10 Engagerende Karrierer For Doctors Of Business Administration

10 Engagerende Karrierer For Doctors Of Business Administration

Forretningsfolk ønsker måske at fortsætte med at fremme deres karriere ved at forfølge en avanceret grad. En doktorgrad i erhvervsadministration er en akademisk rute, der klæder studerende på til at anvende deres viden direkte på arbejdspladsen efter endt uddannelse. Hvis du er en erfaren forretningsmand med et ønske om at lære mere om dit felt, kan denne akademiske vej være den rigtige for dig. I denne artikel definerer vi graden, forklarer kravene til ansøgning og giver en liste over 10 karrierer for læger i erhvervsadministration, du kan overveje.

Relateret: Business Administration: Definition og 12 karriereveje

Hvad er en doktor i erhvervsadministration?

En doktor i erhvervsadministration (DBA) er en professionel, der har opnået en ph.d. i erhvervsadministration. Denne avancerede grad ruster dem til at anvende teoretiske ideer til praktiske forretnings- og ledelsesspørgsmål. Et DBA-program kan lære lederskab, kommunikation og vigtige teknologiske færdigheder, der forbereder kandidater til at anvende forskningsteknikker og finde løsninger på en virksomheds problemer. At have en DBA kan hjælpe rekrutterere til at genkende din avancerede viden, hvilket kan give dig en fordel under ansættelsesprocessen.

Relateret: Sådan får du en doktorgrad

Krav til en DBA-uddannelse

Mange DBA-uddannelser har nogle få forudsætninger, som kandidater skal opfylde, før de kan modtage et optagelsesbrev. DBA-uddannelser kræver ofte en kandidatgrad i business, økonomi eller et beslægtet fag. Derudover kan de anmode studerende om at have mellem et og tre års erfaring med at arbejde inden for erhvervslivet. DBA-programmer er typisk nyttige for folk, der nyder at implementere forskningsmetoder i deres daglige arbejde. Hvis du er interesseret i at fortsætte din uddannelse og fremme din karriere, så overvej at søge ind på en DBA-uddannelse.

Relateret: Har du brug for en kandidatgrad for at få en ph.d.?

10 doktor i erhvervsadministration karrierer

Her er 10 læger i erhvervsadministrative karrierer, du kan overveje:

1. Konsulent

En konsulent er en erhvervsprofessionel, der deler deres viden og ekspertise inden for et bestemt område med kunder. Konsulenter indsamler data om en virksomhed eller kunde for at drage konklusioner om deres forretningsdrift eller virksomhedskultur. Derefter bruger de deres forskning til at komme med relevante forslag til kunder, såsom hvordan de kan forbedre deres daglige forretningsdrift. Konsulenter laver ofte omfattende, detaljerede præsentationer for at pitche deres ideer, og nogle rejser til deres kunder for at give personlig rådgivning.

Relateret: Sådan bliver du ledelseskonsulent

2. Organisationsleder

En organisationsleder er ansvarlig for at udvikle og implementere programmer og procedurer for en virksomheds medarbejdere. De arbejder muligvis direkte med ledere for at skabe programmer, der stemmer overens med virksomhedens vision og mission. Organisationsledere koordinerer også indsatsen for at gennemføre medarbejderevalueringer og vurdere medarbejdernes generelle trivsel. De arbejder for at forbedre deres medarbejderes oplevelse, forbedre arbejdsglæden og øge produktiviteten på arbejdspladsen.

3. C-niveau udøvende

En C-level executive er enhver stilling i den udøvende suite, såsom en administrerende direktør, Chief Operations Officer eller Chief Financial Officer. Hvert medlem af C-suiten bidrager med deres ekspertise til at fremme en sund og succesfuld virksomhed. De fører typisk tilsyn med deres respektive afdelinger og samarbejder med hinanden om storstilede beslutninger vedrørende virksomhedens fremtid. Disse stillinger er typisk topstillingerne i en organisation.

