10 Bedste Job I Den Amerikanske Hær

10 Bedste Job I Den Amerikanske Hær

Uanset om du overvejer at melde dig, genindsætte eller lave et jobskifte i den amerikanske hær, er der mange ledige karrierer, som giver dig mulighed for at tjene en god indkomst, mens du forfølger dine interesser. Mange af disse job har også store bonusser, salgsfremmende muligheder og færdigheder, der overføres til civile job, når du ikke længere er en del af militæret. At udforske nogle af de bedste tilgængelige job er et godt første skridt i retning af at finde et US Army job, som du elsker. I denne artikel udforsker vi 10 af de bedste job i den amerikanske hær, herunder lønoplysninger og primære ansvarsområder.

Opret et CV på Bonjoures

Hvad er en US Army MOS?

MOS står for Military Occupation Specialties. Den amerikanske hær har 190 MOS'er til rådighed for hvervede soldater og opdelt lignende specialiteter i grene eller felter.

Relateret:  Jobsøgningsvejledning for militærveteraner

Bedste job i den amerikanske hær

Her er en liste over de 10 bedste MOS-job i den amerikanske hær. Det er vigtigt at bemærke, at den amerikanske hær betaler baseret på rang og passende lønklasse for hver soldat individuelt.

1. Kampmediciner

National gennemsnitsløn: $41.800 om året

Primære opgaver: En kampmedicinsk specialist er ansvarlig for at yde akut medicinsk behandling på slagmarken, hedebeskyttelse og evakuering. De får til opgave at deployere med kampenheder og behandle soldater i kampzoner. Deres primære opgaver er at administrere akut medicinsk behandling; bistå med ambulant og døgnbehandling; klargøring af patienter, operationsstuer og forsyninger til operation; og administration af skud og medicin.

De kan forberede blodprøver til laboratorieanalyse, interviewe patienter og registrere deres sygehistorie. Læger forventes også almindeligvis at administrere intravenøse (IV) opløsninger i felten til soldater, der er dehydrerede efter lange perioder med træning eller bevægelse.

2. Bortskaffelse af eksplosive ammunition

National gennemsnitsløn: $44.365 om året

Primære opgaver: En specialist i bortskaffelse af eksplosiv ammunition (EOD) er ansvarlig for håndtering og sikker bortskaffelse af ueksploderet ammunition, herunder improviserede eksplosive anordninger (IED'er) eller kemiske, biologiske eller nukleare ammunition. Udover sikker bortskaffelse af ammunition og bomber er EOD-specialister også ansvarlige for at indsamle efterretninger om ammunition og IED'er; assistere med opsætning og drift af nødkontamineringskontrol- og dekontamineringsstationer; og klargøring og vedligeholdelse af værktøj, udstyr og køretøjer, de bruger som en del af deres job.

3. Dykker

National gennemsnitsløn: $46.821 om året

Primære opgaver: US Army-dykkere er uddannede ingeniører, der er ansvarlige for rekognoscering, nedrivning og bjærgningsopgaver. De er ansvarlige for at inspicere og rense propeller og skrog, lappe beskadigede vandscooterskrog, bjærge nedsænket udstyr, patruljere vandet og hjælpe med undervandsbyggeri ved moler og havnefaciliteter. De undersøger også strande, havne og floder for undervandsobjekter. De er specialiserede i enten dykning eller dybhavsdykning, hvor de kan være under vandet i længere tid og i dybder på op til 190 fod.

4. Personalespecialist

National gennemsnitsløn: $48.296 om året

Primære opgaver: En HR-specialist er ansvarlig for at hjælpe soldater med at udvikle deres karriere i den amerikanske hær. Deres primære ansvar omfatter at hjælpe med alle HR-supportspørgsmål; overvåge styrkestyring og distributionsaktioner; at føre tilsyn med alle soldaters beredskab, sundhed og velfærd; og vedligeholdelse af nødmeddelelsesdata. De forbereder ordrer og anmodninger om ordrer, fører personaleregistre for tilbud og hvervede soldater og behandler lodninger til adskillelse og pensionering. De behandler også anbefalinger til priser og dekorationer og ansøgninger om OCS, flyvetræning for befalingsmænd eller anden særlig uddannelse.

