10 Alternative Job For Ergoterapeuter

Ergoterapi er en industri, der fokuserer på at yde terapeutisk pleje til patienter, der har brug for hjælp i deres daglige liv. Mens mange professionelle inden for ergoterapi har stillingsbetegnelsen ergoterapeut, er der også mange andre job inden for ergoterapiområdet, der kan betale sig godt og være lige så tilfredsstillende. I denne artikel udforsker vi 10 forskellige job inden for ergoterapi, der kan være alternativer til at arbejde som ergoterapeut.

Hvad er en ergoterapeut?

En ergoterapeut tager sig af patienter med handicap, kronisk sygdom eller skader, der gør, at de har brug for hjælp til daglige opgaver. Ergoterapeuter kan evaluere patienter for at afgøre, hvilke former for terapi de måtte have brug for, oprette behandlingsplaner for patienter og hjælpe patienter med at udføre aktiviteter og øvelser i terapi. En ergoterapeut holder også styr på deres patienters fremskridt for at sikre, at deres behandling er effektiv og justerer deres behandlingsplan, hvis det er nødvendigt. De fleste ergoterapeuter arbejder på rehabiliteringsfaciliteter eller terapipraksis, men mange vælger at åbne deres egen ergoterapivirksomhed.

10 alternative jobs for ergoterapeuter

Her er 10 andre job, som ergoterapeuter kan søge ud over ergoterapi:

1. Rehabiliteringstekniker

National gennemsnitsløn: $30.828 om året

Primære opgaver: En rehabiliteringstekniker fungerer som assistent for en ergo- eller fysioterapeut og hjælper dem med deres ansvar. Dette kan involvere at forberede områder til brug ved at samle det nødvendige udstyr, vedligeholde renligheden af ​​rehabiliteringsrum og udstyr ved at desinficere og organisere efter hver brug og hjælpe terapeuter med at vurdere patientbehov. En rehabiliteringstekniker kan også kommunikere med patienter før og efter deres behandling for at sikre, at de forbliver komfortable og svarer på eventuelle spørgsmål, de måtte have.

2. Sagsbehandler

National gennemsnitsløn: $38.804 om året

Primære opgaver: En sagsbehandler hjælper klienter med psykiske eller fysiske forhold med at finde de rigtige plejemuligheder. Sagsbehandlere kan mødes med klienter for at diskutere deres behov, kommunikere med plejeudbydere og medicinske faciliteter for at placere patienter i pleje og uddanne deres klienter om forskellige behandlingsmuligheder, såsom ergoterapi eller fysioterapi. En sagsbehandler kan også arbejde med serviceorganisationer for at fremme og administrere pleje til patienter i undertjente samfund.

Relateret: Lær om at være sagsbehandler

3. Teknisk skribent

National gennemsnitsløn: $57.857 om året

Primære pligter: En teknisk skribent er en person, der skriver om avancerede, tekniske emner for at gøre information mere tilgængelig for et offentligt publikum. Tekniske skribenter med en baggrund i ergoterapi kan lave informationspjecer, der kan distribueres på ergoterapikontorer, skrive træningsmanualer eller referencedokumenter til ergoterapeuter til brug ved aftaler og arbejde sammen med andre fagfolk på området for at sikre, at de præsenterer nøjagtig information. En teknisk skribent kan også gennemgå og redigere arbejde fra andre tekniske skribenter, hvilket kan hjælpe med at forbedre kvaliteten og bekræfte nøjagtigheden i dokumenter før offentliggørelse.

Relateret: Lær om at være en teknisk forfatter

4. Erhvervsrettet rehabiliteringsvejleder

National gennemsnitsløn: $61.769 om året

Primære opgaver: En erhvervsrehabiliteringsvejleder er en psykiatrisk professionel, der hjælper klienter med handicap og forhold fra tidligere beskæftigelse med at finde et nyt job. Dette kan indebære at mødes med klienter individuelt for at diskutere og vurdere deres personlige behov, afgøre, om klienter er parate til at træde tilbage i arbejdsstyrken, og skabe jobplaner for klienter, der er klar til at søge et nyt job. Erhvervsrettet rehabiliteringsrådgivere kan også hjælpe klienter med at finde træningsprogrammer, der kan støtte dem i at opbygge nye færdigheder og ekspertise.

