10 Af De Bedste Ikke-militære Job For Veteraner

10 Af De Bedste Ikke-militære Job For Veteraner

hvis du er en veteran, der ønsker at gå over til det civile liv, uanset om du er i aktiv tjeneste i militæret eller vender tilbage fra en udsendelse, kan det være nyttigt at begynde at tænke på, hvad din karrierevej kan være uden for de væbnede styrker. I denne artikel fremhæver vi job, der er velegnede til veteraner.

Bedste job for veteraner

Mange job er perfekt egnede til veteraner, så enhver, der ønsker at gå videre fra aktiv tjeneste i militæret, bør have en hel del muligheder for at gøre overgangen tilbage til det civile liv. Afhængigt af din rolle i militæret, kan du have specifikke færdigheder og erfaring, der kan gælde for bestemte civile job. Hvis du er en veteran på udkig efter ideer til, hvad du skal gøre næste gang - eller hvis du blot planlægger for fremtiden - er her 10 lovende karrierer at overveje:

1. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $13,08 i timen

Primære opgaver: Kundeservicerepræsentanter kan henvises til enhver af de kundevendte roller inden for næsten enhver virksomhed. De interagerer med kunder for at informere dem om deres produkter og tjenester. De vil typisk håndtere klager og også varetage kundernes behov. Menneskelige færdigheder, empati, kommunikation, lytning og problemløsningsevner er afgørende for at lykkes i denne rolle, så veteraner kan bruge de færdigheder, de har lært i militæret, til at udmærke sig hurtigt.

2. Senior sikkerhedsspecialist

National gennemsnitsløn: $17,23 i timen

Primære opgaver: Sikkerhedsspecialister kan arbejde for mange forskellige arbejdsgivere. De kan beskytte ejendom, personer eller digitale oplysninger. Afhængigt af karakteren af ​​en veterans rolle i løbet af deres tid i aktiv tjeneste, kan de muligvis nemt skifte til en sikkerhedsrolle. De fleste veteraner vil have de ønskværdige egenskaber som pålidelighed, ansvar og ansvarlighed, såvel som militær træning og kompetent viden om sikkerhedsprotokol og -procedurer.

3. Automekaniker

National gennemsnitsløn: $21,27 i timen

Primære opgaver: En bilmekaniker udfører vedligeholdelsesarbejde og reparationer på personlige køretøjer. De udfører også diagnostiske tests for at finde ud af, hvad der kan være galt med et køretøj og bestemme den rigtige måde at løse problemet på. De kan specialisere sig i benzin, diesel eller elbiler, eller de kan vælge at arbejde på alle køretøjstyper. Veteraner, der arbejdede som mekanikere i militæret, kan udmærke sig i denne type karriere.

4. Efterretningsanalytiker

National gennemsnitsløn: $57.680 om året

Primære opgaver: En efterretningsanalytiker indsamler og fortolker data om et specifikt emne for deres arbejdsgiver. De arbejder ofte for regeringen og kan specialisere sig inden for et bestemt område. De kan få til opgave at vurdere og indsamle information om en trussel ved at udføre feltarbejde, gennemføre interviews, lave personlig overvågning og udføre kontorbaseret forskning. En veteran med stor opmærksomhed på detaljer og høje niveauer af taktisk og strategisk viden kan få succes som efterretningsanalytiker.

5. Driftsleder

National gennemsnitsløn: $62.074 om året

Primære opgaver: En driftsleder arbejder på at forbedre driften for en virksomhed og arbejder med flere afdelinger for at koordinere dem til at nå et slutmål. De er ofte ansvarlige for at lede et eller flere teams og vil have brug for stærke tidsstyringsevner for at nå deres arbejdspladsmål til tiden. Operations manager job varierer afhængigt af organisationen og branchen. De fleste operationslederstillinger kræver dog effektivitet, ledelse, koordinering og disciplin, hvilket er færdigheder, som en veteran måske allerede har udviklet under tjenesten.

6. Kriminalefterforsker

National gennemsnitsløn: $66.508 om året

Primære opgaver: En kriminel efterforsker indsamler, studerer og fortolker beviser for forbrydelser. De studerer ofte gerningssteder og interviewer mistænkte for at finde ud af, hvordan og hvornår en forbrydelse blev begået. De kan arbejde for føderale, statslige eller lokale regeringer. Denne karriere kræver en højt udviklet opmærksomhed på detaljer og en forpligtelse til at beskytte ens samfund, hvilket veteraner ofte lærer, mens de aktivt tjener i militæret.

7. Landinspektør

National gennemsnitsløn: $70.914 om året

Primære opgaver: En landinspektør markerer, fastlægger og dokumenterer ejendomsgrænser. De markerer typisk disse grænser, før en bygning eller et hus bygges, eller de kan verificere ejendomslinjer, når den pågældende ejendom er blevet solgt. De kan arbejde for enten offentlige myndigheder eller private virksomheder. En landinspektør bør have erfaring med specialiserede positioneringsværktøjer og -udstyr, som nogle veteraner lærer at bruge, mens de er i militæret.

8. Sikkerhedschef

National gennemsnitsløn: $77.480 om året

Primære opgaver: Sikkerhedsledere sikrer, at et arbejdssted er så sikkert som muligt ved at implementere procedurer for at reducere risikoen, uddanne personalet i sikkerhedsmetoder og udvikle nye sikkerhedsforanstaltninger, efterhånden som virksomheden skrider frem. De undersøger også arbejdsmiljøer og processer for at bestemme, hvor sikre de er for medarbejderne. Veteraner kan udmærke sig i en position som denne, fordi den anvender deres disciplin og opmærksomhed på detaljer i et arbejdsmiljø for at hjælpe med at øge en virksomheds produktivitet.

9. Maskiningeniør

National gennemsnitsløn: $81.853 om året

Primære opgaver: Maskiningeniører forsker, designer, udvikler, bygger og tester mekaniske enheder, herunder værktøjer, motorer og maskiner. De kan arbejde med alle former for mekanisk udstyr, men de vil ofte arbejde for offentlige transportvirksomheder eller store detailhandlere, der har brug for at vedligeholde store flåder af distributionskøretøjer. De kan også reparere personlige biler til kunder i en lille virksomhed. Der er en bred vifte af maskiningeniørjob inden for flere områder, men hvis en veteran har nogen ingeniørerfaring fra deres tid i aktiv tjeneste, har de sandsynligvis allerede udviklet de overførbare færdigheder, der er nødvendige for denne karriere.

10. IT-sikkerhedsspecialist

National gennemsnitsløn: $116.142 om året

Primære opgaver: En IT-sikkerhedsspecialist beskytter computernetværk mod trusler udefra. De kan arbejde for enten offentlige institutioner eller private virksomheder. De overvåger regelmæssigt mulige sikkerhedsbrud, installerer beskyttende software og uddanner medlemmer i deres organisation om de foranstaltninger, de kan tage for at forhindre malware eller computervirus. En veteran, der arbejdede i en teknisk stilling, mens han var i militæret, kan klare sig godt som it-sikkerhedsspecialist.

Ole Espersen
Ole Espersen hvis du er en veteran, der ønsker at gå over til det civile liv, uanset om du er i aktiv tjeneste i militæret eller vender tilbage fra en udsendelse, kan det være nyttigt at begynde at tænke på, hvad din karrierevej kan være uden for de væbnede styrker. I denne artikel fremhæver vi job, der er velegnede til veteraner.