Læs mere: 12 HR-job, der betaler godt

5. Kontraspionageagent

National gennemsnitsløn: $51.251 om året

Primære opgaver: Specialagenter fra kontraspionage er ansvarlige for at udføre undersøgelser og analyser for at opdage og imødegå internationale terrortrusler. Som kontraefterretningsagent (CI) vil du udføre alle typer efterforskning, fra terrorisme til forræderi til spionage. Du bruger video- og lydoptagelse samt foto- og overvågningsudstyr til at indsamle de nødvendige beviser til din sag. CI-agenter er også ansvarlige for at opdage, neutralisere og udnytte kontraspionagemål.

6. Public affairs specialist

National gennemsnitsløn: $51.598 om året

Primære opgaver: En public affairs-specialist er ansvarlig for at hjælpe med tilsyn og administration af public affairs-programmer. Deres primære opgaver omfatter udarbejdelse og distribution af nyhedsmeddelelser, webbaseret materiale og fotografier, udvikling af ideer til nyhedsartikler, skrivning af nyhedsmeddelelser og afholdelse af medietræning.

Relateret: 25 karrieremuligheder for veteraner

7. Cyberdriftsspecialist

National gennemsnitsløn: $53.493 om året

Primære opgaver: En cyberoperationsspecialist er ansvarlig for at udføre offensive cyberspaceoperationer og defensive operationer for at beskytte data, netværk og andre systemer. Deres primære opgaver omfatter indsamling, analyse og rapportering af digitale data; leverer intelligens og netværkssupport, der beskytter cyberdomænet; og evaluering af netværkets forsvarsoperationer. De er også ansvarlige for at vedligeholde netværksforsvarsværktøjer som routere og firewalls og udføre netværksterrænaudits.

8. Rekrutterer

National gennemsnitsløn: $63.442 om året

Primære opgaver: En rekrutterer fra den amerikanske hær er ansvarlig for at kontakte, interviewe og rådgive civile for at få kvalificerede ansøgere til optagelse i den amerikanske hær. Deres primære ansvar omfatter at etablere kontakter i samfundet for at dele information om militær træning og jobmuligheder, vise og distribuere marketingmateriale, interviewe kandidater, der er interesserede i militæret, og udføre evaluering og test for potentielle rekrutter.

9. Driftsleder

National gennemsnitsløn: $67.466 om året

Primære opgaver: En operationsleder fra den amerikanske hær er ansvarlig for at planlægge missioner og sikre, at deres hold har alt, hvad de behøver for at få succes. Opgaverne kan variere, men omfatter ofte planlægning, koordinering og ledelse af sikkerhed og styrkebeskyttelse. De kan også være ansvarlige for at udarbejde godkendelsesuddannelsesdirektiver og operationsordrer, forberede rutinekorrespondance og udarbejde svar om komplicerede spørgsmål til godkendelse.

10. Psykologiske operationer

National gennemsnitsløn: $70.422 om året

Primære opgaver: Psychological Operations (PSYOP) specialister er ansvarlige for at vurdere informationsbehovene i en befolkning og skabe beskeder for at påvirke og engagere målgrupper. Deres primære opgaver omfatter forskning og analyse af strategier til at påvirke udenlandske befolkninger, drift og vedligeholdelse af PSYOP-udstyr, herunder højttalere og avancerede computere, spredning og udsendelse af information og rejser til oversøiske steder i fred og krise for at hjælpe amerikanske og udenlandske regeringer .

Fritz Mouritsen
Fritz Mouritsen Uanset om du overvejer at melde dig, genindsætte eller lave et jobskifte i den amerikanske hær, er der mange ledige karrierer, som giver dig mulighed for at tjene en god indkomst, mens du forfølger dine interesser. Mange af disse job har også store bonusser, salgsfremmende muligheder og færdigheder, der overføres til civile job, når du ikke længere er en del af militæret. At udforske nogle af de bedste tilgængelige job er et godt første skridt i retning af at finde et US Army job, som du elsker. I denne artikel udforsker vi 10 af de bedste job i den amerikanske hær, herunder lønoplysninger og primære ansvarsområder.