5. Pædagog

National gennemsnitsløn: $63.835 om året

Primære pligter: En underviser er en person, der underviser andre om specifik information relateret til et studieområde eller et emne. Undervisere i ergoterapi kan undervise i kurser i ergoterapi for at informere vordende ergoterapeuter om karrieren, udarbejde lektionsplaner om avancerede begreber inden for ergoterapi og besvare spørgsmål fra studerende, der ønsker at komme ind på det ergoterapeutiske område. En underviser med speciale i ergoterapi kan arbejde som professor på et kollegium eller universitet eller som trænings- eller klinisk instruktør i en medicinsk facilitet.

6. Sundhedsadministrator

National gennemsnitsløn: $68.405 om året

Primære opgaver: En sundhedsadministrator er lederen af ​​en sundhedsorganisation, som kan føre tilsyn med en hel facilitet eller en specifik afdeling. Sundhedsadministratorer kan rekruttere nyt personale til de afdelinger, de leder, sørge for, at alle medarbejdere følger sundhedslove og -regler og skrive forslag til at anmode om finansiering til en facilitet. En sundhedsadministrator kan også mødes med ledelsesledere og investorer for at diskutere metoder til at forbedre en facilitet og dens drift.

Relateret: Lær om at være sundhedsadministrator

7. Ergoterapeutisk konsulent

National gennemsnitsløn: $69.158 om året

Primære opgaver: En konsulent er en ekspert inden for et bestemt område, som bruger deres ekspertise til at tilbyde rådgivning til organisationer, der ønsker at forbedre deres drift. I ergoterapi kan en konsulent besøge rehabiliteringsfaciliteter og observere deres operationer for at bestemme, hvilke områder der kan drage fordel af forbedringer, finde kreative løsninger på udfordringer, der opstår i en rehabiliteringsfacilitet, og komme med anbefalinger til måder, hvorpå en facilitet kan forbedre sine procedurer. Mange konsulenter arbejder som selvstændige entreprenører, hvilket betyder, at de kan fungere som deres egen chef og eje deres egen konsulentvirksomhed.

Relateret: Lær om at være konsulent

8. Klinisk forbindelse

National gennemsnitsløn: $70.547 om året

Primære opgaver: En klinisk kontaktperson er en professionel i terapi, der hjælper med at placere patienter i de rigtige genoptræningsfaciliteter. Kliniske forbindelser kan evaluere nye patienter for at afgøre, hvilken type terapi de måtte have brug for, forberede papirarbejde til patienter, der nyligt kommer ind på en rehabiliteringsfacilitet, og engagere sig i opsøgende arbejde i deres samfund for at offentliggøre deres tjenester og finde flere patienter. De fleste kliniske kontaktpersoner arbejder for indlagte rehabiliteringsfaciliteter med akutte genoptræningsenheder.

9. Rekrutterer

National gennemsnitsløn: $97.315 om året

Primære opgaver: En rekrutterer er en erhvervsprofessionel, der finder kvalificerede kandidater til at udfylde jobåbninger. Rekrutterere kan finde kandidater, som de mener kan være rigtige til en bestemt jobåbning, kontakte potentielle kandidater for at invitere dem til at søge en stilling og interviewe ansøgere for at afgøre, om de passer godt. Mange rekrutterere har også bemyndigelse til at tilbyde job til kandidater og forhandle deres ansættelsesvilkår, såsom løn, goder og tidsplan.

Relateret: Lær om at være rekrutterer

10. Rehabiliteringsdirektør

National gennemsnitsløn: $106.985 om året

Primære opgaver: En direktør for rehabilitering er en topleder, der leder driften af ​​en afvænningsfacilitet eller afdeling. Rehabiliteringsdirektører gennemgår typisk personalemedlemmers præstationer for at sikre, at de kan levere terapi af høj kvalitet til patienter, evaluerer afdelingen for at spore produktivitet og koordinerer tjenester med andre rehabiliteringsafdelinger eller medicinske faciliteter, når patienter har brug for specialiseret pleje. En direktør for rehabilitering kan også engagere sig i forretningsrelaterede opgaver som at vedligeholde optegnelser og udarbejde budgetter.

René Brodersen
René Brodersen Ergoterapi er en industri, der fokuserer på at yde terapeutisk pleje til patienter, der har brug for hjælp i deres daglige liv. Mens mange professionelle inden for ergoterapi har stillingsbetegnelsen ergoterapeut, er der også mange andre job inden for ergoterapiområdet, der kan betale sig godt og være lige så tilfredsstillende. I denne artikel udforsker vi 10 forskellige job inden for ergoterapi, der kan være alternativer til at arbejde som ergoterapeut.