Relateret: En guide til C-Suite-stien: Hvad du behøver at vide

4. Højskoleprofessor

At tjene en doktorgrad kvalificerer typisk fagfolk til at blive universitetsprofessorer. Med en DBA kan en professor undervise i kurser i business, arbejdspladsledelse eller ledelsesstile. Disse professorer giver værdifuld indsigt hentet fra deres erhvervserfaring og akademiske baggrund. Professorer udarbejder lektionsplaner, skriver prøver og tildeler karakterer til elever baseret på kvaliteten og nøjagtigheden af ​​deres arbejde.

5. Ledelsesanalytiker

En ledelsesanalytiker er ansvarlig for at udføre forskningsundersøgelser for at bestemme strategier for at forbedre en organisations ledelsespraksis. De fokuserer på at øge effektiviteten ved at foreslå praktiske løsninger på specifikke problemer. Disse analytikere arbejder på at forbedre en organisations overordnede operationelle succes i stedet for at forbedre ét aspekt.

6. Økonom

En økonom er ansvarlig for at undersøge økonomiske tendenser og analysere data. De bruger disse data til at skabe økonomiske rapporter til en virksomhed for at diskutere økonomiske fremskridt eller til at forudsige tendenser på markedet. De hjælper virksomheder med at forstå deres markedsefterspørgsel og hjælper med at foreslå måder at øge salget på. Økonomer kan arbejde med komplekse computerprogrammer til at organisere og fortolke data til deres rapporter.

7. Iværksætter

En iværksætter er ansvarlig for at starte forretningsforetagender og udføre unikke organisatoriske opgaver. De kan lede planlægningen og gennemførelsen af ​​operationer i en virksomhed. For eksempel kan en iværksætter, der arbejder på et nyt foretagende, interviewe og ansætte personale, sikre finansiering, analysere potentielle risici og identificere måder at komme ind på markedet på.

8. Projektleder

Projektledere er ansvarlige for at vurdere et projekts behov og lette leveringen af ​​projektet rettidigt. De uddelegerer specifikke projektopgaver til deres team, administrerer budgettet og kommunikerer med kunden. Projektledere fungerer som bindeled mellem kunder og andre interessenter for at sikre, at projektet lever op til forventningerne, og at teamet gennemfører det med succes. Efter at de er færdige med et projekt, udfører projektledere vurderinger for at fortsætte med at forbedre teamets resultater.

9. Regeringsagent

En regeringsagent kan arbejde i en bred vifte af regeringsafdelinger for at støtte og tjene agenturets mission. For eksempel, hvis en DBA begynder at arbejde for landbrugsafdelingen, kan de være ansvarlige for at føre tilsyn med forvaltningen af ​​nationalparker. De kan bringe værdifulde forsknings- og ledelsesevner til den position, der kan føre til innovative politikker og implementering af succesfulde regeringsprogrammer.

10. Executive administrator

En administrerende administrator er ansvarlig for at støtte andre ledende medarbejdere ved at besvare telefoner, holde tidsplanen eller håndtere kontorkommunikation. Disse fagfolk bidrager til et kontors funktion ved at opretholde organisationen og etablere klare kommunikationslinjer mellem medarbejdere og ledere. Eksekutivadministratorer kan også planlægge og gennemføre begivenheder for at fremme virksomhedens mission.

Lillian Kvist
Lillian Kvist Forretningsfolk ønsker måske at fortsætte med at fremme deres karriere ved at forfølge en avanceret grad. En doktorgrad i erhvervsadministration er en akademisk rute, der klæder studerende på til at anvende deres viden direkte på arbejdspladsen efter endt uddannelse. Hvis du er en erfaren forretningsmand med et ønske om at lære mere om dit felt, kan denne akademiske vej være den rigtige for dig. I denne artikel definerer vi graden, forklarer kravene til ansøgning og giver en liste over 10 karrierer for læger i erhvervsadministration, du kan overveje.