10 Almindelige Job Hos En Startup: Og Hvordan Man Bliver Ansat

10 Almindelige Job Hos En Startup: Og Hvordan Man Bliver Ansat

At arbejde for en nystartet virksomhed kan være en spændende mulighed. Selvom der er nogle fordele og ulemper, kan det at arbejde for en ny virksomhed med vækstpotentiale også føre til eksponentielle belønninger.

Startups rekrutterer til flere stillinger - fra webudviklere og ingeniører til mere unikke muligheder som kundesucces managers. Nogle startups ansætter endda folk med ringe eller ingen erfaring, især hvis de er motiverede fagfolk, der er villige til at bruge tid og kræfter på at gøre gode ting for virksomheden.

I denne artikel deler vi 10 almindelige startup jobs. Vi beskriver også, hvad du kan forvente at arbejde i en nystartet virksomhed, hvorfor du kan overveje at arbejde for en, og hvordan du bliver ansat.

Hvad kan man forvente at arbejde ved en startup

En startup er en ny virksomhed stiftet af en eller flere iværksættere med det formål at levere et unikt produkt eller service til markedet. Startup-stiftere begynder deres forretningsvision med at bestemme, hvad markedet mangler. De hyrer et team af højt kvalificerede fagfolk til at udvikle et nyt produkt eller en service og præsentere det på en spændende måde.

Startups søger normalt finansiering fra venturekapitalister. De har en tendens til at bestå af nogle få arbejdsgivere, der jonglerer med flere roller i virksomheden. For eksempel kan en startup i dens tidlige stadier ansætte en produktingeniør, som også administrerer kundesupport.

Startups kan også arbejde med begrænsede budgetter og ressourcer for at lancere deres tilbud. Over tid ser succesrige startups hurtig ekspansion og overskud.

Læs mere: Hvad du kan forvente, når du arbejder ved en startup: 10 ting, du behøver at vide

Sådan bliver du ansat ved en startup

Hvis du allerede ved, at du gerne vil arbejde for en startup, spekulerer du sikkert over den bedste måde at finde et job på. Her er et par tips:

  • 1. Opdag det startup-felt, du ønsker at arbejde i: Der er en startup i næsten alle jobsektorer, så det er nemt at indsnævre dine jobvalg, hvis du kender det felt, du vil forfølge.

  • 2. Undersøg startup-virksomheder baseret på dine færdigheder: Gør status over dine styrker og begynd at undersøge virksomheder, der kan passe godt. Du vil måske også beslutte, om du foretrækker at arbejde for en yngre startup eller en mere etableret, der søger at skalere.

  • 3. Arbejd med dit netværk: Fordi folk, der arbejder hos startups, bærer mange hatte, kan du have større succes med at finde et job gennem netværk i forhold til traditionel rekruttering og ansættelsespraksis.

  • 4. Forbered dig til samtaler: Arbejd på din elevatorpitch og identificer, hvordan dine færdigheder matcher jobbeskrivelsen. Sørg for, at dit CV er designet effektivt til at vække interessen hos en nystartet ansættelseschef, som kan have flere konkurrerende krav.

Relateret: Sådan bliver du ansat nu: 12 gode råd, der rent faktisk virker

10 job at søge i en startup

Her er 10 almindelige startup jobs at udforske. Klik på linkene for at få de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures Salaries.

1. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $47.686 om året

Primære opgaver: En kundeservicemedarbejder arbejder på at skabe et positivt image for opstarten. De hjælper kunder med spørgsmål eller bekymringer. Almindelige opgaver omfatter besvarelse af telefonopkald, besvarelse af e-mails, oprettelse af supportbilletter og fejlfinding af problemer. Startups kan ansætte kundeservicerepræsentanter for at øge kundefastholdelsen og opbygge et godt omdømme.

2. Rekrutterer

National gennemsnitsløn: $48.612 om året

Primære opgaver: En rekrutterer er ansvarlig for at finde det bedste talent til opstarten. Da mange startups er inden for tech-industrien, skal denne form for rekrutterer have ekspertisen til at finde højtuddannede udviklere og programmører. De er ansvarlige for hele ansættelsesprocessen, herunder screening, interview, ansættelse og onboarding af nye medarbejdere. De kan også hjælpe ledelsen med at skrive og poste jobåbninger.

3. Kontorchef

National gennemsnitsløn: $52.351 om året

Primære opgaver: En kontorchef fører tilsyn med de administrative opgaver i en startup. De er ansvarlige for en række gejstlige opgaver, såsom at koordinere tidsplaner, besvare telefonopkald, planlægge møder, tage beskeder og organisere filer. Denne person fungerer som mellemled mellem de forskellige afdelinger i en startup, og sikrer, at alle er organiserede og opmærksomme på virksomhedsændringer.

4. Marketing specialist

National gennemsnitsløn: $59.832 om året

Primære opgaver: En marketingspecialist er ansvarlig for at hjælpe en startup med at opbygge brandidentitet og bevidsthed. Fordi startups er nye bestræbelser, har marketingspecialisten til opgave at skabe et navn i branchen. De arbejder på at definere målgruppen og finde ud af måder at nå disse forbrugere på. Marketingspecialister har typisk erfaring med forskellige marketingkanaler, herunder sociale medier, e-mail, pay-per-click, søgemaskineoptimering og traditionelle medier.

