed for at forbedre menneskers liv og være med til at udvikle din viden og forståelse af mennesker, natur og verden omkring os. At finde den rigtige videnskabelige karriere kan tage tid og forskning. I denne artikel udforsker vi en række videnskabelige karrierer, herunder de primære ansvarsområder for hver rolle og den gennemsnitlige løn for at gøre det nemmere for dig at finde den rigtige stilling.