Læs mere: Lær om at være marketingspecialist

5. Forretningsudvikler

National gennemsnitsløn: $60.383 om året

Primære opgaver: En forretningsudvikler hjælper opstarten med at skabe vigtige forretningsforbindelser. De bruger deres netværksevner til at opbygge relationer med kunder, investorer, leverandører og andre vigtige interessenter. Folk i denne form for rolle skal have stærke forhandlingsevner, da de kan være ansvarlige for at komme med vilkårene for kontrakter og forretningsaftaler. De vurderer startup'ens behov og bruger deres overbevisningsevner til at lave gavnlige aftaler og partnerskaber.

6. Kundesucces manager

National gennemsnitsløn: $60.915 om året

Primære opgaver: En kundesucces manager er en almindelig rolle i software-as-a-service startups. Denne person er ansvarlig for at hjælpe kunder med at få mest muligt ud af den software og de tjenester, de tilbyder. Kundesuccesmanageren kan hjælpe kunder med at skabe mål og forbinde dem med ressourcer, de kan have brug for for at nå disse mål. De hjælper med onboarding-processen af ​​nye brugere og sikrer, at deres klient ved, hvordan man bruger virksomhedens produkter og tjenester korrekt. At ansætte en kundesucceschef hjælper startups med at booste fornyelser og opbygge relationer.

7. Ingeniør

National gennemsnitsløn: $63.906 om året

Primære opgaver: En ingeniørs opgaver kan variere en del afhængigt af virksomhedens fokus. Generelt er det deres job at designe, udvikle, teste og implementere nye systemer eller produkter til opstarten. De er ansvarlige for at opgradere systemer og fejlfinde eventuelle problemer, der måtte opstå. Startup-ingeniører har brug for stærke computer- og kreative færdigheder. De bruger innovativ tænkning til at skabe tilbud, der udfylder hullerne i markedet.

8. Konsulent

National gennemsnitsløn: $64.089 om året

Primære opgaver: En konsulent arbejder typisk for en startup på freelance- eller kontraktbasis. De bruger deres ekspertise til at rådgive nye virksomhedsejere. Startup-virksomheder søger typisk konsulenter, der er meget dygtige og erfarne inden for et nicheområde. For eksempel kan de lede efter nogen, der har erfaring med at åbne deres egen startup. Det er denne persons opgave at rådgive startup-ledere og give dem indsigt i deres succes.

Læs mere: Lær om at være konsulent

9. Salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $64.964 om året

Primære opgaver: En salgsrepræsentant i en startup er ansvarlig for at skaffe virksomheden flere kunder. Denne rolle er afgørende for virksomhedens succes, da den skal vokse hurtigt for at nå sine mål og nøglepræstationsindikatorer. Denne person arbejder for at engagere sig med kunder og indgå aftaler ved hjælp af en række forskellige salgstaktikker, såsom kolde opkald, e-mails og personlige møder.

10. Produktchef

Landsgennemsnitsløn : 96.903 om året

Primære opgaver: En produktchef fører tilsyn med alt, der er forbundet med produktudvikling. De er ansvarlige for at designe produkter, samarbejde med ingeniører og skabe prototyper. En person i denne rolle kan også overvåge kundeudvikling og projektledelse. Denne meget dygtige person skal have stærke computerfærdigheder og en anstændig mængde kodningserfaring.

Relateret: Sådan udfører du dine første 100 dage i et nyt fjernjob

Hvorfor arbejde for en startup?

Selvom du måske endnu ikke ved, om tilmelding til en startup er det rigtige for dig, tilbyder de fleste startup-job chancen for at:

  • Udvikl flere færdighedssæt: Du kommer sandsynligvis til at udføre en masse multitasking og arbejde med et opstartsjob. Yngre, mindre virksomheder har mere begrænsede ressourcer, og nogle gange kræver det, at medarbejdere er ressourcestærke og strækker deres færdigheder. Denne form for erfaring giver dig mulighed for at udvikle en bred vifte af færdigheder, herunder kritisk tænkning, problemløsning, kundeservice, projektledelse, tidsstyring og netværk.

  • Udforsk vækstmuligheder: Selvom de tidlige stadier af at arbejde i en startup kan være udfordrende, kan udbyttet være enormt, hvis din virksomhed kan tiltrække investorers og kunders opmærksomhed. Ved at bruge tid og kræfter nu, kan du tjene en ret høj løn - og mere senioransvar - senere.

  • Øg arbejdsfleksibiliteten: Mange startups har en mere flydende arbejdsplan. Du kan muligvis indstille dine egne timer, så længe du får dit arbejde gjort. I stedet for at arbejde inden for et strengt professionelt hierarki, har folk, der arbejder i en startup, en tendens til at påtage sig en følelse af ejerskab med deres opgaver. At fylde dine dage med travlt arbejde vil være en sjældenhed, da der altid vil være vigtige opgaver at få løst.

  • Nyd en kreativ arbejdsatmosfære: Hele grunden til, at startups eksisterer, er fordi innovative iværksættere ønsker at gøre deres ideer til virkelighed. Du skal være åben over for kreativ tænkning og unikke løsninger for at trives i denne type arbejdsmiljø. Ingen dage vil se ens ud for en person, der arbejder i en startup.

  • Forbedre anerkendelsen af ​​præstationer: Når du arbejder for en stor virksomhed, kan dine professionelle præstationer gå ubemærket hen. Når du arbejder for en startup, er dine kolleger meget mere tilbøjelige til at genkende den værdi, du tilfører teamet. At tage store muligheder har en tendens til at betale sig i denne indstilling, især hvis du overskrider virksomhedens mål.

Annie Nissen
Annie Nissen At arbejde for en nystartet virksomhed kan være en spændende mulighed. Selvom der er nogle fordele og ulemper, kan det at arbejde for en ny virksomhed med vækstpotentiale også føre til eksponentielle belønninger.